Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Nordlux - Plafonder

Produkter
stål børstet - plafond e27 maxi ancona nordlux
Nordlux Ancona Maxi E27 Plafond - Børstet stål Varenr.: 25316132 274,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid - plafond e27 maxi ancona nordlux
Nordlux Ancona Maxi E27 Plafond - Hvid Varenr.: 25316101 274,00 DKK pr. stk.
stk.
stål børstet - plafond spinner nordlux
Nordlux Spinner Plafond - Børstet stål Varenr.: 25416032 105,00 DKK pr. stk.
stk.
glas e27 rs16l sensorlampe
Sensorlampe RS16L E27 glas Varenr.: 0942738016 517,00 DKK pr. STK.
STK.
hvid - plafond spinner nordlux
Nordlux Spinner Plafond - Hvid Varenr.: 25416001 105,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid - plafond 45 trio nordlux
Nordlux Trio 45 Plafond - Hvid Varenr.: 3001601 154,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
hvid - plafond 30 petri nordlux
Nordlux Petri 30 Plafond - Hvid Varenr.: 92746001 132,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Funktionelle og flotte Nordlux plafonder

Hvis du har brug for en funktionel og flot belysning, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af Nordlux plafonder. Hos ELVVS tilbyder vi et bredt udvalg, så du let og hurtigt kan finde den lampe, som passer bedst til netop dit formål.

Nordlux er et brand fra Skandinavien, som tilbyder designerlamper til en pris, som alle kan være med på. Du behøver derfor ikke betale i dyre domme for at få en smuk og stilet designerlampe i dit hjem. Med en af deres plafonder modeller, kan du få en enkel og stilet lampe, som kan lyse blandt andet gangen eller andre rum i hjemmet op.

Vælg blandt et bred udvalg af modeller

Hos ELVVS har vi et stort udvalg af forskellige Nordlux plafonder modeller. Du kan derfor altid finde en model, som passer ind i dit hjem. Med stor variation blandt lampedesigns, får du mulighed for at finde en lampe, som kan sætte et helt særligt præg på din indretning.

Her er et overblik over nogle af de modeller, vi tilbyder

  • Nordlux Ufo
  • Nordlux Standard
  • Nordlux Ancona LED
  • Nordlux Melo
  • Nordlux Trio
  • Nordlux Frisbee
  • Nordlux Spinner

Dette er blot nogle af de modeller, vi tilbyder. Der er altså god mulighed for at finde et design, som passer ind i din indretning, hvad end du skal bruge lampen i gangen, stuen, køkkenet eller et helt andet rum.

Fordele ved Nordlux plafonder

Normalt forbindes en plafonder lampe med en let belysning, som fungerer rigtig godt i blandt anden gangen, hvor der ikke er behov for alt for stærkt lys. Dette er også stadigvæk et oplagt formål, men med tiden har der været stor udvikling i designs af plafonder lamper. Du kan nu sagtens få dem med en stærkere eller justerbar belysning, hvis dette ønskes. Vi tilbyder også LED løsninger, hvis dette er noget, du vægter højt.

Ud over funktionaliteten kan du også få et lækkert og flot design. Denne lampetype bliver ofte set, som havende et lidt kedeligt design, men dette er ikke tilfældet. Simpelt er nemlig ikke lig med kedeligt, og du kan sagtens få nogle smukke og lækre designs, som ikke er skabt til at blive overset men til at skabe fokus. Nordlux har blandt andet nogle lækre modeller, som passer perfekt ind i en nordisk indretning.

Kontakt os for mere information

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg, er du altid velkommen til at kontakte os. Her kan vi besvare alle de spørgsmål du må have, hvad end det omhandler design, funktionalitet eller andre aspekter af vores udvalg og virksomhed. Du kan både kontakte os over telefon 70 200 049 og e-mail info@elvvs.dk. Her sidder vi altid klar til at hjælpe dig, så du får den bedst mulige løsning og oplevelse, når du handler med os.

Et øjeblik...