Hvad siger kunderne?

Udendørs belysning

Når du er ved at indrette dig et nyt hjem, eller når du beslutter dig for at give din mangeårige bolig en seriøs make-over, er det ikke kun møbler og farver på væggene, du skal tænker. Også belysning er en rigtig vigtig ting at have med i overvejelserne, for selvom lys måske virker som en mindre ting, så kan den rette belysning få stor betydning for dit velvære i hjemmet.

Dette gælder naturligvis inde i huset, hvor der skal være hyggelys i sofakrogen, kraftigt arbejdslys over køkkenskranken og så videre, men det gælder bestemt også udenfor huset, hvor den rette belysning kommer med rigtig mange fordele.

Derfor har vi samlet vores store udvalg af udendørs belysning lige her på siden, hvor du kan finde lige netop det lys og de lamper, som passer perfekt ind i området omkring din bolig.

Hos Elvvs.dk kan du bl.a. finde:

Disse og meget andet belysning forhandler vi her hos Elvvs.dk, og du kan navigere mellem de forskellige kategorier her på siden for at finde frem til lige netop den form for belysning, du er på udkig efter.

Vælg udendørs belysning til din bolig for sikker navigation og en tryg fornemmelse

Når du installerer lamper inde i din bolig, har det sandsynligvis først og fremmest det formål at skabe en hyggelig og god stemning, som du virkelig kan nyde og slappe af i, når du har fri fra arbejde.

Sådan er det ikke nødvendigvis med belysning til udendørsbrug, der i højere grad har en praktisk funktion. Denne praktiske funktion er naturligvis at give dig bedre mulighed for at se og navigere udenfor dit hus, når aftenens mørke har sænket sig tungt omkring din bolig.

Derfor er belysning til udendørsbrug med til at gøre livet nemmere, når du kommer hjem en sen aften fra en aften i byen, eller når du bare kommer sent hjem fra arbejde på en kulsort vinterdag.

Med belysning til udendørsbrug bliver du sikkert guidet fra garage eller indkørsel og ind i boligen, mens udendørs belysning på samme tid kan have til formål at guide dig sikkert ind ad din indkørsel, hvis den er svær at se.

Dertil er belysning med til at skabe en mere sikker følelse for dig, der bor isoleret på landet. Her giver udendørs belysning dig mulighed for at sidde ind i huset og følge med i, hvad der foregår uden i haven, og med en sensor der automatisk tænder for belysningen ved bevægelse, har du mulighed for at se, når nogen kommer ind ad din indkørsel.

Det skaber således tryghed at have lys omkring boligen i de mørke timer, da aftenens og nattens mørke ikke længere vil være så uigennemtrængeligt.

Tryghedsskabende belysning og godt lys til at navigere rundt efter i eksempelvis indkørsel finder du altid et stort udvalg af her hos Elvvs.dk. Her er eksempelvis væglamper til området omkring hoveddøren og nedgravningsspots langs indkørslen et sikkert valg, der vil skabe en både sikker og hyggelig velkomst til din bolig.

Udendørs belysning til have og terrasse

Belysning behøver naturligvis ikke kun være en praktisk foranstaltning, der kan skabe tryghed i de mørke timer. Belysning kan også være et hyggeligt element i haven eller på terrassen, som du kan tænde for, når sommerens havefester har brug for lidt ekstra belysning på de helt sene timer.

Med belysning til udendørsbrug i have eller på terrasse får du desuden mulighed for at bruge dine uderum i de måneder, hvor der ikke er naturligt lys det meste af aftenen. Er du eksempelvis en stor grillentusiast, kan også de lidt mørmere forårs- eller efterårsmåneder bruges til at grille et par pølser og et hvidløgsbrød, men det kræver naturligvis, at du har den rette udendørs belysning på terrassen, så du kan holde øje med, om noget brænder på, selvom solen er gået ned.

Hos Elvvs.dk finder du et stort udvalg af belysning til haven eller terrassen. Hos os kan du bl.a. vælge nedgravningspots, som kan placeres sammen med fliserne på terrassen, hvilken vil skabe en helt unik og hyggelig stemning i de mørke timer.

Udendørs belysning til garage, skur og lignende

Hvis du har en stor landejendom, har du garanteret en masse rum i stalde, lader, garager og så videre, som også gerne skal lyses op i de sene aftentimer eller på de mørke vinterdage. Hvis du går meget ude og arbejder i eksempelvis en garage, er belysning helt afgørende, hvis du gerne vil fortsætte arbejdet, efter solen er gået ned.

