Hvad siger kunderne?

Få et klart lys med halogenpærer fra EL & VVS

Halogenpærer har tidligere haft status som et energirigtigt alternativ til almindelige glødepærer, der sikrer dig et klart og pænt lys. Ønsker du en halogenpære i høj kvalitet, når det kommer til levetid og lys, bør du handle hos EL & VVS. Vi kender nemlig alt til vigtigheden af gode lyskilder og tilbyder derfor et stort udvalg af halogenpærer, som giver dig mulighed for at spare penge på elregningen, hvis du i forvejen bruger almindelige glødepærer i hjemmet og ønsker at skifte dem ud. I vores sortiment kan du finde halogenpærer i flere modeller og fra velkendte mærker som:

  • Osram
  • Philips
  • GN Belysning
  • Sylvania
  • Danlamp

Siden 2021 er halogenpærer dog blevet udfaset. Dette er sket på grund af EU-krav, der kræver et mere miljøvenligt design, så det er muligt at regulere antallet af ineffektive lyskilder. Udfasningen betyder, at EU-lande ikke længere må producere eller importere halogenpærer. Dog er det stadig tilladt at sælge halogenpærer, hvis man har dem på lager. Du må derfor gerne købe ekstra halogenpærer på forhånd, eller du kan skifte dine halogenpærer ud med eksempelvis LED-lys. Ønsker du at spare endnu flere penge, er LED-pærer et godt alternativ, da de kun bruger en femtedel af energien en tilsvarende halogenpære bruger.

 

Hvordan virker en halogenpære?

I en halogenpære er der en lystråd, hvor strømmen ledes igennem. Tråden bliver varm og når så høj en temperatur, at den begynder at gløde og dermed afgive lys. I en halogenpære er der også halogengas i selve pæren, som hjælper tråden med at få en længere levetid, hvorfor en halogenpære holder i længere tid end eksempelvis en almindelig glødepære. Derudover sikrer gassen også et bedre lysudbytte.

 

Effektiv belysning med halogenpærer

Halogenpærer producerer et varmt og naturligt lys, som mange foretrækker at bruge indendørs. Farvetemperaturen er så naturlig, at den ligner almindeligt sollys, hvilket gør den velegnet til områder, hvor du ønsker en klar og livlig belysning. Derudover er en halogenpære meget god til at sikre dig et fokuseret og retningsbestemt lys, som er perfekt til blandt andet spotlys og accentbelysning. 

Når du bruger halogenlyskilder, kan du derfor være sikker på et behageligt og effektivt lys, der kan bruges til alskens forskellige formål. De bruges også ofte i badeværelset, mens halogenrør er bedre egnet til at belyse store områder, der skal bruge mere lys. Halogenspots er især ideelle i køkkenet, gangen eller til udendørsbelysning. 

I vores sortiment finder du derfor blandt andet:

  • Halospots
  • Halogenrør
  • Halogenlyskastere
  • Stifthalogenpærer
  • Masterline

Der findes altså en elpære til enhver opgave og til ethvert hjem. Udover de mere specielle pærer har vi i vores sortiment selvfølgelig også ganske normale halogenpærer, som ligner en almindelig elpære til forveksling. Så hvis du bare gerne vil have noget godt lys i dit hjem, kan du også benytte dig af disse pærer.

 

Halogenpærer – en funktionel og æstetisk multipære

Når man bor i et land som Danmark, hvor vintermånederne byder på mørke dage med begrænset dagslys, er det afgørende med gode, elektriske lyskilder. Elpærer er dog ikke kun til, fordi de er essentielle for vores hverdag, men også for at skabe atmosfære. Du kender det måske selv fra koncerter eller biografer, hvor det er vigtigt at vælge den rigtige belysning for at sætte den rette stemning. Du opnår dette ved at vælge den pære, der skinner med det rigtige lys, men også ved at kigge på dens form, da denne kan være med til at sikre det æstetiske udtryk, du ønsker i dit hjem. Hos EL & VVS forhandler vi derfor forskellige slags halogenpærer såsom E27, E14 og hele rør, så du kan vælge den slags halogenpære, der passer bedst til din indretning.

 

Halogenpærer til den kreative indretning

Som nævnt tidligere kan man bruge halogenpærer til mange formål, og dette gælder naturligvis også for din indretning. Du kan nemt bruge halogenpærer til at kreere kreative lyskilder, da de har mange forskellige design, og så kan du også få halogenpærer i forskellige farver, som nævnt tidligere. 

Halogenpærer er eksempelvis oplagte til at bruge i indretningen på børneværelset, så hvis dit barn er vild med videnskab, kan du bruge pærer i varierende størrelser til at forvandle værelset til et fedt laboratorie. Du kan også bruge en halogenpære til at skabe en hyggelig stemning i stuen eller soveværelset ved at bruge dem i små, hyggelige lamper.

 

Få hjælp til at vælge den rigtige halogenpære

Med så mange forskellige slags halogenpærer kan det være svært at vælge den rigtige pære. Hvis du er i tvivl om, hvilken halogenpære, der passer bedst til en bestemt brugssituation, behøver du blot kontakte os. Hos EL & VVS er vi eksperter i pærer og står klar til at hjælpe dig med at finde lige netop den pære, som du står og mangler. Skriv til os på vores livechat nederst i højre hjørne her på siden eller ring til os på tlf. 70 20 00 49. Så står vi klar til at hjælpe dig!

 

 

 

 

 

 

Et øjeblik...