Glødepærer

Alle Glødelamper udgår med lager.

Hos ELVVS finder du alt inden for belysning. Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg inden for glødelamper. Vi har derfor alt lige fra almindelig standard glødepærer til topspejlede glødelamper, reflektorlamper, varmelamper og meget mere.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål til det ene eller andet inden for glødelamper, er du derfor altid velkommen til at kontakte os enten på telefon 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk.  

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Det betyder, at uanset hvilken glødelampe du har behov for, kan du finde den hos os. Vores glødelamper er delt ind i kategorier, så du hurtigt kan danne dig et overblik og se nærmere på de pærer, der lever op til dine behov. Desuden har vi glødelamper fra forskellige producenter. Uanset hvad og hvor du skal lyse op, kan du altså med fordel se nærmere på vores udvalg af glødelamper. Samtidig vil du hurtigt opdage, at vi forhandler glødelamper til meget fordelagtige priser.

Skulle du alligevel finde en specifik glødelampe til en billigere pris hos en anden forhandler, tilbyder vi som minimum prismatch. På den måde kan du være sikker på, at du ikke betaler overpris for dine glødelamper hos os. Desuden tilbyder vi en god kundeservice, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig med at finde den rette glødelampe til netop dine behov.

Elvvs giver dig det hurtige overblik, så du nemt kan finde netop den glødelampe eller -pære, du leder efter. Udvalget omfatter bl.a. krone- & kertepærer, farvede lyspærer og varmelamper. 

Skal du bruge en glødelampe, så har du med andre ord alt, hvad du skal bruge her på elvvs.dk, og skulle du falde over et sted, der er billigere på prisen end os, så husk at vi som minimum tilbyder prismatch.