Hvad siger kunderne?

Lyskæder giver atmosfære

Lyskædenet skabe en hyggelig atmosfære uanset om de hænger i haven eller på altanen. Det behøver ikke engang at være jul, for at have lyskæder hængende. Du kan have dem hele tændt alle de mørke måneder på året. Hos ELVVS finder du et stort sortiment af lyskæder, der er i forskellige længder og udseende. Vi har  lyskædenet og lyskæder med iskrystaller, der giver får din have til at ligne et snelandskab. Se også vores LED bloklys og lysestager, indendørs juledekoration, udendørs julebelysning, gade-vej og centerdekoration.

Spar penge på dine lyskæder

Hos ELVVS har vi lyskæder i mange former. Heriblandt kan du finde lyskæder med LED belysning. Disse er ekstremt effektive og strømbesparende. De giver derfor ikke kun et flot lys, men der er også en del at spare på elregningen. Du kan spare helt op imod 80% når du bruger LED lys i stedet for glødepære. Vores LED lyskæder brænder i gennemsnit mellem 20.000-50.000 timer, hvor en lyskæde med glødepære kan brænde i op til 1.000 timer.

Lyskæder til haven

Det kan give en helt unik atmosfære, når du har pyntet din have op med lyskæder. Nogle lyskædenet kan du tilslutte en timer, så de tænder af sig selv efter det klokkeslæt du har angivet. Det er super smart når du ikke er hjemme, at lyset i forhaven pludselig tænder, så det kan ligne du selv har tændt dem. Det er super hyggeligt med lyskæder i haven i de mørke vintermåneder. Hos ELVVS finder du ikke kun lyskædenet, men også lyskædenet formet som istapper. På den måde kan man indføre julehyggen selvom det ikke har sneet. Der er mange, som vælger at komme nettet af lyskæder ud på deres buske eller rundt om træerne. Det giver en dybde i haven, når den er lyst op om aftenen. Men du kan også bruge dem som dekoration indendørs.

Dekorative lyskæder

Du kan også bruge dine lyskædenet indendørs i hjemmet, som en dekoration. Nogle vælger at komme dem ned i en gennemsigtig vase, så de bliver en integreret del af pynten i hjemmet. Andre bruger deres lyskædenet indenfor til blandt andet at hænge dem i vinduespartiet. På den måde kan du komme i hyggestemning allerede fra morgenstunden af. Det giver så hyggelig en belysning, når man ser de små istapper med lys, der hænger ned fra vinduet på en kold vintermorgen eller aften. Se vores mange forskellige lyskæder og køb, dem der passer til dit hjem.

 

 

Et øjeblik...