Hvad siger kunderne?

Glødepærer hos ELVVS

Med glødepærer er der ingen tvivl om, at du får et flot og varmt lys, der først og fremmest skaber hygge. Derudover er skæret fra glødepæren også passende skarpt til, at det kan benyttes til forskellige formål. Hos ELVVS tilbyder vi solide produkter som en del af vores sortiment med lyskilder med en god levetid, som gør, at der går forholdsvist lang tid mellem, at du skal udskifte pærerne.

Først og fremmest skal det nævnes, at vi i vores sortiment har udvalgt en række af produkter, der er af høj kvalitet og af anerkendte brands. Det har vi gjort, så du ved at handle hos os kan vide dig sikker på, at det er gode produkter, du får. Dernæst tilbyder vi også mange forskellige glødepærer inden for de forskellige kategorier, så du kan finde en passende til den fatning, pæren skal sidde i.

Vores glødepærer kan opdeles i disse kategorier:

 • Bilpærer
 • Varmelamper
 • Deko pærer
 • Farvede pærer
 • Globepærer
 • Softone pærer
 • Reflektorpærer
 • Standard variant
 • Pærer til ovn køleskab og symaskine
 • Lavvolt pærer
 • Presglaslamper

De mange forskellige underkategorier inden for denne type af pærer kan være en jungle at finde rundt i. Men frygt ej – vi har lavet en opdeling i underkategorier til dig. På den måde kan du let klikke dig ind på netop den type af pære, du har behov for. Her vil du så hurtigt kunne få et overblik over sortimentet, og derved kan du let klikke dig ind på de produkter, du end måtte have behov for.

Glødepærer til et væld af forskellige formål

Vi har mange forskellige kategorier med mange forskellige pærer til forskellige brugsmål. Det kan eksempelvis være, at pæren til forlygterne på din bil er sprunget. Så kan det være en fordel at have et lager af passende pærer. Dette udbyder vi også, og du kan med fordel vælge at købe et parti ind, så du altid har mulighed for at skifte en sprunget pære.

Du kan også få helt almindelige standardpærer i denne form, som du kan bruge til lamper i hjemmet, på kontoret eller hvor der end måtte være behov for det. Der er tale om godt, skarpt og varmt lys, som kan benyttes til alskens forskellige formål.

Gode priser – ved nogle glødelamper er der mængderabat

Vi tilbyder ligeledes vores produkter til særdeles gode priser, så du ikke skal punge for meget ud, når du er på jagt efter nye lamper. Du kan ligeledes hente rabatter ved at indkøbe flere af nogle af vores lamper. Det er ikke gældende for alle produkterne. Eksempelvis kan du få 10 % i rabat ved at købe 10 standard pærer.

Vi leverer god service

Udover gode tilbud, kvalitetssikrede produkter og gode priser, leverer vi også en god service. Det kan du nyde godt af, hvis der er noget, du måtte være i tvivl om. Det kunne eksempelvis være, at du måtte have spørgsmål til produkterne, er i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge eller lignende. Så kan du altid kontakte os og modtage kyndig rådgivning.

Vores glødelamper er delt ind i kategorier, så du hurtigt kan danne dig et overblik og se nærmere på de pærer, der lever op til dine behov. Desuden har vi glødelamper fra forskellige producenter. Uanset hvad og hvor du skal lyse op, kan du altså med fordel se nærmere på vores udvalg af glødelamper. Samtidig vil du hurtigt opdage, at vi forhandler glødelamper til meget fordelagtige priser.

Glødepærer med prismatch

Skulle du alligevel finde en specifik glødelampe til en billigere pris hos en anden forhandler, tilbyder vi som minimum prismatch. På den måde kan du være sikker på, at du ikke betaler overpris for dine glødelamper hos os. Desuden tilbyder vi en god kundeservice, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig med at finde den rette glødelampe til netop dine behov.

Elvvs giver dig det hurtige overblik, så du nemt kan finde netop den glødelampe eller -pære, du leder efter. Udvalget omfatter bl.a. krone- & kertepærer, farvede lyspærer og varmelamper. 

Skal du bruge en glødelampe, så har du med andre ord alt, hvad du skal bruge her på ELVVS, og skulle du falde over et sted, der er billigere på prisen end os, så husk at vi som minimum tilbyder prismatch.

Et øjeblik...