Producent
Watt
Farvekode
Kelvin
Erstat halogenpære
RA værdi
Dæmpbar
Lumen
Pris
DKK
DKK

G9 LED-pære

Hvis du ønsker at udskifte dine gamle G9-stiftpærer, kan du med stor fordel vælge at skifte dem ud med G9-pærer med LED-teknologi. De er kendt for en høj energieffektivitet, lang levetid og en effektiv lysstyrke. Du kan med stor fordel udforske vores udvalg af G9 LED-pærer for pærer i den bedste kvalitet.

Produkter
30w dæmpbar ikke lumen 320 230v 827 6w 2 pin parathom led g9 osram
Spar 3% v/20 stk.
stk.
35w dæmpning 3-trins 350 ø17x54mm lumen 400 827 4w g9 e4 led diolux
Spar 5% v/10 stk.
stk.
30w dæmpbar lumen 320 230v 827 3w pin parathom led g9 osram
Spar 5% v/10 STK.
STK.
40w dæmpbar ikke lumen 470 230v 827 2w 4 pin parathom led g9 osram
Spar 3% v/10 STK.
STK.
60w dæmpbar ikke 60x19mm lxø ra80 lumen 570 827 8w 4 g9 ledcapsule corepro led philips
Spar 3% v/20 stk.
stk.
40w dæmpbar lumen 470 230v 827 4w pin parathom led g9 osram
Spar 3% v/10 STK.
STK.
25w dæmpbar ikke lumen 220 827 2w g9 corepro led philips
Spar 3% v/10 stk.
stk.
dæmpbar ikke lumen 300 230v 827 8w 2 pin parathom led g9 osram
Spar 10% v/10 stk.
stk.
30w dæmpbar lumen 320 230v 827 6w 2 pin parathom led g9 osram
Spar 3% v/20 stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

En energieffektiv G9-pære

Når det kommer til belysning i boligen, er det en god idé, at du ikke går på kompromis med dine lyskilder. En god lyskvalitet er nemlig vigtig for en stabil belysning med den ønskede farvetemperatur. Ved at vælge pærer med et naturligt lys kan du eksempelvis regulere din døgnrytme, hvilket kan forbedre din søvnkvalitet og dermed generelle sundhed, men en effektiv lyskilde er også essentiel for dit energiforbrug. En god elpære vil bruge så lidt strøm som muligt til at skabe så klart lys som muligt, samtidig med at den har en lang levetid. Hvis du ønsker en smart lyskilde til dit hjem, er LED-pærer derfor et oplagt valg, da de er kendte for et lavt energiforbrug, en effektiv lysstyrke og en lang holdbarhed. Og dette er selvfølgelig også gældende for en G9 LED-pære. 

G9-pæren kendetegnes på sin størrelse og med de to stifter i bunden, der stikkes op i fatningen, hvorfor den også ofte kaldes for en stiftsokkelpære, stiftpære eller kuglepenslampe. Selve G9-lystypen er en højvoltspære uden reflektor, hvilket betyder at dens lys udsendes uden en bestemt retning, men derimod ud til alle sider. Dette giver en behagelig stemningbelysning, ikke mindst hvis den har en varmhvid lysfarve. Når du kombinerer denne pære med LED-teknologi, får du en lyskilde med højere energieffektivitet og en længere levetid, hvilket giver dig mulighed for at spare mange penge i det lange løb.

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af G9 LED-pærer fra kendte brands som:

  • Philips
  • Osram
  • GN Belysning
  • Sylvania
  • Danlamp

 

LED-pærer med G9-fatning til væglamper og loftspot

Den oprindelige G9-halogenpære blev udviklet for at kunne anvende flere forskellige lampetyper i boligen, da standardpæren E27 ikke gav de store muligheder for at udvide lampesortimentet på grund af dens størrelse. I dag har man videreudviklet G9-pæren, så den kan fås som en LED-pære, hvilket er en mere energieffektiv pære sammenlignet med halogenpæren, da den kun bruger kun en femtedel energi af en halogenpære med samme fatning og lumen. Hvis du har G9-halogenpærer i hjemmet og ønsker at træffe et mere energirigtigt valg, kan du nemt udskifte disse med G9 LED-pærer, eftersom de kan bruges i samme fatning uden problemer. 

