Hvad siger kunderne?

LED lysslanger skaber en festlig og stemningsfuld ramme om havefesten eller julebelysningen. En lysslange består af mange små LED pærer i en tynd, polstret slange, der beskytter LED-teknologien og gør belysningen så fleksibel, at den kan snoes rundt om gelændre, træer, buske og alle steder, du gerne vil pynte op med hyggelig belysning.

Belysning hvor som helst – når som helst

Lysslanger er et oplagt valg til at belyse forskellige steder i boligen, terrassen, altanen eller haven, hvor du enten ikke ønsker at installere lamper eller hvor det er svært fremkommeligt med en almindelig lampe. De slanke lysslanger har den fordel, at de kan komme ind i alle hjørner og kroge, fordi de er bøjelige. Takket være det lange tilslutningskabel er det ikek noget problem at nå hen til stikkontakten. LED lysslangerne har en IP44, der sikrer, at de kan anvendes udendørs med risiko for nogen udsættelse for vand.

Flere længder, der kan kobles og afkortes efter behov

Lysslanger fås i flere forskellige længder. Hos Elvvs har vi en LED lysslange på 3 meter, som du kan købe flere af, for at koble dem sammen til lige den længde, du ønsker. Til professionel brug har vi Mini LED lysslanger i tromler af 44 meter. Dette system kan afkortes for hver 4 meter og monteres igen af en autoriseret elektriker. Du kan købe flere tilslutningskabler som tilbehør. LED lamperne har en levetid på 30.000 timer, så du er sikret mange års lækkert og stemningsfuldt lys i hus og have.

Fordele ved LED lysslanger:

  • Fleksible, bøjelige og stemningsskabende uden montering
  • Kan bruges udendørs for dekorativ belysning i have og på terrasse
  • Kan holde til vind og vejr
  • Er energieffektive – du sparer strøm i forhold til traditionelle lyskæder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en LED lysslange?

En lysslange er en slange i metermål, som er udstyret med mange små LED lamper. En Lysslange tilsluttes til strøm, og kan herefter anvendes overalt ude såvel som inde. Slangen er fleksibel og enkelte lysslanger kan sammenkobles til en ekstra lang lysslange.

Hvad er forskellen på en LED lysslange og et LED lysbånd?

Forskellen ligger i materialet. Lysslangen er nemlig fremstillet med en polstret, vandtæt slange, der kan tåle at blive brugt udendørs, fx i haven eller på terrassen, mens LED bånd primært er til brug indenfor.

Hvor lange LED lysslanger kan man få?

Hos Elvvs kan du få LED lysslange i en tromle på 44 meter. Denne kan deles op efter behov, eller du kan bruge den i den fulde længde. Du kan også købe kortere LED lysslanger og så efterhånden købe flere og koble dem sammen med de tilbehørssæt, der sælges.  

Et øjeblik...