Producent
Vælg Farve
Pris
DKK
DKK

LED Møbel- & Køkkenspot

LED indbygningsarmatur, velegnet til indbygning i reoler og skabe. Må indbygges direkte i brandbare materialer.

Belysning i skabe og under hylder skaber en god stemning og et godt lys i eksempelvis stuen, samtidig med at det understreger indretningen. Vi har hos Elvvs en solidt udvalg af LED møbelspots til indbygning og opsætning.

Vigtigt! - Men kan ikke kombinerer de forskellige producenter, så man skal købe spot og driver fra samme producent.

 

Produkter
stk.
STK.
stk.
stk.
stk.
stk.
ST.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
STK.
Hvad siger kunderne?

Spot til møbler hos ELVVS

Hos ELVVS kan du finde et bredt udvalg af LED Downlight spots til indendørs brug, Udendørs LED, LED Drivers og Tilbehør til det for en god pris. Vi sikrer dig altid den bedste pris på vores produkter med vores prismatch. Finder du derfor et af vores produkter til en billigere pris, vil vi matche den laveste pris. Du vil derfor altid kunne finde de mest fordelagtig priser på vores produkter.

Fordele ved LED

Der er mange forskellige fordele ved LED lys, frem for halogen og glødepærer. Har du brug for spot til dine møbler i enten en butik eller hjemme i stuen, så kan du finde netop den type spot du skal bruge. Belysning med LED er en mere miljøvenlig og økonomisk løsning. Du kan sænke elforbruget med LED lys, fordi det er mere effektiv belysning, som bruger mindre energi. Herved vil dine elregninger også blive mindre. LED lys holder i også i længere tid end den normale belysning. Der er derfor mange fordele ved at anvende LED belysning.

Stort udvalg af Spots til møbler

En af de ting, de er vigtige at tænke over, når du anskaffer dig møbelspot belysning er, hvor i rummet ud placere dem. Det giver som oftest det flotteste resultat, hvis du installere dem tæt på en væg. Belysningen vil nemlig reflektere ned på væggen samtidig med det lyser på dine møbler. Denne form for indirekte belysning giver en god oplysning og bidrager til en større rumfølelse. De fleste typer af Møbelspots er monteret med et roterbart hoved. På den måde kan du selv bestemme, hvordan du vil vinkle din belysning til dine møbler. Mange Downlights kan monteres med en lysdæmper, så du kan styre, hvor høj en volume du skal have på din belysning.

Tænk over K-Værdien i din belysning

Noget som mange glemmer, når de skal have LED møbelspots er farven i lyset. Du kan selv bestemme om farven på din belysning skal være kold eller varm. Et koldt lys vil som oftest ahve et blåt skær, hvor et varmt lys har et hvidt skær. Den faktor som afgør, hvilken farve skæret har er K-værdien. Jo højere en K-værdi dit LED lys har, jo mere blåt bliver lyset. Det blå lys er godt at bruge i kontormiljøer, som skal have en skarp belysning.

Derfor skal du have møbelspots

Møbelspots er gode til brug i udstillingsvinduer, men også til brug i hjemmet. Du kan bruge den til din lænestol, så du er sikret at kunne læse en god bog, men også i soveværelset på dit garderobeskab. Vi har møbelspot i premium kvalitet fra den anerkendte producent Nordtronic, Daxtor og Diospot til gode priser.

Brug for hjælp til valg af møbelspots?

Har du spørgsmål til vores produkter eller er du i tvivl om, hvilke produkter der kan læse din problemstilling? Så kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Vi har mange års erfaring indenfor EL artikler og vil derfor kunne vejlede dig på professionel vis. Vores produkter egner sig til brug af både gør-det-selv og professionelle. Kontakt kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk - hvis du har spørgsmål eller brug for et godt råd angående dine møbelspots.

Et øjeblik...