Erstat Lysstofrør
Længde
Watt
Farvekode
Lumen
Spoletype i armatur:
Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

LED T5 Lysstofrør

Produkter
STK.
stk.
a mm 1500 t5 lumen 2800 830 20w he hf rør led master
Master LED Rør HF HE 20W 830, 2800 lumen, T5, 1500 mm (A+) Varenr.: 2057808732 244,00 DKK pr. STK.
STK.
hf 54w 830 27w ho t5 lysrør led
Led lysrør T5 ho 27w/830 (54w) hf Varenr.: 5657021000 229,00 DKK pr. stk.
stk.
21w 849mm lumen 1350 830 10w lysrør led t5 substitube adv osram
Spar 3% v/10 stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

T5 armaturer kan nemt opgraderes med energibesparende T5 LED lysstofrør, som giver en høj effektivitet og et behageligt og klart lys. T5 lysstofrør har en diameter på 16 mm og en G5 fatning. T5 kaldes også tynde lysstofrør. Til sammenligning har de tykke lysstofrør (T8) en diameter på 26 mm og G13 fatning, hvilket blot betyder, at der er 13 mm mellem de to stifter for enden af røret. T8 LED lysstofrør kan du finde her.

Skift til LED og få en gevinst på elregning og miljø

En af de helt store energiforbrugere i mange danske erhvervsvirksomheder er lysstofrør, der brænder i timevis hver dag. Vi anbefaler derfor alle, både private og virksomheder, at skifte deres nuværende "gammeldags” lysstofrør ud med LED Lysstofrør.

Du får en miljøvenlig løsning på flere måder: LED teknologien forbruger ikke nær så meget strøm som ordinære lysstofrør. LED lysstofrør indeholder ikke flydende metal (fluorescerende), som mange andre lysstofrør gør. Og sidst, men ikke mindst, er LED en langtidsholdbar løsning. Produkterne holder typisk op til 9 gange længere end de konventionelle lysstofrør. Du kan derfor spare penge på både din elregning og samtidig sikrer et mere bæredygtigt privatforbrug. Med et LED T5 lysstofrør får du en lang levetid på 50.000 timer.

LED lysstofrør fra Osram og Philips

Hos Elvvs sigter vi mod et sortiment, som er kendetegnet ved højeste kvalitet. Derfor har vi specielt udvalgt produkter fra Osram og Philips, som har en solid og driftssikker kvalitet. T5 LED lysstofrør fra Philips og Osram kan bruges både i hjemmet og til erhverv. Modellerne Philips MASTER LEDtube og OSRAM SubstiTUBE kan integreres direkte i de traditionelle T5 lysstofrør armaturer. 

Høj lumen, men lav watt

Du kan finde LED T5 lysstofrør med høj eller lav lysstyrke alt efter dit behov. Når man taler om forskellige former for LED-belysning måles lysstyrken i lumen. Når man tidligere talte om lysstofrør og glødepærer, beskrev man deres styrke ved at benævne, hvor stor en effekt de afgav. Dette giver ikke mening med LED, da teknologien selv ved lav watt-effekt giver en meget høj lysstyrke.

Du kan ved hjælp af vores filter søge på den watteffekt, dit gamle lysstofrør har. På den måde kan du nemt finde erstatningen inden for LED lysrør. 

Brug for hjælp til valg af lysrør?

Har du brug for vejledning til, hvilken type af lysrør du skal anskaffe dig? Kontakt vores kundeservice, som består af EL og VVS-fagfolk med mange år i branchen. Du kan derfor være sikker på, at vi kan vejlede dig til det rigtige køb.

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er et T5 LED lysstofrør?

T5 fortæller om lysrørets tykkelse. Helt simpelt betyder T5, at lysrøret er 5/8 af en tomme i diameter. Omregnet til nutidige mål har et T5 lysstofrør en diameter på 16 mm. Fatningen hedder G5 fatning, som refererer til, at der er 5 mm mellem de to ’ben’ i enden af røret.  T5 kaldes også tynde lysstofrør.

Hvad er fordelen ved et LED T5 lysstofrør?

Fordelen er – ligesom ved alt LED – at du sparer penge på elregningen, får en langtidsholdbar lyskilde og skåner miljøet for de giftige fluorescerende stoffer, der findes i traditionelle lysstofrør. LED lysrør holder op til 9 gange længere end de konventionelle lysstofrør. Du kan glæde dig over, at du ikke skal skifte lyskilde så tit – faktisk får du med LED lysrør en levetid på 50.000 timer.

Kan jeg skifte mine gamle T5 lysstofrør ud med LED?

Du kan nemt udskifte dine gamle T5 lysstofrør med nye LED. Dine nye T5 LED lysstofrør kan sættes direkte det gamle armatur – de virker uden problemer.

 

Et øjeblik...