Hvad siger kunderne?

Udendørsbelysning til alle formål

Når den rette belysning til brug udendøre skal vælges, er det en god idé at tænke over formålet med den. Er det til arbejdsbrug eller privat, for eksempel oplysning af en indkørsel? Eller er det måske decideret vej- og stibelysning. Der kan være mange faktorer, som spiller ind og har du svar på dem, bliver dit valg af belysning meget nemmere. Når det er udendørs, kunne valg af vandtætte armaturer også være fornuftigt.

Mangler du den perfekte udendørsbelysning, er du kommet til det helt rette sted. Hos ELVVS finder du nemlig alt det, du skal bruge, for at sikre den gode udendørsbelysning i hjemmet og på arbejdspladsen.

Køber du udendørs belysning hos ELVVS er der desuden mulighed for:

  • God service
  • Telefonsupport
  • Billige priser
  • Produkter af høj kvalitet

 

Tryghed og sikkerhed med god udendørsbelysning

Både for privatpersoner og virksomheder er god udendørsbelysning en vigtig ting. Udendørsbelysning i hjemmet kan være rart, når man kommer hjem om aftenen eller sidder inde og gerne vil kunne se, hvad der foregår udenfor. På arbejdspladen er udendørsbelysning også utrolig vigtig, da det er vigtigt, at den arbejdende kan se, hvad han eller hun laver, hvilket øger sikkerheden på arbejdspladsen. Sidst, men ikke mindst, skaber det almindelig tryghed, at der er lamper, der lyser natte- og aftenmørket op.

Udendørsbelysning til privat brug

Til privat brug har vi blandt andet havelamper og nedgravningsspot, som kan lyse pænt op i haven og omkring huset. Belysning i haven og på terrassen er med til at forlænge de lune sommeraftener, hvor man kan sidde ude og nyde et glas vin. Vi har naturligvis også et stort udvalg af flotte udendørslamper, der kan sættes op ved hoveddøren eller på facaden, så man altid kommer hjem til et oplyst hus. En del af lamperne fås med sensor, så belysningen først tænder, når du ankommer til huset.

Udendørsbelysning til erhverv

Til erhvervet kan du blandt andet finde projektører samt facade- og skiltelys hos os. Når der skal lys til det udendørs arbejde fx i håndværkerbranchen, har vi et stort udvalg af kraftige LED projektører, der har en lang levetid og er billige i drift. Vi kan også lave særlige beregninger på belysning ved kontorer, haller, veje og stier, hvis der skal bruges rørmaster, parkstolper, parklamper eller vejarmaturer. Uanset dit behov kan du finde det, du skal bruge inden for udendørsbelysning hos os.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer sig bedst til dig og dit behov, deler vi gerne ud af vores store viden på området. Du er derfor altid mere end velkommen til at skrive på info@elvvs.dk eller på telefon 70 200 049. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken betydning har udendørsbelysning?

Udendørs belysning skal både give lys til orientering, sikkerhed og skabe den rette stemning. Udendørsbelysning er en praktisk foranstaltning ved private huse, virksomheder og offentlige parker og stier. I mange erhvervsbrancher arbejder man udendørs hele året, og her er man helt afhængig af god arbejdsbelysning. Men også private hjem har brug for praktisk belysning, så man kan komme trygt og sikkert op til hoveddøren.

Må jeg selv installere en udendørslampe?

Udendørs elarbejde er omfattet af strenge regler. Du må hverken installere eller udskifte udendørs lamper selv, med mindre de er købt i et færdigt sæt, hvor du blot skal sætte et stik i en udendørs stikkontakt. Ellers skal du have en elektriker til at lave dine udendørs installationer. 

Hvilken type udendørslys er god til min indkørsel?

I en indkørsel er det godt med nedadrettet lys, som markerer vejen op til huset. Det kan være nedgravede spots, lavt placerede lamper på stolper eller lamper på en mur. Afhængig af hvordan indkørslen til huset er indrettet. Det vigtigste er, at lyset ikke blænder.

Kan jeg installere sensorer på mine udendørslamper?

Det kan være en rigtig god idé at montere lyssensorer på nogle af sine udendørs lamper. Der findes flere former for lyssensorer/lysfølere. De mest anvendte er følgende 3 typer:

  • Bevægelsesfølere, der tænder lyset, når nogen går op ad havegangen.
  • Lysfølere, der tænder, når det bliver mørkt
  • Tidsindstillede følere, der tænder i et tidsrum angivet af dig.
Et øjeblik...