Sirius julebelysning

Julen er hjerternes tid - og såvel ude som inde sørger de fleste danskere for at skabe en stemning af hygge og varme i den kolde vintertid.

Her finder du et stort udvalg af Sirius julebelysning til både ude og inde, der kan være med til at skabe den helt rette julestemning på jeres matrikel. Læs mere om Sirius Julelys nedenfor.

Bemærk at Sirius oplyser følgende:

Der godt være farveforsket på startsæt og supp. sæt, dette kan skyldes forskellige batch numre /produktioner som kan falde forskelligt ud. Sirius behandler derfor ikke dette, som en reklamation.

 

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Sirius julebelysning
Hvad siger kunderne?

Sirius julebelysning er smagfuld julebelysning

Lys er et vigtigt element, når vi taler julehygge. Hvor der er lys, er der liv og Sirius har formået at skabe en lang række produkter inden for julebelysning, som både pynter og lyser op.

Her er alt fra lyskæder, vinduesbelysning, lanterner og lysdekoration - alt sammen i et flot og enkelt skandinavisk design. Du kan, med andre ord, skabe den helt rigtige julehyggestemning både indendørs og udendørs med Sirius julebelysning.

Sirius julelys er omtanke for miljøet

Det er ikke kun det smukke design, der gør Sirius julelys populære. Der anvendes nemlig LED i langt de fleste produkter, hvilket betyder et væsentligt nedsat energiforbrug. Derudover har Sirius lanceret deres Green Energy produktlinje, der sparer op til 90% af energiforbruget.

Du kan derfor, med god samvittighed, bruge Sirius julelys, når du vil skabe den helt rigtige julebelysning både udendørs og indendørs.