Producent
Størrelse:
Watt
Lumen
Farvetemperatur
Dæmpbar
Mulighed for styring
UGR-indeks
Pris
DKK
DKK

Nedhængt armaturer

Produkter
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

Hos ELVVS finder du et bredt udvalg af Lysarmaturer, LED Allroundarmaturer, LED Paneler, Påbygningsarmaturer, Indbygningsarmaturer til fordelagtige priser. Vi udvælger meget nøje, hvilke produkter, som vi vil have i vores sortiment. Derfor kan du være sikker på altid at finde en bred vifte af armaturer i mange varianter i en høj kvalitet med prismatch.

Nedhængte armaturer hos ELVVS

Køber du et lysarmatur hos os, vil du være sikker på altid at få den bedste pris på vores produkter. Har du derfor fundet vores produkter til en bedre pris hos en anden udbyder, så kan du altid få det til den samme pris hos os. Vi går meget op i at have en bred vifte af produkter, så vores kunder altid kan finde det, som de skal bruge. Uanset om du mangler en effektiv belysning til dit kontor eller til brug derhjemme, så kan du finde en bred vifte af kvalitetsprodukter hos os.

Nedhængte armaturer

Mange bruger nedhængte armaturer til kontorlokaler, hvor der er højt til loftet. Men de kan også bruges andre steder, som i køkkenet eller til entréer. Mange af vores nedhængte armaturer hænges op i loftet med wires. De kommer på den måde til at hænge i en god højde, som giver spreder belysningen på en effektiv måde. Mange kontorbygninger har meget højt til loftet og vil derfor ikke give en optimal belysning, hvis armaturerne sættes helt op i loftet. Derfor kan du i stedet hænge dem ned fra loftet i en wire.

LED armaturer

Vi har også et stort sortiment af armaturer med LED lys. Det kan være meget svært at vælge den rigtige glød i LED armaturerne. Der findes både varme og kolde nuancer alt efter, hvor mange Kelvin de har. Er dit lysarmatur over 5000 Kelvin, er kolde farver, som har blålige nuancer. De varme nuancer findes med LED lys under 3000 Kelvin. Disse nuancer vil være varmere i nuancerne og skabe en hyggelig atmosfære. Skal du bruge lyset i arealer, hvor det er vigtigt at kunne orientere sig, så er det godt med kolde farver. Skal du bruge LED lyset i områder, hvor du skal bruge lyset i længere tid ad gangen, samt arbejde i? Så vil det være mere udholdeligt at arbejde i nuancer under 3000 Kelvin.

Hvilken stil skal dit nedhængte armatur være?

Hos ELVVS kan du finde nedhængte armaturer i et klassisk og moderne design fra Nordlux, L- One og Vega og mange andre. Vores nedhængte lysarmatur kan du finde i mange forskellige designs og varianter. Du kan derfor være sikker på at finde et nedhængt armatur, som kan tilpasse i dine omgivelser. Vores armaturer findes i mange forskellige farver og længder. Du kan derfor tilpasse armaturerne til de områder, som de skal hænge i.

Mangler du hjælp til valg af armaturer?

Er du usikker på, hvilken type nedhængt armatur du skal vælge? Det er ikke alle, som har styr på, hvilken type lysarmatur, som de skal bruge. Hos ELVVS kan vi hjælpe dig med, at vælge den helt rigtige type belysning til de omgivelser, som du har brug for. Vi har mange års erfaring indenfor EL artikler. Derfor kan vi rådgive dig til det bedste valg.

Et øjeblik...