Hvad siger kunderne?

Udendørs julebelysning

Når der skal pyntes op til jul er det ikke kun indendørs, det giver en hyggelig stemning. Du kan pynte din have op med juletræer, guirlander, lyskædenet i iskrystaller, kulørte lyskæder og udendørs LED projektør med julemotiver. Hos ELVVS har vi samlet et stort udvalg, så du altid kan finde noget at pynte din have op med. Mulighederne er således mange og vi har gjort det let for dig at finde udendørs julebelysning, som vil passe ind i de fleste danske hjem. Du kan bestille nogle forskellige produkter hjem, så du kan pynte din have op med meget forskellig hyggelig belysning. Det giver en helt særlig atmosfære, når ilden brænder i pejsen i de kolde vintermåneder, samtidig med du kan se på din flotte julebelysning i haven. 

Projektør med julemotiver

Hos ELVVS har vi samlet en række flotte projektører, der alle har forskellige julemotiver. Du kan finde mange typer af motiver og belysninger. Se blandt andet vores store udvalg af udendørs projektører, der lyser din have op med flotte juletræer og store stjerner, eller måske er du mere til en projektør, der viser ”Merry Christmas” med en stor julemand eller en rensdyrslæde. Vi har også projektører, der er mere kulørte i farverne, som kan lyse din have op i farverne rød og grøn.

LED belysning til haven

Vores juleprojektører giver et koldt hvidt lys til din have med de flotteste julemotiver i både stjerner, juletræer og julemænd. Det kolde lys er en betegnelse for at lyset ligger tættere på dagslys end glødepærer og virker som et mere naturligt lys. Vi har projektører i vores sortiment som leveres med spyd og med fod, så du selv kan bestemme om den skal stå i græsplænen eller oppe på noget. I vores sortiment har vi også udendørs projektorer, der er udstyret med en timer funktion. På den måde vil den automatisk selv tænde, når mørket falder på og slukke når solen er ved at stå op. Derudover har vi også projektorer med en ON/OFF funktion med lyssensor.

 

 

Et øjeblik...