Hvad siger kunderne?

Vandtætte armaturer hos ELVVS

Vi har prismatch på alle vores produkter, så du med garanti kan finde et, som matcher dine krav. Finder du et af vores vandtætte lysarmaturer til en bedre pris et andet sted, så kan du altid få det til den samme pris hos os. Vi specielt udvælger alle vores produkter, så vi er sikker på at kvaliteten er i top. Vi har selv mange års erfaring med EL og VVS og vil derfor kunne vejlede dig til det bedste køb ud fra, hvilke kriterier du har til dine produkter.

Hvor skal man bruge et vandtæt armatur?

Du finder mange forskellige varianter af lysarmaturer, som du kan bruge i mange forskellige områder. En af dem er vandtætte lysarmaturer, som er meget anvendelige i områder med meget damp og vand, som normalt kan skade almindelige armaturer. Det er eksempelvis ofte anvendt i køkkenindustrien. Her er det en fordel at lysarmaturerne ikke påvirkes af vand eller damp i løbet af arbejdsdagen. Det kan være meget upraktisk, hvis dine armaturer ikke matcher til de arealer, som de skal anvendes i. Hvis du er i tvivl om, hvilken typer armatur, som du skal anvende kan du altid kontakte vores kundeservice og blive rådgivet til det bedste køb.

Hvor stort skal lysstofrøret være til dit armatur?

Mange ved ikke noget om størrelsen på deres lysstofrør. Hos ELVVS går vi meget op i at kunne rådgive vores kunder, så de ved hvad de skal gå efter. Har du et almindeligt lysstofrør i ø26mm, så vil det ofte være T8. Har du derimod et lavenergi lysstofrør på ø16mm, så er det T5 du skal gå efter. Vil du gerne have mulighed for at installere lysdæmpning af armaturet, så er HF-Spolerne det du skal bruge. Det kan derfor være en god ide at prøve på at sætte sig ind i, hvilken type lysstofrør dine armaturer med LED skal have inden du køber dem.

Hvilken type vandtæt armatur skal du bruge?

Hos ELVVS har vi mange forskellige vandtætte armaturer. Du finder blandt andet Vandtætte LED armaturer, Vandtætte armaturer, Armaturer til byggepladser, Vandtætte armaturer med flange og mange andre varianter. Du får derfor et sortiment med blandede produkter, så du selv kan vælge ud fra, hvilket behov du har og hvor armaturet skal anvendes. Der er også stor forskel på om du skal bruge belysning til at arbejde i eller om det blot skal være til at orientere sig i. Skal du arbejde i lyset, bør du have en belysning på over 5000 Kelvin, som giver det kolde blålys. Skal du derimod bruge belysningen et sted, hvor der er behov for en hyggelig atmosfære, bør du anvende lys under 3000 Kelvin. Disse er varmere i skæret og giver dig en varmere nuance.

Et øjeblik...