G9 LED-pærer bruges ofte som loftlamper i gange, entreer og små rum i boliger, da de har så effektivt et lys. Pæren kan selvfølgelig godt bruges alene i eksempelvis slanke eller små lamper, der hænger på væggen i stuen eller i læselampen ved sengen i soveværelset, men G9-pærer bruges oftest i grupper af flere i lamper eller loftspot med flere lyskilder. De er derfor oplagte at bruge henover spisebordet eller som belysning i en lang gang, hvor flere LED-stiftpærer kan hjælpe dig med at opnå en perfekt rumbelysning. På grund af deres størrelse passer G9 LED-pærer i andre funktionelle lamper på badeværelset eller under køkkenskabe, men selvfølgelig også i mere dekorative lyskilder såsom elektriske lysekroner og andre lamper beregnet til accentbelysning.

 

Flot og naturtro farvegengivelse

G9 LED-pærerne er kendte for deres meget flotte og naturtro farvegengivelse. Farvegengivelse måles i Ra-værdi og er et udtryk for, hvor god en lyskilde er til at gengive farver. Ra-indekset går fra 1-100, hvor en pære skal have en Ra-værdi på over 80 for at blive betegnet som en tro farvegengivelse. Jo højere værdien er, jo mere levende og naturtro vil dine omgivelser fremstå.

Hos EL & VVS kan du tjekke enhver G9 LED-pæres farvegengivelse i produktbeskrivelsen på hver pære. Dermed kan du være sikker på, at du køber en pære med den Ra-værdi, du har behov for i det givne rum, der skal belyses.

 

Ofte stillede spørgsmål


Hvor bruger man G9 LED-pærer?

En G9 LED-pære er en lille stiftpære, som er lavet til at bruges i små, slanke lamper og loftspots. Hvis du har en lampe med i G9-fatningstørrelse, kan du uden problemer skifte den traditionelle G9-halogenpære ud med en G9 LED-pære.

 

Kan jeg få en G9 LED-pære med lysdæmpning?

Ja, det er muligt at finde dæmpbare G9 LED-pærer. Hos EL & VVS kan du nemt finde disse ved at sortere vores udvalg af G9 LED-lys øverst på siden. 

 

Hvor længe holder en G9 LED-pære?

En LED-pære holder i gennemsnittet i op til 50.000 timer. Hvis du bruger din G9 LED-pære i fire timer hver dag, vil den holde i mere end 34 år. Når først du har sat en LED-pære i din lampe, behøver du ikke bekymre dig om at udskifte den foreløbigt. 

 

Hvor meget kan jeg spare ved at skifte til LED?

Når du vælger at skifte en traditionel G9-halogenpære ud med en G9-pære i LED, kan du spare helt op til 60 % strøm. Den er måske mere dyr i anskaffelse, men udgiften er hurtigt tjent hjem igen, fordi den sjældent sprænger og har også en lang levetid.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor bruger man G9 LED-pærer?

En G9 LED pære er en lille stiftpære, som er fremragende i små, slanke lamper eller loftspots. Har du en lampe med denne fatningsstørrelse, kan du uden problemer skifte den traditionelle halogenpære ud med en LED pære af GU9 typen. Den vil fungere godt i de fleste rum, fordi den har en god farvegengivelse (Ra).

Findes der G9 LED til lysdæmpere?

Ja, hos Elvvs.dk sælger vi også de dæmpbare G9 LED pærer. Sæt kryds ved dæmpbar i filteret, og du vil udelukkende få vist vores sortiment af dæmpbare pærer. 

Hvor længe holder en LED pære af G9 typen?

LED pærer holder i op til 50.000 timer. Hvis du bruger lyskilden dagligt i 4 timer, bliver det til mere end 34 år. Når først du har sat en LED pære i lampen, behøver du ikke tænke ret meget mere over den sag.

Hvor meget kan jeg spare i strøm ved at skifte til LED?

Du kan spare 60 procent strøm ved at skifte dine halogenpærer ud med LED. LED pærer er noget dyrere i anskaffelse, men udgiften er hurtigt tjent hjem igen, fordi du så sjældent skal købe nye pærer og du sparer på strømmen.

Et øjeblik...