Halogenpærer

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Belysning fra halogenpærer, halogenrør og halogenspots er godt og effektivt lys, som kan bruges til mange forskellige formål. Hos ELVVS kan du finde alt inden for halogenbelysning, heriblandt pærer, rør og spots. Alle giver de forskelligt lys, hvilket gør dem egnede til forskelige formål. Halogenbelysning virker i realiteten meget ligesom glødepærer, bortset fra at der i halogenpærer, spots og rør er gasarten halogen. Det bevirker, at pæren kan klare højere temperaturer, hvilket giver et bedre lys.

Hvis du vil have godt lys, kan halogenbelysningen derfor være værd at se nærmere på. Halogenpærerne kan blandt andet bruges i badeværelset, mens rørene passer bedre til steder, hvor der skal mere lys til. Halogenspots er især ideelle til at oplyse udenfor, fx i haven eller i forbindelse med et gangareal. Uanset hvilken løsning inden for halogenbelysning, som du har brug for, kan du finde den hos os. Vi har nemlig et stort udvalg af halogenpærer, halogenrør og halogenspots, og vi har også en stor viden, som gør os i stand til at tilbyde kvalificeret rådgivning og vejledning på området.

Info om halogenpærer

Det der adskiller en halogenpære fra en almindelig glødepære er, at glødetråden i en halogenpære kan klare en højere temperatur og dermed giver et bedre lysudbytte.