Hvad siger kunderne?

Hvorfor bruge LED Lysrør?

Vælger du at bruge LED lysrør som belysning vil du vælge en miljøvenlig løsning til dit lys. LED lysrør indeholder nemlig ikke flydende metal, som mange andre lysstofrør gør. Det er derfor bedre for naturen, men også for din pengepung. Du kan nemlig spare mange penge på din elregning med vores udvalg af LED lysrør.

LED er billigere på sigt

LED lys kan nemlig holde meget længere end normal belysning og koster mindre i længden. Derudover vil der heller ikke være nogen ultraviolet stråling i. Du vil derfor kunne spare penge på både din elregning og samtidig kunne gøre dit hjem mere bæredygtigt.

LED Lysrør fra Osram og Philips

Vi forsøger altid at have et sortiment med den højeste kvalitet. Derfor har vi specielt udvalgt produkter fra Osram og Philips. Disse leverandører er anerkendte for deres solide og stabile kvalitet. Du vil derfor altid være sikker på at kunne finde kvalitetsprodukter, der ikke svigter dine forventninger. Vores Lysrør fra Philips og Osram har en lang holdbarhed og findes i mange forskellige prisklasser. Du kan bruge dem både til hjemmet og til erhverv alt efter, hvad du søger.

Hurtigt opstartstids med LED belysning

Hos ELVVS kan du finde LED belysning, som gør din hverdag mere effektiv. Du skal nemlig ikke vente på at pæren bliver varm og funktionsdygtig. Du kan i stedet tænde for kontakten og få et klart lys fra første sekund. Der er derfor ingen opstartstid med vores LED lysrør. Vores belysning er derfor effektiv og tidsbesparende på én og samme tid.

LED kompaktlysrør

Et af de produkter vi hos ELVVS er vilde med, er vores LED kompaktlysrør. De kan spare dig for op imod 60% af din elregning. De er en økonomisk besparende erstatning af de konventionelle PL-C lyskilder, som mange anvender. Det er ikke kun de økonomiske fordele, der er godt ved disse kompaktlysrør. De holder også op til tre gange så længe, som PL-C lys.

Brug for hjælp til valg af Lysrør?

Har du brug for vejledning til, hvilken type af lysrør du skal anskaffe dig? Du kan altid tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har behov for sparring og vejledning til den rette lyskilde. Vores kundeservice består af EL og VVS fagfolk med mange år i branchen. Du kan derfor være sikker på at vi ved, hvad vi snakker om og at vi kan vejlede dig til det bedste køb ud fra dine kriterier.

Et øjeblik...