Producent
Watt
Lumen
Farvekode
RA værdi
Kelvin
Erstat halogenpære
Sokkel
Pris
DKK
DKK

G4 & GY6 LED Stiftpærer 12v

Hvis du har indbyggede spots i hjemmet og stadig bruger halogenpærer med G4-fatning, er det måske på tide at skifte til LED-pærer. Med en G4-pære med LED får du ikke kun en effektiv lyskilde, men du kan også forvente at halvere dit elforbrug. Så hvis du er på udkig efter et miljøvenligt alternativ, bør du vælge G4 LED-pærer. 

Produkter
10w stiftpære dæmpbar ikke 12v g4 lumen 100 827 1w micro pin led osram
Spar 3% v/10 stk.
stk.
40w dæmpbar klar 35 gy6 lumen 470 827 5w 4 pin led parathom osram
Spar 3% v/10 stk.
stk.
l30mm ø10mm 2700k 100lm 1w 1 360 g4 e2 diolux
Spar 10% v/10 stk.
stk.
40w dæmpbar ikke klar 35 gy6 lumen 470 827 4w pin led parathom osram
Spar 5% v/10 STK.
STK.
stiftpære 20w dæmpbar 12v g4 lumen 200 827 2w parathom pin led osram
Spar 3% v/10 stk.
stk.
30w stiftpære dæmpbar ikke 12v g4 lumen 300 827 6w 2 parathom pin led osram
Spar 5% v/10 STK.
STK.
28w dæmpbar ikke klar 35 gy6 lumen 230 827 6w 2 pin led parathom osram
Spar 5% v/10 STK.
STK.
stiftpære 20w dæmpbar 12v g4 lumen 215 827 2w led corepro led philips
Spar 3% v/10 stk.
stk.
stiftpære 10w dæmpbar ikke 12v g4 lumen 100 827 9w 0 parathom pin led osram
Spar 5% v/10 STK.
STK.
stiftpære 10w dæmpbar ikke 12v g4 lumen 200 827 8w 1 parathom pin led osram
Spar 5% v/10 STK.
STK.
stiftpære 20w 8w 1 12v g4 lumen 200 827 8w 1 parathom pin led osram
Spar 5% v/20 stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

Hvad er en G4-pære?

Når du skal købe nye elpærer til hjemmet, findes der et hav af forskellige pæretyper, hvor G4-pæren er blot én i mængden. En G4-pære har, ligesom så mange andre pærer, fået sit navn fra dens fatning, som er formet som en stift med to små, tynde ben, der stikkes op i lampen eller i spotlampen. Den kan genkendes med en stiftafstand på 4 mm og en stifttykkelse mellem 0,65 og 0,75 mm. 

I takt med halogenpærens popularitet i 1960'erne og 70'erne blev G4 en standardfatning for halogenpærer med lav volt og brugt som lyskilde til bordlamper, spots under skabet og dekorative lamper. I dag kan du dog få G4-pærer som LED-pærer, der er et mere energieffektivt valg til halogenpærer med samme fatning. Hos EL & VVS ved vi, hvor vigtigt det er med smarte lyskilder, der sikrer dig et godt lys året rundt, og derfor finder du selvfølgelig G4 LED-pærer fra kendte mærker som Philips og Osram her på siden.

LED-pærer med G4-fatning er det økonomiske og miljøvenlige valg

I forhold til de traditionelle halogenpærer er G4 LED-pærer meget mere økonomiske i drift. Mens halogen-udgaverne bruger meget strøm, som også gør, at de udvikler meget varme og derfor skal skiftes ofte, har LED-pærer en længere levetid, men er også billigere at bruge. Faktisk så bruger den 4-5 gange mindre strøm end en halogenpære, hvorfor du kan forvente at halvere dit forbrug ved at skifte fra halogenpærer til G4 LED-pærer. Hvis du sammenligner prisen på 4 timers brug af hver pæretype, vil en halogenpære koste 11 kr. om måneden, hvorimod en LED-pære kun vil koste dig 1,85 kr. om måneden ifølge Energistyrelsen. Derfor er der store besparelser at hente på elregningen når du skifter til G4 LED-pærer, men også mulighed for at reducere dit klimaaftryk, især hvis du har en del spots i loftet, som er tændt i længere tid hver dag. Naturligvis er der en lille ekstraudgift forbundet med at skifte til LED-pærer, da de er dyrere i handelen, men med så markant en reducering på elforbruget, går der ikke længe, inden du kan høste besparelsen.

Brug G4 LED til spots i loftet eller under køkkenskabene

LED-pærer med G4-fatning er en fremragende løsning til indbyggede spots i loftet. Deres lille størrelse og effektive lys gør dem ideelle til at belyse stuer, gange og endda soveværelser. Uanset om du ønsker en afdæmpet lyssettting eller har brug for at belyse bestemte områder, kan du være sikker på at få en overlegen lyskvalitet med G4 LED-pærer. Dette lys kan du især drage nytte af under køkkenskabene, hvor lyskilderne skal være både funktionelle og stemningsskabende, og det er her, G4 LED-pærer virkelig kan levere. De giver dig et kraftigt, klart lys, der er perfekt til arbejdsområder, og sikrer, at du kan se præcist, hvad du laver, hvilket er essentielt ved madlavning eller rengøring. Da LED-pærer ikke producerer meget varme, er de også sikre at have tæt på mad og madlavningsområder.

Skift til LED-pærer med G4-fatning i dag

G4 LED-pærer er som sagt specielt udviklet til at erstatte halogenpærer med 12 V, som ofte har været brugt i indbygningsspots i loftet eller spots, der sidder under skabe. Hvis du gerne vil udskifte dine lyskilder til de mere økonomiske og miljørigtige LED-pærer, så vær opmærksom på, at ikke alle G4 LED-pærer kan dæmpes, dog forhandler vi hos EL & VVS begge slags og endda til en pris blandt Danmarks laveste. Hvis du skulle finde varen billigere et andet sted, lover vi derfor et prismatch, hvor vi matcher differencen og giver dig yderligere 5 % i ekstra rabat. 

Hos EL & VVS forhandler vi G4 LED-pærer, men også andre slags elpærer. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige pære til dine behov, kan du kontakte os. Vi er eksperter inden for elektriske lyskilder og hjælper dig gerne. Du kan altid ringe til os på tlf. 70 20 00 49 eller skrive gennem live-chat her på hjemmesiden eller på vores mail info@elvvs.dk, så står vi klar til at hjælpe dig.

 

Kan jeg selv skifte mine G4 LED-pærer?

Ja, det kan du sagtens. Det er ikke anderledes end at skifte almindelige pærer. Hvis du vil skifte fra halogenpærer til LED-pærer med G4-fatning, kan du bruge LED-pæren med det samme uden køb af ny fatning eller lampe.

Kan jeg spare penge ved at udskifte mine halogenpærer til LED-G4?

Ja, det kan du bestemt. Selvom en G4 LED-pære er dyrere i indkøb, tjener den dig hurtigt ind igen, da den er både billigere i drift og har en lang levetid sammenlignet med en halogenpære.

Hvad koster en G4 LED-pære?

Priserne af en LED-pære med G4-fatning afhænger af om den skal være dæmpbar eller ej og hvor mange lumen, den skal lyse med. De dæmpbare vil typisk være lidt dyrere end de ikke-dæmpbare LED-pærer.

Et øjeblik...