Producent
Længde
Erstat halogenpære
Watt
Farvekode
RA værdi
Dæmpbar
Pris
DKK
DKK

R​7s led

Opdag det moderne alternativ til konventionelle R7s-halogenpærer - R7s LED-pærer. Ikke alene har disse pærer længere levetid end deres halogenmodparter, men de er også en økonomisk og miljøvenlig løsning. Ved at skifte til R7s LED-pærer kan du ikke kun nyde godt af et blødere og mere behageligt lys, men også se en positiv effekt på din elregning. Udforsk vores sortiment af R7s LED-pærer og oplev fordelene ved at opgradere til moderne, energibesparende belysning.

Vi kan stadig levere de "gamle" halogenrør: Se her

Hvad siger kunderne?

Udskift dine gamle halogenrør med R7S LED pærer, som forbruger meget mindre strøm og spar penge på elregningen med det samme!

 

Halogenrør i LED erstatter dine gamle halogen strømslugere

RS7 halogenrør sidder ofte i indendørs eller udendørs projektører og lamper med R7S fatning, hvor de giver effektiv belysning til bygninger, boldbaner og haller samt inden for landbrug, håndværk, gartneri og lignende. Her er lamperne ofte tændt i mange timer om dagen. Hidtil har det kun været halogenbelysning, der kunne opfylde den nødvendige høje lysstyrke, hvilket selvsagt resulterer i et skyhøjt elforbrug. Med en strømbesparelse på op mod 90% er der mange penge at spare på elregningen ved at skifte til LED.

LED pærer med R7S fatning

Lamper med R7S sokkel bruges ikke kun i erhverv, men også i hjemmet i almindelige husholdninger. Fatningen er nemlig slet ikke så sjælden, som man måske umiddelbart tror. Mange uplight gulvlamper og væglamper bruger denne type elpære til at reflektere lyset på vægge og i lofter og dermed sørge for god grundbelysning. Både LED pærer og halogenrør med R7S fatning fås i en dæmpbar version for ekstra komfort.
 

Lang levetid og mindre bøvl

Udover den mærkbare reducering af elforbruget, vil du også opleve en meget høj levetid med LED halogenrør. Når først dit nye halogenrør R7S er installeret i lampen, skal du ikke skifte det lige foreløbig. Det kan lyse i 15.000 timer eller mere, hvilket er 25 gange levetiden på et normalt halogenrør. Det betyder, at LED pærerne giver dig mindre bøvl, mindre affald og et lavere CO2-udslip.

 

Retrofits med mange anvendelsesmuligheder

På grund af de mange anvendelsesmuligheder og lysstyrker bliver R7S LED-pærer og halogenrør produceret med forskellige styrker. Har du en gammel lampe, som skal udstyres med en ny R7S LED-pære, så kontrollér de nøjagtige data på den enkelte R7S LED-pære under produktdetaljerne. Her kan du nemlig se hvilken LED watt-værdi, der stemmer overens med den gamle pære. R7S LED halogenrør og pærer kaldes også retrofits. Det betyder, at en adapter eller andet tilbehør ikke er nødvendig for at installere halogenrøret i den oprindelige lampe. De nye R7S LED-pærer fungerer blot ved at sætte dem i den gamle sokkel.

Med R7s LED-pærer får du den mest energieffektive og mest holdbare belysning, som fås på markedet.

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er R7S?

R7S er betegnelsen for den fatning, der sidder i et LED pære, som kan udskifte dit gamle halogenrør med samme fatningsstørrelse.

Kan jeg købe halogenrør med LED?

Ja, du kan købe halogenrør med LED. De såkaldte LED retrofits passer uden problemer ind i lamper, der tidligere har været forsynet med en halogen- eller glødepære.

Hvad er fordelen ved LED halogenrør R7S?

Du får en mærkbar reducering af elforbruget ved at skifte til en LED lydkilde, som forbruger meget færre watt pr. time end der traditionelle halogenrør. Du vil også opleve en meget lang levetid, som gør, at du ikke skal skifte pære lige foreløbig. Faktisk kan et R7S rør lyse i 15.000 timer eller mere, før det skal skiftes.

 

Et øjeblik...