Lyskæder & Julebelysning

Julen er hjerternes, men også lysets, fest. I Danmark er det efterhånden en stor tradition at gøre noget ud af julebelysningen. Både i storcentre og i private hjem lægges der mange kræfter i brugen af julelys. Hos ELVVS finder du sortimenterne fra bl.a. Sirius og Chrissline, der er anerkendte indenfor den hyggelige julebelysning.

 

Hvad siger kunderne?

Lyskæder til alle hjem

I december måned er det mørkt, når vi står op, og når vi skal hjem fra arbejde. Men er der noget, der kan skabe god stemning i vintermørket, så er det en hyggelig julebelysning. Prøv eksempelvis vores flotte julebelysning Sirius, der giver et fantastisk lys og udstråler en varme, som man kun kan blive glad af. Hvis du er typen der godt kan lide at pynte op til jul indenfor kan du med fordel tjekke vores Indendørs julebelysning, der indebære alle de vigtige belysninger til jul, herunder lysestager, julestjerner, LED bloklys mm.

Stort sortiment af julebelysning

Den rigtige julebelysning og dekorationer, kan sætte gang i julestemningen. Med lyskæder, julestjerner, buer og hjerter hilses den kommende advent velkommen. En af vores favoritter til at skabe hygge i hjemmet til jul er vores LED pendal med lystråd indeni. Det skaber den mest unikke atmosfære og giver en stemning af sne der daler. Hos ELVVS har vi et kæmpe sortiment af forskellige slags julebelysning, som kan passe til alle hjem. Vi har noget til alle uanset om du er den diskrete type eller den, som går all in på julestemning.

Spred lys i mørket som Santa Lucia og begynd dine juleforberedelserne med at pynte dit hjem eller din have med stemningsfulde lyskæder. Hos ELVVS har vi alt du skal bruge lige fra Lav det selv lyskæder, til Party lyskæder og Professionelle lyskæder

Udendørs lyskæder

Se vores brede sortiment af Udendørs julebelysning, herunder lyskæder til din flagstang og startkabler mv. Prøv eksempelvis vores røde julehjerter, som giver den smukkeste varme glød til dit hjem, eller måske vores smukke Sirius lyskæde, der giver en fornemmelse af små iskrystaller, der hænger ned fra dine vinduer.

Som dagene bliver kortere efter sommer tiden er slut, mangler vi en stemningsfuld julebelysning i de mørke dage. Hos ELVVS har vi lyskæder af den højeste kvalitet. Få naboen til at blive grøn af misundelse når han ser de stærke lyskæder, som du har hængt op i dine træer, der stråler på hele vejen. Vi vil gøre det nemt for dig at tænde julen op i dit hjem. Derfor tilbyder vi dig lyskæder med timer funktion og er batteridrevne. På den måde kan du tænde op for julen, inden du er kommet hjem fra arbejde, men uden en enorm elregning.

Indendørs julebelysning

Julelys skaber en unik atmosfære når julen står for døren. Derfor har vi hos ELVVS samlet en række klassikere, der kan få dig i julehumør. Se vores batteridrevne lyskæde med hjerter, som giver dig et helt specielt lys i hjemmet. Eller måske er du mere til vores lyskæde i træ med engle eller stjerner. Kan du godt lide juledekorationer, så har vi også alt du skal bruge for at pynte dit hjem op med! Se vores lanterner med timer, kunstige juletræer,  juletog med lyskæde og meget mere.

LED lyskæder til jul

LED lyskæder kan holde i mange år, og mange har en timer funktion, der gør det let for dig at få julestemningen på plads. LED lyskæder tænder med det samme og har ikke brug for at varme op. De giver en hyggelig belysning med det samme. Fordelen ved LED lyskæder er at deres strømforbrug er lavt, selvom de kan være tændt i mange timer. Derfor får du stor værdi og meget for pengene med en LED lyskæde

Et øjeblik...