Størrelse
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Cafe & Globe pendler

Produkter
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stål mat e27 ophæng globe
Globe ophæng E27 mat stål Varenr.: 5441505774 405,00 DKK pr. stk.
stk.
mat e27 ophæng væg loft globe
Globe loft/væg ophæng E27 mat Varenr.: 5441505813 760,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Mangler du god belysning i hjemmet eller i virksomheden, så er en cafe pendel en god og klassisk løsning. Den kugleformede loftlampe i glas giver et blødt og lækkert lys, som egner sig til mange formål.

Cafe pendler er en klassiker over spisebordet

Cafe pendler er både moderne, tidsløse og industrielle i looket. Du kan bruge dem enkeltvis eller i grupper af flere. Prøv fx at hænge flere forskellige størrelser cafe pendler i en klynge henover spisebordet. Du får en smuk effekt og et dejligt behageligt lys at spise ved. Takket være lampeskærmen i opalglas eller mat hvid, som går hele vejen rundt om lyskilden, slipper du for et generende skær fra pæren. Du, dine gæster og maden svøbes i stedet i et diffust og blødt lys. Netop derfor er cafe pendler så populære på cafeer og restauranter.

Cafe pendler på række

Har du en mørk gang eller entre? Så er cafe pendler oplagt som en god overall belysning. De runde glaslamper skaber en flot effekt, når de monteres i loftet på en lang række. Det ser både moderne og hyggeligt ud. Du får et fantastisk flot lys fra den runde glaskuppel, som spreder lyset perfekt ud i hele rummet, både opad og nedad.

Cafependler i forskellige størrelser og priser

Uanset hvilke cafependler, du vælger, så er det en både økonomisk og topmoderne løsning. Vi har både cafe pendler i glas fra Nordlux og cafe pendler i opal glas eller polycarbonat, som er brudsikker plast. Cafe pendler fås i diameter fra 15 cm og op til 50 cm. Vær opmærksom på, at i nogle tilfælde skal ophænget købes særskilt. Dette fremgår af produktets overskrift.

Cafependler leveres uden lyskilde. Når du køber LED pærer til din loftlampe, kan du overveje om lyset skal kunne dæmpes. Se vores udvalg af LED pærer her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en cafe pendel?

En cafe pendel er en rund glaslampe formet som en kuppel, der hænger ned fra loftet. Det særlige ved cafe pendler er, at lyskilden ikke er synlig. Cafe pendler kan bruges enkeltvis eller hænges sammen i en klynge.

Hvorfor hedder det cafe pendel?

Navnet cafe pendel antyder, at lampen kun kan anvendes på cafeer. Det er dog imidlertid ikke tilfældet. Cafe pendler har blot fået tilnavnet som den særlige runde lampe i opal glas. Cafe pendler fungerer smukt i både bolig, kontormiljø og på cafeer og restauranter.

Giver en cafe pendel et godt lys?

Ja. Du får et fantastisk flot lys, da den runde glaskuppel spreder lyset blødt ud i hele rummet. Der er intet genererende skær fra pæren, så cafe pendlen er god at have hængende over spisebordet såvel som i gangen, entreen eller i køkkenet.

Et øjeblik...