Underskabsarmaturer

Producent
Lyskilde
Pris
DKK
DKK
underskabsarmatur 589mm l sølv 830 14w t5 ls100 sylvania
Spar 48%
Sylvania LS100 T5 14W/830 sølv, L=589mm, underskabsarmatur Varenr.: 8046569549 139,00 DKK pr. STK.
STK.
Koblingsstykke f/Superflat LED TL4102 Varenr.: 394699 16,25 DKK pr. stk.
stk.
hvid l35cm tl4102 superflat f mellemledning
Mellemledning f/Superflat TL4102 L35cm Hvid Varenr.: 394419 9,00 DKK pr. stk.
stk.
Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af underskabsarmaturer

Hos ELVVS har vi et unikt sortiment af lysarmaturer i mange forskellige varianter. Du kan derfor med sikkerhed finde et lysarmaturer, som du kan bruge. Vi udvælger meget nøje vores leverandører af produkter. Vi har derfor et specielt udvalg sortiment af armaturer til blandt andet underskabe fra anerkendte producenter. Vi har prismatch på alle vores produkter, så du altid er sikret den bedste pris på de produkter, som du er interesseret i. Har du fundet et af vores produkter billigere et andet sted, kan du altid få det til den samme pris hos os.

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af underskabsarmatur?

Et lysarmatur er et must i køkkenet. Det giver dig de bedste forudsætninger for, at kunne orientere dig. Du kan eksempelvis anvende dem under dine skabe. Det giver et flot orienteringslys og du har mulighed for at tilpasse lysstyrken. Hos ELVVS kan du finde underskabsarmaturer i klassiske farver, som matcher til stort set alle typer af hjem. En af de ting, som du skal overveje, er hvor mange watt dit lysrørsarmatur skal være på. Antallet af watt er med til at afgøre lysstyrken. Alt efter, hvor meget du bruger lyset i køkkenet, bør du vælge et underskabsarmatur, som matcher dine behov. Bager du eksempelvis meget, bør du vælge et armatur, som giver dig en høj lysstyrke. Har du ikke brug for meget lys, bør du vælge et lysarmatur, som har en lav mængde watt.

Hvilket underskabsarmatur skal du vælge?

Hos ELVVS finder du et stort sortiment af underskabsarmaturer til en god pris. Hvis du er i tvivl om, hvilken type underskabsarmatur, som du skal vælge, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Det kan være svært, at finde ud af præcis hvilken belysning, som du skal bruge i hjemmet. Derfor kan det være rart at have nogle at spare med. Vi har mange års know how og erfaring indenfor EL. Derfor kan du være sikker på, at du kan finde noget, som du kan bruge hos os. Vi vejleder dig til det underskabsarmatur, som er mest fordelagtigt ud fra dine kriterier.

Et øjeblik...