Model
Type-6517
Vælg Farve
Bevægelsessensor
Watt
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Udendørslamper med sensor - Væglamper & bedlamper mm.

Produkter
sensor pir med ip44 lumen 730 10w led projektør unite
UNITE Projektør LED 10W (730 lumen) IP44 med PIR sensor Varenr.: 7840111165 102,00 DKK pr. STK.
STK.
lyskilde ex sokkel e27 20w max sensor med med rustfri bedlampe
Bedlampe rustfri med med sensor max 20W E27 sokkel ex lyskilde Varenr.: RA-RX101045S 230,00 DKK pr. stk.
stk.
galvaniseret - væg sensor luxembourg nordlux
Nordlux Luxembourg Sensor Væg - Galvaniseret Varenr.: 22661031 435,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - væg sensor maxi tin nordlux
Nordlux Tin Maxi Sensor Væg - Sort Varenr.: 21509103 335,00 DKK pr. stk.
stk.
aluminium - væg sensor maxi tin nordlux
Nordlux Tin Maxi Sensor Væg - Aluminium Varenr.: 21509129 335,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - væg sensor maxi tin nordlux
Nordlux Tin Maxi Sensor Væg - Sort Varenr.: 21519103 402,00 DKK pr. stk.
stk.
aluminium - væg sensor maxi tin nordlux
Nordlux Tin Maxi Sensor Væg - Aluminium Varenr.: 21519129 402,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Lys din bolig og dine udendørsarealer op med flotte udendørslamper

Når du skal indrette bolig eller renovere den gamle, er belysning et af de vigtigste elementer, som du skal tage stilling til. Men det gælder ikke kun inde i huset, for i årets mørke måneder er belysning på dine udearealer lige så vigtige som lyset inde i køkkenet eller i stuen.

Vinteren er lang og mørk i Danmark, og det betyder, at de fleste kender til at køre afsted på arbejde eller i skole, før solens er stået op, mens mange også kender til først at vendte hjem igen, når det atter er blevet mørkt.

Det betyder, at du forlader dit hus i mørke og kommer hjem igen i mørke, og derfor er udendørslamper et godt valg for dig, der bor udenfor byens lys. Her er udendørslamper dine eneste muligheder for at se, hvad der foregår udenfor, hvorfor udendørslamper vil være med til at øge både sikkerheden og gangbarheden omkring din bolig.

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af udendørslamper, hvor du har rig mulighed for at finde nogle lamper, som passer til netop din bolig. Vores udendørslamper kommer i en høj kvalitet, som gør dem egnede til brug udenfor i et barsk klima som det danske.

Vores udvalg omfatter bl.a. en lang række forskellige sensorlamper til forskellige formål, hvor du bl.a. kan vælge:

  • Udendørslamper med sensor til bede
  • Udendørslamper med sensor til vægmontering

Skab tryghed omkring din bolig med udendørslamper

Hvis du bor på landet, ved du alt om, hvor mørkt der bliver om vinteren. Når du befinder dig langt væk fra byens lys, er det kun dig selv, som er ansvarlig for at lyse området omkring din bolig op, så det bliver muligt at komme sikkert rundt på ejendommen.

Derfor er udendørslamper relevant i forbindelse med turen fra din bolig og hen til garagen, hvor udendørslamper helt simpelt giver dig mulighed for at se, hvor du går, så du ikke falder og kommer til skade.

Det samme gælder, når du kommer hjem igen, hvor udendørslamper vil være med til at byde dig velkommen hjem efter en varm dag, og hvor det klare lys vil lede dig sikkert ind ad hoveddøren. Derfor er udendørslamper er godt valg til husmuren udenfor din hoveddør samt ved garagen, så du altid har mulighed for nemt og sikkert at bevæge dig rundt.

På samme måde kan udendørslamper være relevante at installere ved din indkørsel, så du får nemmere ved at se, hvor du kører.

Udendørslamper kan i princippet placeres overalt udenfor ved din ejendom, og du kan derfor installere udendørslamper lige netop der, hvor du har behov for ekstra lys i den mørke tid.

Det kan være i haven, på terrassen eller omkring andre bygninger på din ejendom, hvor udendørslamper vil sørge for, at du kan bevæge dig sikkert rundt velvidende, at du kan se, hvor du går.

Udendørslamper lyser områderne omkring din bolig op på smuk og effektiv vis. Derfor er udendørslamper også med til at skabe mere tryghed for dig, når du opholder dig inden i huset. Med lys udenfor boligen får du mulighed for at se, hvem der ankommer til boligen, og hvis du vælger sensorlamper, som automatisk tænder ved bevægelse, vil du aldrig blive taget på sengen, hvis nogen lusker rundt udenfor.

