Hvad siger kunderne?

Køb Nordlux udendørslamper her

Når du er ved at indrette bolig, er det ikke kun den indendørs belysning, du skal tænke over. Hvis du har have, terrasse og indkørsel, er belysning udenfor nemlig også vigtig i forbindelse med sikkerhed og andre praktiske anliggender.

Men der stilles andre krav til lys udenfor, for i et land som Danmark hvor regn, rusk og kolde temperaturer fylder vejrudsigten store dele af året, må den udendørs belysning nødvendigvis være bygget til at klare de hårde forhold.

Sikker og robust udendørsbelysning finder du hos danske Nordlux, der er en af markedets førende spillere inden for belysning af udendørsarealer ved boligen.

Derfor har vi samlet vores store udvalg af Nordlux udendørslamper lige her på siden, hvor du finder et stort udvalg af både væglamper, sensorlamper, havelamper og meget andet, så du altid får rig mulighed for at indrette dit uderum med den helt rette belysning.

Dansk kvalitet til din bolig

Nordlux er en dansk virksomhed, der har solgt lamper siden 1977. Det var iværksætte Sven Erik Poulsen, der startede med at sælge lamper til det, der dengang hed Dansk Supermarked, og inden længe blev Poulsens lampeforretning til en stor succes med store ordre fra mange butikker over hele landet.

Snart udvidede Nordlux til at sælge lamper til resten af Skandinavien, og da Poulsen nogle år senere bestemte sig for målrettet at gå efter at producere billigere lamper i en høj kvalitet og et lækkert design, begyndte virksomhedens succes for alvor at tage fart.

Derfor er Nordlux i dag en international virksomhed, og du kan således finde de flotte lamper til både indendørs og udendørs brug i mere end 50 lande på verdensplan. En stor del af Nordlux succes skyldes bl.a. deres fokus på at skabe og designe udendørslamper, som kan holde til at blive brugt i kolde og til tider barske klimaer som det danske.

Stemning og hygge til dine udendørsarealer

Det er ikke nogen hemmelighed, at det bliver forholdsvist mørkt i løbet af efteråret i Danmark. Det kan du kun kompenserer for ved at sikre en tilstrækkelig belysning, der giver et praktisk og hyggeligt lys i mørket.

Men for at holde mørket på afstand må du også oplyse dine udendørsarealer, så du ikke kommer hjem til en mørk indkørsel efter en dag på arbejde, og så du har noget hyggeligt at kigge på, når dine øjne vandrer ud ad vinduet inde fra stuen.

Nordlux udendørslamper vil således skabe stemning og hygge i dine udendørsarealer som eksempelvis have, terrasse og indkørsel, når det er mørkt, hvilket er en praktisk fordel på mange områder, når de kolde og mørke måneder sænker sig over landet.

Hvad skal du bruge Nordlux udendørslamper til?

Når du køber nye Nordlux udendørslamper, er det en god idé først at kigge lidt nærmere på, hvad du skal oplyse, og hvor det skal oplyses. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af forskellige lampetyper, som passer til forskellige former for montering og forskellige behov.

Her hos Elvvs.dk kan du finde det meste, så du altid har en god mulighed for at skræddersy en udendørsbelysning med Nordlux udendørslamper, der passer til netop din bolig.

Hvis du har en lang indkørsel, som du gerne vil have oplyst efter mørkets frembrud, kan du overveje Nordlux havelamper, som placeres i jorden og spreder et godt og praktisk lys udover en stor overflade. Disse lamper er praktiske at placere langs en indkørsel, da de bare skal sættes i jorden. På den måde kan du nemt lyse en lang indkørsel op, så du får mulighed for at se, hvor du kører, og så du og dine gæster bliver budt varmt velkommen til huset, når det er mørkt.

Det er også vigtigt med god belysning foran din hoveddør, så du har mulighed for at finde rundt i mørket, når du skal fra bil og ind til huset. Her har du mulighed for at vælge nogle andre typer af Nordlux udendørslamper, som er mere praktiske i denne sammenhæng.

Du kan eksempelvis vælge Nordlux udendørs væglamper, der nemt monteres på muren af dit hus eller din garage, hvor de vil kaste et stilrent og praktiske lys ud i mørket, så du kan se, hvor du går, når det er mørkt.

Foran hoveddøren er det også praktisk med Nordlux sensorlamper, som automatisk tænder og slukker i forbindelse med bevægelse og mangel på samme, så du altid er sikker på, at du bliver mødt af praktisk lys, når du vender hjem på en mørk dag, og så du ved, at lyset slukker igen, når der ikke er nødvendigt.

Også på terrassen og i haven finder du et bredt udvalg af Nordlux udendørslamper, som vil passe godt ind. På terrassen er væglamper og loftlamper et godt valg, som giver dig mulighed for at oplyse grillaftener på en sensommeraften, og som vil give praktisk arbejdslys, når der skal skæres kød ud og så videre til grillen.

I din have er Nordlux havelamper naturligvis et oplagt valg, da du som nævnt kan placere dem i jorden uafhængigt af vægge og lignende. Her vil Nordlux udendørslamper være med til at skabe en helt speciel og hyggelig stemning i din have, så du også kan nyde udelivet efter mørkets frembrud.

Også indenfor i garage og skure finder du muligheder for gode Nordlux udendørslamper, der både kan holde til det kolde vejr og give dig praktisk arbejdslys i dine udendørsrum, når det er nødvendigt.

Tryghed omkring din bolig med Nordlux udendørslamper

Ved at installere Nordlux udendørslamper ved din indkørsel og din hoveddør, vil du også opleve en øget tryghed omkring din bolig, når det er mørkt. Med Nordlux udendørslamper vil du altid være i stand til at se, hvem der nærmer sig din bolig, mens lyset i mørket generelt skaber mere tryghed for både dig og dine gæster.

Køb dine Nordlux udendørslamper hos Elvvs.dk i dag

Hvis du gerne vil have nogle udendørslamper i en god kvalitet og et moderne skandinavisk design, er Nordlux udendørslamper det helt rette valg for dig. Her finder du et væld af gode udendørslamper, der er bygget specifikt til at modstå det danske klima, så du får en pålidelig belysning omkring dit hjem.

Alt dette får du til markedets bedste priser lige her hos Elvvs.dk, da vi altid giver dig prisgaranti på Nordlux udendørslamper – så ved du, at du ikke kommer til at betale overpris.

Vi giver dig også hurtig levering, og så sidder vi selvfølgelig klar til at svare på alle dine spørgsmål, hvis du har brug for at vide mere i forbindelse med køb af dine nye Nordlux udendørslamper. Du kan komme i kontakt med vores kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@vvs.dk

Et øjeblik...