Model
Watt
Bevægelsessensor
Med strømudtag
Pris
DKK
DKK

LED Projektører

Hvad siger kunderne?

Få den rigtige belysning til arbejdet med LED projektører

Uanset, hvilket arbejde du har, er det vigtigt at have den helt rigtige belysning. Om du er murer, tømrer, maler eller noget helt fjerde, så er den rette belysning afgørende for udførelsen af dit arbejde. Hos ELVVS har vi et stort udvalg af LED projektører, som kan anvendes til mange former for erhverv. LED er en effektiv og energibesparende lampe, som kan bruges stående på gulvet, hængende på væggen eller hængende fra et stativ. Du kan derfor finde en LED projektør til alle arbejdsniveauer.

Dette svarer LED til i Halogen

  • 10w LED = ca. 80w halogen
  • 20w LED = ca. 200w halogen
  • 30w LED = ca. 300w halogen
  • 50w LED = ca. 400w halogen
  • 70w LED = ca. 500w halogen
  • 100w LED = ca 750w halogen
  • 150w LED = ca 1200w halogen
  • 200w LED = ca 1600w halogen

Hvor kan jeg bruge en LED projektør?

Vores LED projektører er ikke kun til brug professionelt. Du kan også benytte dem til projekter i hjemmet. Mangler du eksempelvis en god belysning til dine hobby projekter i garagen eller til dit renoveringsarbejde på huset, bør du have optimalt lys. Her kan du bruge din projektør fra ELVVS til at lyse rummet ordentligt op. Mange anvender LED projektører til brug i deres carport, facadebelysning, byggepladser, udendørsområder og til landbrug.

Projektører i LED øger sikkerheden

Det er ikke kun til hobbyprojekter og professionelt brug, du kan bruge vores projektører. Du kan også anvende dem til at øge din sikkerhed. Vi har et stort udvalg af sikkerheds lamper, der er udstyret med både WIFI og et kamera. Du kan forbinde disse direkte med din smartphone, så du selv kan følge med i, hvad der sker på dine kameraer. Disse sikkerhedslamper styres af en PIR sensor, som kan aktiveres ved bevægelser. En af vores populære projektører kan drejes i 60 grader og optage på syv meters afstand. Denne tager billeder, som lagres på et SD kort.

Fordelene ved en projektør i LED

Der er mange fordele ved en projektør i LED. En af dem er, at du kan spare mange penge på strøm. LED pære har en længere levetid end almindelige og har også et mindre energiforbrug. Du vil derfor, ikke skulle udskifte dem så ofte som almindelige pære. Er der PIR sensor på, behøver du heller ikke at tænde og slukke for lyset manuelt. Lyset vil selv tænde, når du har behov for det.

Brug for hjælp?

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige type LED projektør til dit forbrug, så kan du altid kontakte os. Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig med at finde det produkt, som matcher dit behov.

Et øjeblik...