Hyggelig stemning i den mørke tid

Udendørslamper er praktiske installationer, som skaber sikkerhed og giver dig mulighed for at bevæge dig problemfrit omkring din bolig.

Men udendørslamper er også et indretningselement på højde med lamperne inde i din bolig, og du kan derfor bruge dine udendørslamper på samme måde til at skabe en hyggelig og varm stemning omkring din bolig.

Det er eksempelvis relevant på terrassen, hvor en af vores væglamper kan være med til at sætte den helt rette stemning om en grillmiddag på en sen sommeraften. Det kan også være relevant i resten af haven, hvor du kan lyse dine yndlingsområder op med eksempelvis bedlamper, som vil skabe en helt fantastisk stemning i haven.

En have med udendørslamper i eksempelvis bede er også hyggelig og kigge på, når du står inde i køkkenet mens vinterkulden raser, og udendørslamper kan således gøre det lidt nemmere at komme gennem den mørke tid.

Udendørslamper til din virksomhed

Her hos Elvvs.dk finder du et stort udvalg af udendørslamper, som også er en god løsning for dig, som har brug for udendørs belysning til din virksomhed. Hvis du har en virksomhed, hvor dele af arbejdet foregår udenfor, er udendørslamper vigtige for at opretholde sikkerhed og effektivitet på arbejdspladsen, og her kan bl.a. vores projektørlys til udendørs brug være et godt valg.

Vores projektørlys giver dig kraftig og professionel belysning til dine udendørsarealer i din virksomhed, så dine medarbejdere kan se, hvad de laver, når der arbejdes før eller efter solnedgang i vintermånederne.

Hos Elvvs.dk kan du få projektørlys med sensor, så lysene selv tænder og slukker i forbindelse med bevægelse til gavn for din elregning.

Der er mange fordele ved sensorlamper

Udendørs væglamper med bevægelsessensor har masser af fordele, når du skal tænke i smukke og praktiske løsninger på din udendørs belysning. For det første giver det huset et endnu smukkere og mere indbydende udseende, når der er lys på og omkring boligen. For det andet giver sensorlamper en stor komfort. Du skal aldrig mere fumle dig frem i mørke for at finde vej hen til hoveddøren. Lyset tænder automatisk ved bevægelse, så du og din familie får en rar og tryg velkomst til huset. For det tredje har sensorlamper en forebyggende effekt mod indbrud, da tyveknægtene ikke får fred til deres "arbejde". En udendørs lampe med sensor er en trofast ’sladrehank’, der fortæller dig, når der kommer nogle op til dit hus i de mørke timer.

Energibesparende udendørsbelysning

LED sensorlamperne er energivenlige på flere måder. For det første er en LED lyskilde billig i strøm, og den holder i mange år. Samtidig er udendørsbelysning, der automatisk tænder og slukker takket være en sensor, også energibesparende. Du skal nemlig ikke selv huske at slukke lyset efter dig. Derudover har du fordelene ved at blive modtaget med lys, når du kommer hjem om aftenen, uden at lyset har stået tændt hele dagen.

Tag et kig på vores udvalg af sensorlamper til lave priser her på siden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg købe en udendørslampe med indbygget sensor?

Hvis du alligevel skal investere i nye udendørslamper, kan det være en fordel at vælge en model, hvor bevægelsessensoren er indbygget. Så skal du ikke tænke mere på det, men blot få den monteret. Omvendt - hvis du er fint tilfreds med dine nuværende udendørslamper, men gerne vil have fordelene ved en sensor, kan du i stedet købe en bevægelsessensor eller et skumringsrelæ, der kan tilsluttes dine udendørslamper.

Hvilket design af sensorlampe skal jeg vælge?

Det kommer an på smag og husets stil. Vi forhandler både moderne, minimalistiske og mere retro og klassiske sensorlamper. De minimalistiske væglamper fylder ikke meget op husvæggen, men flere af dem i en række kan give en flot effekt. De klassiske udendørs væglamper med sensor har en mere klassisk form med en lampeskærm og et lampehus.

Hvad er vigtigt at se på, når man vælger sensorlampe?

Du skal især kigge på det materiale, udendørslampen er lavet i. Kan det holde til vind og vejr?  Særligt, hvis du bor i kystnære områder, tæt ved svinefarme etc. er det vigtig at materialet kan holde. Galvaniseret stål eller kobber er materialer, der netop kan holde til de såkaldte aggressive miljøer.

Et øjeblik...