Model
Type-6517
Vælg Farve
Bevægelsessensor
Watt
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Sensorlamper 230V

Produkter
sort - væg sensor maxi tin nordlux
Nordlux Tin Maxi Sensor Væg - Sort Varenr.: 21509103 285,00 DKK pr. stk.
stk.
sensor pir med ip44 lumen 730 10w led projektør unite
UNITE Projektør LED 10W (730 lumen) IP44 med PIR sensor Varenr.: 7840111165 257,00 DKK pr. STK.
STK.
galvaniseret - væg sensor luxembourg nordlux
Nordlux Luxembourg Sensor Væg - Galvaniseret Varenr.: 22661031 412,00 DKK pr. stk.
stk.
aluminium - væg sensor maxi tin nordlux
Nordlux Tin Maxi Sensor Væg - Aluminium Varenr.: 21509129 371,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - væg sensor maxi tin nordlux
Nordlux Tin Maxi Sensor Væg - Sort Varenr.: 21519103 366,00 DKK pr. stk.
stk.
aluminium - væg sensor maxi tin nordlux
Nordlux Tin Maxi Sensor Væg - Aluminium Varenr.: 21519129 371,00 DKK pr. stk.
stk.
lyskilde ex sokkel e27 20w max sensor med med rustfri bedlampe
Bedlampe rustfri med med sensor max 20W E27 sokkel ex lyskilde Varenr.: RA-RX101045S 230,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Der er mange fordele ved sensorlamper

Udendørs væglamper med bevægelsessensor har masser af fordele, når du skal tænke i smukke og praktiske løsninger på din udendørs belysning. For det første giver det huset et endnu smukkere og mere indbydende udseende, når der er lys på og omkring boligen. For det andet giver sensorlamper en stor komfort. Du skal aldrig mere fumle dig frem i mørke for at finde vej hen til hoveddøren. Lyset tænder automatisk ved bevægelse, så du og din familie får en rar og tryg velkomst til huset. For det tredje har sensorlamper en forebyggende effekt mod indbrud, da tyveknægtene ikke får fred til deres "arbejde". En udendørs lampe med sensor er en trofast ’sladrehank’, der fortæller dig, når der kommer nogle op til dit hus i de mørke timer.

Energibesparende udendørsbelysning

LED sensorlamperne er energivenlige på flere måder. For det første er en LED lyskilde billig i strøm, og den holder i mange år. Samtidig er udendørsbelysning, der automatisk tænder og slukker takket være en sensor, også energibesparende. Du skal nemlig ikke selv huske at slukke lyset efter dig. Derudover har du fordelene ved at blive modtaget med lys, når du kommer hjem om aftenen, uden at lyset har stået tændt hele dagen.

Tag et kig på vores udvalg af sensorlamper til lave priser her på siden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg købe en udendørslampe med indbygget sensor?

Hvis du alligevel skal investere i nye udendørslamper, kan det være en fordel at vælge en model, hvor bevægelsessensoren er indbygget. Så skal du ikke tænke mere på det, men blot få den monteret. Omvendt - hvis du er fint tilfreds med dine nuværende udendørslamper, men gerne vil have fordelene ved en sensor, kan du i stedet købe en bevægelsessensor eller et skumringsrelæ, der kan tilsluttes dine udendørslamper.

Hvilket design af sensorlampe skal jeg vælge?

Det kommer an på smag og husets stil. Vi forhandler både moderne, minimalistiske og mere retro og klassiske sensorlamper. De minimalistiske væglamper fylder ikke meget op husvæggen, men flere af dem i en række kan give en flot effekt. De klassiske udendørs væglamper med sensor har en mere klassisk form med en lampeskærm og et lampehus.

Hvad er vigtigt at se på, når man vælger sensorlampe?

Du skal især kigge på det materiale, udendørslampen er lavet i. Kan det holde til vind og vejr?  Særligt, hvis du bor i kystnære områder, tæt ved svinefarme etc. er det vigtig at materialet kan holde. Galvaniseret stål eller kobber er materialer, der netop kan holde til de såkaldte aggressive miljøer.

Et øjeblik...