Producent
Størrelse:
Watt
Lumen
Farvetemperatur
Dæmpbar
Mulighed for styring
UGR-indeks
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

LED Paneler

Produkter
stk.
stk 2 med pak kit wire 600 panel ledavance
Ledavance Panel 600 wire kit (pak med 2 stk) Varenr.: 5649002448 104,00 DKK pr. stk.
stk.
paneler led f mtr 50 2x1 wireophæng alexa diolum
DIOLUM Alexa wireophæng 2x1,50 mtr. f/LED paneler Varenr.: 910008 107,00 DKK pr. stk.
stk.
panel cm 60x60 f deluxe påbygningsramme alexa diolum
DIOLUM Alexa påbygningsramme Deluxe f/60x60 cm. panel Varenr.: 910010 601,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
60x60 ugr22 830 sw dali 25-36w ii alexa diolum
DIOLUM Alexa II 25-36W DALI/SW 830 UGR22 60x60 Varenr.: 910225 889,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hvad er et LED Panel?

Vi har prismatch på alle vores produkter, så du med sikkerhed kan finde de produkter, som du skal bruge til de bedste priser i branchen. Finder du derfor vores produkter hos en anden udbyder, vil vi matche prisen. På den måde vil du altid kunne få produktet til den billigste pris.   

Hvad skal du være opmærksom på med LED Paneler?

Der findes mange forskellige størrelser af LED Paneler. Derfor er det vigtigt at du ved netop, hvilken størrelse du skal bruge, når du går på jagt. Når du har fundet det rette LED Panel, skal du finde den rette længde, bredde og højde. En anden ting er at finde frem til, hvor meget lys dit LED Panel skal kunne afgive.  Det er ikke alle, som ved at lysstyrke måles i Lumen. Søger du derfor et LED Panel med høj lysstyrke, skal du finde et med en høj Lumen.

Energibesparende LED Paneler

Uanset om du mangler loftsbelysning til din arbejdsplads eller i dit hjem, så er der mange fordele ved at vælge Paneler i LED. En af disse er, at du kan få kraftigt lys på en energibesparende måde. De er meget anvendelige til steder, hvor der er lys i mange timer. Derfor anvender mange dem som hotelbelysning, gangarealer og kontorbelysning samt indenfor sundhedssektoren. Vores udvalg af Energibesparende paneler kan anvendes som alternativ til lysstofrør. Du kan spare helt op til 65% med et LED Panel frem for et almindeligt armatur. Det du sparer bliver hurtigt til en del, når du måler du ud på års- og månedlig basis. Det er derfor en god investering.

Farven er vigtig i dit LED Panel

Farven på lyset i et LED Panel er betegnet ved Kelvin. Jo højere Kelvin jo ”koldere” et skær vil lyset have. Omvendt vil et lavere Kelvin give dig en varmere belysning. Man siger rundt regnet at alt over 4.000 Kelvin er ”koldt lys”. Denne belysning er klart at foretrække i miljøer, hvor det kræver et klart orienteringslys. Det er især butikker og køkken arealer. Den varmere belysning vil derimod egne sig bedre til de steder, hvor der stilles lavere krav til belysningen, såsom i hjemmet. En varm belysning kan skabe en hyggelig atmosfære og derfor anvendes denne ofte i hjemlige miljøer.  

Brug for hjælp med valg af LED panel?

Er du ikke helt sikker på, hvilken type LED Panel du skal vælge? Du kan altid kontakte vores kundeservice og få god sparring, samt råd og vejledning til at finde netop den type LED panel, som passer til dit projekt. Det kan være svært at vælge det helt rigtige. Vi har mange års erfaring indenfor Elektricitet, så du er sikret god vejledning.

Et øjeblik...