LED T8 Lysstofrør

LED lysstofrør fra Osram og Philips
Hos ELVVS har vi et bredt sortiment af LED lysstofrør. Derfor kan du være sikker på, at du finder lige præcis det rør, der egner sig bedst til dig og dit hjem. Vores rør findes i mange forskellige prislejer, men de rummer alle en kvalitet, vi vil stå inde for. Dertil er der mange fordele ved at vælge et LED lysstofrør. Disse fordele vil vi nedenunder komme nærmere ind på, så du kan blive klogere på de mange gode egenskaber, som LED besidder.

Slip for venten med skarp responstid
LED lysstofrør er lynhurtige. Det betyder, at pæren lyser, så snart du tænder på kontakten. Der er ingen opstartstid, som der ellers kan forekomme hos andre typer af belysning. Dertil har LED lysstofrør en god belysning, som er i stand til at oplyst et helt rum eller et større område. Kvaliteten på LED er rigtig god, og det gør sig også gældende, når det kommer til lysstofrør. Et LED lysstofrør er altså en særlig praktisk løsning, hvor kvaliteten af lyset kommer i første række. Læs mere nederst på siden.

Vores mest populære
stk.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
stk.
stk.
STK.
36w 5w 14 1200mm lumen 2500 hvid kold 840 5w 14 lysrør led t8 ue master philips
Spar 10% v/20 stk.
stk.
36w 5w 14 1200mm lumen 2500 hvid kold 865 5w 14 lysrør led t8 ue master philips
Spar 10% v/20 STK.
STK.
Gode tilbud i LED T8 Lysstofrør
Hvad siger kunderne?

En lang levetid - uanset forbrug
Uanset om dit LED lysstofrør er tændt 24 timer i døgnet, er der garanti for, at pæren holder minimum et årti. Derfor slipper du for udskiftning af pæren i tide og utide. Det sparer dig både for tid og penge i en hverdag, som i forvejen kan være ressourcekrævende. Når du først har monteret din LED pærer, kan du være sikker på, at der går rigtig lang tid, før den skal udskiftes igen. Den præcise tid afhænger af, hvor meget pæren bliver brugt, men vi tør godt love, at det er mere end gennemsnittet.

En økonomisk gevinst
Der, hvor LED lysstofrør måske har sin største fordel er i det økonomiske perspektiv. Først og fremmest slipper du for at bruge penge på nye pærer regelmæssigt, men LED er også yderst energibesparende, som kan mærkes på din regning. Derfor kan du lave en god besparelse ved at benytte LED frem for almindelige glødepærer. Her er LED pæren mange gange mere effektiv. Hvis du ønsker et mere økonomivenligt hjem, kan du med fordel anvende LED lysstofrør.

Miljøbevidst belysning med LED lysstofrør
Men det er ikke kun på pengepungen, du kan have god samvittighed med LED lysstofrør. Det er også en miljøvenlig beslutning at anvende LED lysstofrør. LED indeholder ikke kviksølv, som er et flydende metal, der er skadeligt for både miljø og mennesker. Dertil er der ingen ultraviolet stråling i. Der er altså alle gode grunde til at vælge LED rør frem for almindelige glødepærer eller andre typer af belysning.

Multifunktionel og praktisk løsning
Slutteligt kan LED lysstofrør benytte mange forskellige steder i hjemmet. Det egner sig ikke kun til bestemte rum, og det har en god holdbarhed, hvor de tåler vibrationer. Hvis du tvivler på, om du kan have LED rør i dit hjem, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive dig, så du kan finde den rette løsning til dit hjem. Vores priser er konkurrencevenlige, og vi er sikre på, vi har et LED lysstofrør, der matcher perfekt ind i dit design.