Hvad siger kunderne?

Lysarmaturer

Mangler du en god belysning til dit kontor, køkken med videre, så vil et lysarmatur give dig den mest optimale arbejdsbelysning. Et lysarmatur med er i sagens natur en aflang lampe, som giver dig et godt og klart lys. Har du brug for en bedre belysning til bryggerset, værkstedet eller dit køkken så kan et godt lysarmatur være den helt rigtige løsning. Fordelen ved et lysarmatur i køkkenet er, at du kan installere belysning i køkkenet, alt efter, hvad dit behov er. Er det vigtigt for dig, at der er en god, klar og stærk belysning, når du kokkererer, så er et lysarmatur det optimale valg for dig. Normale pærer hænger frit fra en skærm, og dette kan være problematisk i et køkken, hvor både damp, støv og fedt bevæger sig rundt i luften. Støv og fedt vil lægge sig på den tynde pære, men hvis man i stedet installerer et lysarmatur, har man en nemmere overflade at tørre en klud over.

Værd at vide om et LED lysarmaturer

Når du skal investere i et nyt lysarmatur, er det vigtigt at gøre sig klart, hvor stærk en belysningen du har behov for. Hvis du går ind og læser under hvert produkt, vil det fremgå, hvor stærk en belysning, de giver. Derudover skal du ikke tænke over, hvor lysarmaturet skal sidde. Det kan f.eks. hænge i et ophæng, men det kan også monteres oppe i selve loftet. Ofte er der ikke den store forskel i designet på de forskellige LED lysarmaturer, men til gengæld, så vil der være stor forskel i ydeevne og lysstyrke.

Installation af lysarmatur ude og inde

Et Lysarmatur kan installeres både ude og inde, fordi belysningen er modstandsdygtig over for kulde. Har du en garage eller en stald, der har brug for belysning, så kan du med fordel installere et lysarmatur. Det kan altså være værd at overveje et lysarmatur, når du skal installere belysning i hjemmet. Husk at sætte et solidt armatur over, så du mindsker risikoen for, at lysstofrøret går i stykker.

Stort udvalg af lysarmaturer med LED

En stor del af vores hverdag går med, at finde nye produkter indenfor lysarmaturer. Dette gør at vi hos ELVVS hele tiden vil kunne tilbyde dig nye og bedre produkter til skarpe priser.

Med et LED lysarmaturer får du en klar og god belysning. På den måde kan du lettere se det, du arbejder med. Samtidig er et godt lysarmatur med LED også strømbesparende.

Se de forskellige typer LED lysarmaturer som vi har i shoppen, her vil du med garanti kunne finde noget, der vil matche dit behov. Med vores lysarmaturer vil du spare på strømmen, uden at gå på kompromis med ydeevnen. LED-lys er en bæredygtig løsning, som du vil have glæde af i mange år.

Fordelene ved et LED lysarmatur

Den umiddelbart største fordel er, at et LED armatur giver en øjeblikkelig belysning. I køkkenet og på badeværelset, hvor man måske skal lave en kop kaffe eller vaske sine hænder, er det en fordel, at man ikke først skal vente på, at rummet bliver oplyst.

Vejledning til køb af lysarmaturer

Hos ELVVS kan vi levere lige det du vil have indenfor lysarmaturer. Om det er til kontoret, garagen eller køkkenet, så vil vi helt sikkert have noget, som falder i din smag. Har du brug for lysarmaturer til eksempelvis en svømmehal eller pool område har vi også lysarmaturer, som er vandtætte og kan modstå en høj luftfugtighed. Har du spørgsmål til armaturer eller belysning eller har brug for et godt råd? Kontakt kunderservice på tlf. 70 200 049 eller på info@elvvs.dk

 

Et øjeblik...