Her vil god belysning fungere som godt arbejdslys, så du altid har mulighed for at klare de udendørs opgaver i de mørke timer.

Det samme gælder naturligvis for dig, der bor i byen, og som også har uderum som eksempelvis en garage eller et skur. Her kan udendørs belysning også spille en rolle for rummets funktionalitet i de mørke timer, da du får mulighed for at fortsætte dit arbejde med plæneklipperen eller lignende hele natten, hvis det er det, du har lyst til.

Også i et cykelskur er belysning praktisk, så du kan komme sikkert og godt på plads med din cykel i vintermørket.

Her hos Elvvs.dk finder du naturligvis også et stort udvalg af udendørs belysning, som kan benyttes i garage, lade, skur og lignende. Her kan du eksempelvis vælge væglamper, som giver en god og kraftfuld belysning til at arbejde i.

Udendørs belysning til din virksomhed

Mangler du belysning til at oplyse skilte og facader med i din virksomhed?

Så har vi hos Elvvs.dk også et væld af muligheder for dig. Hos os finder du udendørs belysning, som er specielt designet til oplysning af skilte og facader, så gæster og forbikørende altid har en mulighed for at se virksomheder, selvom det er blevet mørkt.

Vi tilbyder også skarpe LED projektører, som giver det perfekte lys i forbindelse med udendørs arbejde efter mørkets frembrud. Her er god belysning vigtig for at sikre både sikkerhed og kvalitet i arbejdet på eksempelvis en byggeplads eller i forbindelse med andet byggearbejde.

Også lys til dine haller, kontorer, veje og meget finder du her hos Elvvs.dk, og vi er altid klar på at levere den helt rette løsning for dig og din virksomhed.

Stort udvalg af udendørs belysning på Elvvs.dk

På Elvvs.dk gør vi en dyd ud af altid at tilbyde et stort udvalg af belysning, så du har noget at vælge mellem, når du skal oplyse området ved din hoveddør og indkørsel, når du vil skabe en hyggelig stemning på terrassen eller i haven, eller når du har behov for en omgang solidt arbejdslys i eksempelvis garagen eller skuret.

På Elvvs.dk finder du det hele, og med vores gode priser og høje kvalitet er der altid en grund til at kigge med blandt vores udvalg, når du gerne vil have lys omkring din bolig eller virksomhed. Vi sørger altid for at give dig en god service, og så står vi naturligvis klar til at hjælpe dig, når du har et spørgsmål.

Dine spørgsmål kan du stille til vores kundeservice, som du kan få fat i ved at åbne for chatvinduet her på siden, eller du kan sende en mail eller give os et kald på henholdsvis info@vvs.dk og tlf. 70 200 049.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken betydning har udendørsbelysning?

Udendørs belysning skal både give lys til orientering, sikkerhed og skabe den rette stemning. Udendørsbelysning er en praktisk foranstaltning ved private huse, virksomheder og offentlige parker og stier. I mange erhvervsbrancher arbejder man udendørs hele året, og her er man helt afhængig af god arbejdsbelysning. Men også private hjem har brug for praktisk belysning, så man kan komme trygt og sikkert op til hoveddøren.

Må jeg selv installere en udendørslampe?

Udendørs elarbejde er omfattet af strenge regler. Du må hverken installere eller udskifte udendørs lamper selv, med mindre de er købt i et færdigt sæt, hvor du blot skal sætte et stik i en udendørs stikkontakt. Ellers skal du have en elektriker til at lave dine udendørs installationer. 

Hvilken type udendørslys er god til min indkørsel?

I en indkørsel er det godt med nedadrettet lys, som markerer vejen op til huset. Det kan være nedgravede spots, lavt placerede lamper på stolper eller lamper på en mur. Afhængig af hvordan indkørslen til huset er indrettet. Det vigtigste er, at lyset ikke blænder.

Kan jeg installere sensorer på mine udendørslamper?

Det kan være en rigtig god idé at montere lyssensorer på nogle af sine udendørs lamper. Der findes flere former for lyssensorer/lysfølere. De mest anvendte er følgende 3 typer:

  • Bevægelsesfølere, der tænder lyset, når nogen går op ad havegangen.
  • Lysfølere, der tænder, når det bliver mørkt
  • Tidsindstillede følere, der tænder i et tidsrum angivet af dig.
Et øjeblik...