Watt
Farvetemperatur
Sensor
Dæmpbar
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

LED Allroundarmaturer

Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

LED belysning er det energirigtige og miljøbevidste valg til belysning i boligen, virksomheden eller udendørs. Med LED allroundarmaturer har du et effektivt lys, der minder meget om de gammeldags lysstofrør. Dog er de selvfølgelig konstrueret til de El-besparende LED rør, som sjældent skal skiftes og som forbruger ganske lidt strøm. 

Udskift dine gamle lysstofrør

Udskifter du dine traditionelle lysstofrør til LED rør, vil du spare mange penge på elregningen. Du kan spare mest muligt ved at udskifte hele dit gamle armatur med nye LED armaturer. De nye armaturer har en minimal varmeudvikling, bruger meget mindre strøm og vil holde i mange år. Selvom det er dyrt at skifte hele armaturet ud, så kan det betale sig i det lange løb. Vores LED armaturer er hurtige og nemme at montere. Det er også enkelt at skifte LED lysstofrørene ud, når de ikke dur mere. Men det kommer ikke til at ske ofte!

Stort udvalg af LED armaturer

Hos Elvvs kan du finde et stort sortiment af LED industriarmaturer, LED køkkenarmaturer, vandtætte LED armaturer, LED paneler og mange flere. Går du efter en lyskilde, som skal have et godt og effektivt lys, så er LED allroundarmatur et godt bud. De vandtætte LED allroundarmaturer egner sig perfekt til garagen, carporten, brændeskuret, kælderen eller andre steder, hvor der er brug for lys i et koldt og fugtigt miljø. Du finder mange forskellige længder, bredder og højder. Der medfølger LED-rør til alle allroundarmaturerne, så du kan tilslutte din lampe med det samme. 

God farvegengivelse med LED

De fleste af vores LED armaturer bruger T8 LED lysrør eller de tynde T5 lysrør. Du kan vælge mellem forskellige grader af farvegengivelse eller farvetemperatur, som det også kaldes. Farvetemperaturen måles i Kelvin, og hos Elvvs forhandler vi LED allroundarmaturer med enten 3000 eller 4000 Kelvin. 3000 Kelvin giver det varmeste lys af de to, nemlig det der svarer til en gammeldags glødepære. 4000 Kelvin er koldere og hvidere i farven og egner sig godt til arbejdsbelysning i værkstedet eller i industrien.

Hvad er et LED allroundarmatur?

Et LED allroundarmatur er en lampe med et LED lysstofrør, som er særligt anvendeligt til energirigtig og effektiv belysning i boligen, virksomheden eller udendørs. 

Kan jeg udskifte mine gamle lysstofrør med LED rør?

Ja, det kan du. Og du vil spare mange penge på elregningen ved at skifte dine gamle lysstofrør til LED rør. Men du vil spare endnu flere penge, hvis du også udskifter armaturet til LED armaturer, som bruger meget mindre strøm, har en minimal varmeudvikling og lang holdbarhed.

Giver LED rør et godt lys?

Ja. Du kan vælge mellem forskellige grader af farvegengivelse eller farvetemperatur, når du køber LED produkter. Farvetemperaturen måles i Kelvin. Hos Elvvs forhandler vi LED allroundarmaturer med enten 3000 eller 4000 Kelvin. 3000 Kelvin giver det varmeste lys af de to - nemlig det der svarer til en gammeldags glødepære. 4000 Kelvin er koldere i farven og egner sig godt til arbejdsbelysning i værkstedet. 

 

Et øjeblik...