Type
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Indendørs Julelys og dekoration

Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Juledekorationer til hjemmet

Skab julestemning i dit hjem med flot juledekoration og julelys fra ELVVS. Vi har samlet et stort sortiment, som kan passe ind i næsten alle hjem. Hos ELVVS kan du spare mange penge på din juledekoration og dine julelys. Vi har nemlig prismatch på alle vores vare, så du altid er sikret at få den bedste pris til pengene. Se vores store udvalg af julestjerner, batteridrevne lyskæder med mange forskellige motiver, Pendal lamper med lyskæder i, julekugler og meget mere. Se også vores Led bloklys, Lyskædenet til haven og vores udendørs LED juleprojektører, der kan give dit hjem en helt unik jule atmosfære. Skab et unikt univers med lyskæder og julepynt fra ELVVS til fornuftige priser. I vores sortiment finder du blandt andet lyskæder med røde hjerter, julestjerner og julekugler med forskelligt landskab i. Find dit gode julehumør frem og find lige det julepynt, som passer til dit hjem.

Lav et tema med dine juledekorationer

Den rigtige juledekoration og en skøn julebelysning, kan sætte gang i julehumøret hos selv de mindste. Hvorfor kun have en adventskrans, når du også kan have små juledekorationer i form af juletoge, juletræer og meget mere. Køber du en masse forskelligt julepynt kan det for nogle virke uoverskueligt og rodet. Det du kan gøre, er at fjerne alle de nipseting og andre pyntegenstande, som du normalt vil have stående. På den måde kan du lave mere luft omkring din julepynt, så man lægger specielt mærke til den. Du kan også lave et tema ud af det, kan det blive noget så fantastisk. Det kunne eksempelvis være en farve du kørte eller en type pynt. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dig hos ELVVS.

Lyskæder som juledekoration indendørs

Lyskæder bliver mere og mere populære som juledekoration. Det ved vi bedre end de fleste, da vi sælger rigtig mange forskellige julebelysninger til især indendørs brug. Behovet for indendørs julelys er stort og det er vores udvalg af julebelysning til hjemmet derfor også. Vi sælger flotte træer, stjerner, lyskæder, lysestager og meget andet fra mærker som Sirius og Chrissline, der begge er kendte for deres gode kvalitet. Vi har også lyskæder formet som engle, stjerner og hjerter, der giver en flot julebelysning i ethvert hjem og kan være med til at give dit hjem et personligt præg.

Julelys i farver

Har du dekoreret dit hjem med flotte juledekorationer kan du tilføje en lyskæde for at gennemføre udsmykningen. Julen er som bekendt lysenes fest, og derfor kan du hos ELVVS finde et bredt udvalg af lyskæder til hjemmet. Se vores unikke lyskæde specielt designet til at dekorere flasker med. Lyskæden monteres i flaskens flaskehals og vil falde flot ned gennem flasken. Det giver et unikt og hyggeligt skær, som du kan anvende i dit hjem også selvom det ikke er jul.

Julepynt giver stemning

Alt slags julepynt giver en fantastisk stemning i hjemmet. Det er personligt, fordi du har brugt tid på at sætte det op og anrette det. Uanset om du har den samme lyskæde eller julekugle som mange andre, så er det måden du sammensætter det på, som giver en personlig fremtoning. Pynt eventuelt dine vinduer med vores LED lyskæde net, der er formet som istapper, der løber. Det er super hyggeligt at have i vinduet når du står op om morgenen eller om aftenen når du sidder i stuen med familien.

Spørgsmål til julepynt hos ELVVS

Har du spørgsmål vedrørende indendørs julebelysning, så er du altid velkommen til at kontakte ELVVS Kundeservice. Skriv en mail til info@elvvs.dk eller ring på 70 200 049.

Et øjeblik...