Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Nødbelysning er en overordnet betegnelse for belysning af flugtveje og reservebelysning. Flugtvejsbelysning består af de grønne udgangsskilte med piktogrammer af en mand i løb, som de fleste kender. Herudover findes også panikbelysning, som ved strømsvigt tænder og giver en minimumsbelysning på 1 lux i flugtvejen.

Nødbelysning og flugtvejskilte

Du finder i vores sortiment et udvalg af LED flugtvejsskilte. De grønne skilte fås med forskellige piktogrammer alt efter hvilken vej, pilen skal guide. LED strips‘ene er indbygget og sikrer en lang levetid, og herudover er der indbygget batteribackup, som tager over ved strømsvigt. Skiltene kan monteres på væg eller i loftet.

Panikarmatur til montering på væg eller loft

Panikbelysning sikrer, at man kan orientere sig i mørke ved strømsvigt. En eller flere panikarmaturer på ruten hen til bygningens nødudgang er alfa omega, for at hjælpe folk trygt og sikkert ud. Køb et robust panikbelysningsarmatur udført i slagfast plast, som leveres inkl. lyskilde og med indbygget batteribackup. Ved strømsvigt lyser paniklyset i 1,5 time.

Du kan altid købe en ny batteripakke til din nødbelysning.

Kontakt os for råd og vejledning om nød- og panikbelysning

Skal du bruge hjælp til at finde den helt rigtige nødbelysning, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar på mail, chat eller telefon.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor skal der være flugtvejsbelysning?

Arbejdstilsynet kræver, at der skal være tilstrækkelig flugtvejsbelysning i flugtveje hvortil der kræves belysning. Der foretages en konkret vurdering af dette ud fra bl.a. virksomhedens art, størrelse samt risikoen for at der kan opstå situationer, der kræver hurtig evakuering.

Skal jeg installere nødbelysning i min virksomhed?

Om nødbelysning er et krav for din virksomhed eller ej, er op til Arbejdstilsynets vurdering. Men det kan bestemt aldrig skade at være helt på den sikre side, når det kommer til sikkerhed og nødbelysning.

Kan jeg selv installere nødbelysning?

Du bør tilkalde en autoriseret elinstallatør til at udføre installationen af nødbelysning.

Hvad hvis strømmen svigter?

Alle nødudgangslamper og panikarmaturer har et indbygget batteri, der tager over ved strømsvigt.

Et øjeblik...