Hvad siger kunderne?

Mangler du en god belysning til dit kontor, køkken med videre, så vil et lysarmatur give dig den mest optimale arbejdsbelysning. Et lysarmatur er i sagens natur en aflang lampe, som giver dig et godt og klart lys. Har du brug for belysning til bryggerset, værkstedet eller køkkenet, så kan et godt lysarmatur være den helt rigtige løsning. Fordelen ved et lysarmatur i køkkenet er, at du kan installere belysning, som kam dæmpes efter behov.

Er det vigtigt for dig, at der er en god, klar og stærk belysning, når du kokkererer, så er et lysarmatur det optimale valg for dig. Normale pærer hænger frit fra en skærm, og dette kan være problematisk i et køkken, hvor både damp, støv og fedt bevæger sig rundt i luften. Støv og fedt vil lægge sig på den tynde pære. Med et lysarmatur har man en mere rengøringsvenlig overflade at tørre en klud over.

Værd at vide om et LED lysarmaturer

Når du skal investere i et nyt lysarmatur, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilket lys det afgiver. Det gælder faktisk uanset om du skal bruge en løsning med LED-rør eller traditionelle lysstofrør.

Disse tre ting bør du holde øje med:

• Farvegengivelse, som måles som en RA-værdi. Jo tættere tallet er på 100, des bedre gengives farverne.

• Farvetemperatur, som måles i kelvin. En høj farvetemperatur betyder, at lyset er koldt/hvidt. Omvendt betyder en lav farvetemperatur, at lyset er varmt/rødt.

• Lysstyrke – måles i lumen og angiver hvor meget lys, der udsendes.

I vores sortiment finder du lysarmaturer med forskellig farvegengivelse, farvetemperatur og lysstyrke. Ofte er der ikke den store forskel i designet på de forskellige LED lysarmaturer, men til gengæld, så vil der være stor forskel i ydeevne og lysstyrke.

Installation af lysarmatur ude og inde

Et lysarmatur kan installeres både ude og inde, fordi belysningen er modstandsdygtig over for kulde. Har du en lade, stald eller et stort lager, der har brug for belysning, så kan du med fordel installere et lysarmatur til industri. I vaskehaller eller andre steder, hvor armaturet kan blive udsat for vand, skal du anvende et vandtæt armatur. De findes både til byggepladser, privat brug eller til marinebrug. Til badeværelset kan montere et spejlarmatur, som giver perfekt belysning lige over spejlet til alle morgen- og aftengøremål.

Stort udvalg af lysarmaturer med LED

Hos ELVVS kan vi altid tilbyde dig de nyeste og bedste produkter til skarpe priser.

Med et LED lysarmaturer får du en klar og god belysning, som er strømbesparende.

Se de forskellige typer LED lysarmaturer som vi har i shoppen, her vil du med garanti kunne finde noget, der vil matche dit behov. Med vores lysarmaturer vil du spare på strømmen, uden at gå på kompromis med ydeevnen. LED-lys er en bæredygtig løsning, som du vil have glæde af i mange år.

Vejledning til køb af lysarmaturer

Hos ELVVS kan vi levere lige det du vil have indenfor lysarmaturer. Om det er til kontoret, garagen eller køkkenet, så vil vi helt sikkert have noget, som falder i din smag. Har du brug for lysarmaturer til eksempelvis en svømmehal eller pool område har vi også lysarmaturer, som er vandtætte og kan modstå en høj luftfugtighed. Har du spørgsmål til armaturer eller belysning eller har brug for et godt råd? Kontakt kunderservice på tlf. 70 200 049 eller på info@elvvs.dk

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er fordelen ved et almindeligt lysarmatur med lysstofrør?

Fordelen ved et lysarmatur er, at selve lyskilden er pakket godt ind i armaturet. Derfor er det særligt velegnet til badeværelses- og køkkenbelysning, hvor der kan være vand, mados og fedt, der sætter sig på lampen.

Hvad er fordelen ved et LED lysarmatur?

Den umiddelbart største fordel er, at et LED armatur giver et flot og moderne lys uden at bruge ret meget strøm. Det lave energiforbrug kombineret med en meget lang levetid gør et LED lysarmatur meget billig i drift. LED kan lave bedre farvegengivelse end lysstofrør og sparepærer. Samtidig tænder LED lys øjeblikkeligt i modsætning til lysstofrør.

Er et LED lysarmatur lig med koldt og blåt lys?

Ikke nødvendigvis. Du skal holde øje med farvetemperaturen, som måles i kelvin. En høj farvetemperatur betyder at lyset er koldt/hvidt. Omvendt betyder en lav farvetemperatur at lyset er varmt/rødt. Gå efter en kelvin på omkring 2700, så har du behageligt allround lys.

Et øjeblik...