Producent
Lyskilde
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Underskabsarmaturer

Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hos ELVVS har vi et unikt sortiment af lysarmaturer i mange forskellige varianter. Du kan derfor med sikkerhed finde et lysarmaturer, som du kan bruge. Vi udvælger meget nøje vores leverandører af produkter. Vi har derfor et specielt udvalg sortiment af armaturer til blandt andet underskabe i køkkenet - fra anerkendte producenter.

Belysning til hele huset – også køkkenet

Mangler du køkkenlamper under skabene, så kan du her på siden finde et fint udvalg. Vi har både lysarmaturer med LED eller de traditionelle lysstofrør, der kan monteres let og enkelt under køkkenskabene uden at skæmme. De er alle i et slim design, der passer ind i stilen på dit køkken.

Vi har prismatch på alle vores produkter, så du altid er sikret den bedste pris på de produkter, som du er interesseret i. Har du fundet et af vores produkter billigere et andet sted, kan du altid få det til den samme pris hos os.

Skab den perfekte køkkenbelysning

Et lysarmatur, der giver godt lys ned på køkkenbordet, hvor du tilbereder maden, er et must. Det giver dig de bedste forudsætninger for at lave mad, samtidig skal lyset også gerne kunne fungere som hyggebelysning. Du kan eksempelvis anvende lysarmaturer under dine skabe, som giver et flot orienteringslys med mulighed for at tilpasse og dæmpe lysstyrken. Hos ELVVS kan du finde underskabsarmaturer i klassiske farver, som matcher til stort set alle typer af hjem.

Valget af lysstyrke er vigtigt

En af de ting, som du skal overveje ved køb af underskabsarmatur er, hvor mange watt det skal være på. Antallet af watt er med til at afgøre lysstyrken. Alt efter, hvor meget du bruger lyset i køkkenet, bør du vælge et underskabsarmatur, som matcher dine behov. Bager du eksempelvis meget, bør du vælge et armatur, som giver dig en høj lysstyrke. Har du ikke brug for meget lys, bør du vælge et lysarmatur, som har en lav mængde watt.

Stort udvalg af lamper og integrerede løsninger

Hos ELVVS finder du et stort sortiment af lysarmaturer til en god pris.vi har blandt andet indbygningsarmaturer, vandtætte armaturer og LED allroundarmaturer. Hvis du er i tvivl om, hvilken type underskabsarmatur, som du skal vælge, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Det kan være svært, at finde ud af præcis hvilken belysning, som du skal bruge i hjemmet. Derfor kan det være rart at have nogle at sparre med. Vi har mange års know how og erfaring indenfor EL. Vi vejleder dig til at finde lige det armatur til under dine køkkenskabe, som er mest fordelagtigt ud fra dine kriterier.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et underskabsarmatur?

Et underskabsarmatur koster omkring et par hundrede kroner. Det kan være en fordel at vælge et armatur, der kan kobles sammen med flere.

Hvordan kobler man flere underskabsarmaturer sammen?

Du kan forlænge og kombinere armaturerne. Underskabsarmaturerne kobles sammen enten med medfølgende kabel eller købe et koblingsstykke.  

Hvilke køkkenlamper skal jeg vælge under mine skabe?

Et LED underskabsarmatur med lysdæmper er et fornuftigt valg. For det første er LED en energibesparende og langtidsholdbar løsning, så du ikke skal til at montere nye lyskilder alt for ofte. Lysdæmper giver dig mulighed for at dæmpe lyset, så når du er færdig med madlavning, kan du dæmpe lyset og få en hyggelig stemningsbelysning i køkkenet.

Et øjeblik...