Hvad siger kunderne?

Hos ELVVS kan du finde et stort sortiment af Downlight spot til indendørs brug, Udendørs brug, LED møbelspot, Stjernehimmel spot og Tilbehør til Downlight spots til fordelagtige priser. Du er altid sikret den bedste pris på vores produkter med vores prismatch. Finder du vores produkter til en bedre pris hos en anden leverandør vil vi matche den laveste pris. Du er derfor altid sikret den mest fordelagtige pris på produkter fra ELVVS.

Spots til stjernehimmel hos ELVVS

Vi har et bredt sortiment af produkter til din stjernehimmel samt tilbehør til denne, så du kan få den mest funktionelle og flotte belysning. Du kan selv skabe den stjernehimmel du ønsker med alle vores separate produkter og elementer. Derfor kan du selv skabe din egen himmel og customize den, som det passer dig.

Hvor kan jeg bruge en stjernehimmel?

Du kan bruge en stjernehimmel af spots til mange forskellige steder. Mange af vores kunder bruger dem til deres soveværelse, entré og køkken. Du kan dog også bruge dem udendørs i eksempelvis din garage eller carport, som et lækkert orienteringslys. Det lækre ved stjernehimlen er at du får et behageligt lys, men kan skrue op og ned for, hvor kraftigt du vil have den. I soveværelset behøver den ikke være så skarp som i køkkenet. Lysstyrken afhænger af, hvor meget du skal orientere dig. Nogle steder bruger de også stjernehimlen i saunaer, hvor en diskret og hyggelig belysning er nødvendig for en god og afslappet oplevelse.

Derfor skal du have en stjernehimmel med Downlight spot

En himmel med stjerner er praktisk og hyggelig. Du kan dæmpe belysningen, så den passer til miljøet. Derfor kan du få en dejlig oplevelse, når du står op om morgenen eller skal på toilettet om natten. Det kan være en skræmmende oplevelse, når du tænder for en kraftig belysning midt om natten eller når du er halvvågen om morgenen. Derfor er dette en unik mulighed, der samtidig er energibesparende. Du bruger nemlig flere pærer, men på lavere blus. Derfor vil en stjernehimmel i mange situationer være en mere økonomisk læsning, der har en længere levetid.

Hvad skal jeg bruge for at lave en stjernehimmel?

For at lave en stjernehimmel, så skal du bruge:

  • X antal stjernehimmelspots.
  • En transformator der kan give strøm til det antal spots du vælger
  • Ledninger til at forbinde transformator og spots
  • Muffer til at sætte ledninger på spottene

Skal spottene monteres i loft eller væg med isolering, skal du sørge for, at der er luft rundt om spottene og transformatoren, de må ikke tildækkes.

Brug for hjælp til valg af stjernehimmel?

Er du i tvivl om, hvilke komponenter du skal bruge til din stjernehimmel? Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har behov for sparring eller har spørgsmål til vores produkter. Vores kundeservice består af erfarne fagfolk, som derfor kan give dig en kompetent vejledning indenfor vores sortiment af EL artikler. Vi har både produkter til gør-det-selv personer og professionelle med prismatch på alle produkterne. Kontakt kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk - hvis du har spørgsmål eller brug for et godt råd angående stjernehimmelspots.

Et øjeblik...