Klar/Mat
Sokkel
Spænding
Type
Watt
Pris
DKK
DKK

Glødepære

Skal du bruge en glødepære, så er du havnet det helt rigtige sted. Elvvs har stadig et stort udvalg af forskellige standard glødepærer til forskellige sokkeltyper, bl.a. E27, som også kaldes stor sokkel.

Produkter
glødelampe dæmpbar klar e27 230v 60w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar e27 230v 40w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar mat e27 230v 60w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar mat e27 230v 40w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar e27 230v 100w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar e27 230v 25w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar e40 230v 500w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar mat e27 230v 100w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar mat e27 230v 75w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar ø90x189mm mål klar e40 230v 300w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar e27 230v 75w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar mat e27 230v 15w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar mat e27 230v 150w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar e27 230v 15w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar mat e27 230v 25w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar mat e27 230v 40w industri glødepære
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar mat e27 230v 200w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar e27 230v 150w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar b22 230v 100w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar e27 230v 200w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar ø88x160mm klar e27 230v 300w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar b22 230v 40w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar b22 230v 25w glødelampe standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar klar b22 230v 15w glødepære standard
Spar 10% v/10 PCE.
PCE.
glødelampe dæmpbar mat b22 230v 25w glødelampe standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar mat e27 230v 25w industri glødepære
Spar 10% v/10 stk.
stk.
glødelampe dæmpbar mat b22 230v 100w glødepære standard
Spar 10% v/10 stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

Glødepærer - Stort udvalg

Er du på jagt efter nye glødepærer? Så er du kommet til det rette sted. Hos ELVVS kan du finde et bredt udvalg af forskellige standard glødepærer. Med vores brede udvalg vil du forventeligt kunne finde netop den pære, du end måtte have behov for.

Glødepærens allerfornemmeste opgave er naturligvis at sørge for, at du har lys i dit hjem. Den har en vigtig funktion, og det er derfor essentielt, at du har en glødepære af god kvalitet. Dét er du sikker på at få, hvis du køber en glødepære her hos ELVVS.

Standard glædepærer

Vi har pærer, der egner sig godt til brug indendørs -  og udendørsbelysning. Derudover er prisniveauet i vores sortiment fordelagtigt for dig. Du får meget for pengene hos os, og du kan finde netop det, du har brug for af standard glødepærer i vores sortiment.

Når du skal vælge en glødepære til din lampe, er det vigtigt, at du vælger den rigtige, så du får mest muligt ud af din belysning, da det blandt andet er belysningen, der er med til at skabe den ideelle stemning i dine rum.

Sortiment inkluderende forskellige typer af standard glødepærer

Vi har mange forskellige varianter af glødepærer med forskellige specifikationer. Varianterne adskiller sig fra hinanden på følgende parametre:

  • Antal watt
  • Hvor stor en spænding, de kan klare
  • Sokkel
  • Lysmængde
  • Størrelse
  • Diameter

Dette er de primære punkter, hvorpå det er muligt at skelne de forskellige modeller fra hinanden. Langt de fleste af vores elpærer i denne kategori virker ved en spænding på 230 V, som er den spænding, der er i en almindelig stikkontakt.

Glødepærer med forskelligt udseende

Udover at skelne mellem de forskellige pærer på dette parameter, kan du også skelne mellem forskellige varianter på deres overflade. Eksempelvis er nogle af pærerne med mat belægning på pæren, mens du også kan få en klar variant. Den klare er skarp og kaster tydelige skygger, mens den matte ikke i samme grad kaster tydelige skygger og kan derfor passende benyttes til direkte belysning.

Som du kan se, har vi hos ELVVS altså et bredt udvalg af glødepærer. Og du skal blot vælge den, der passer bedst ind i dit hjem. Husk selvfølgelige at tage højde for, at glødepæren passer til din lampe. Du kan se på lampen, hvilken pære der passer.

Vores sortiment består af produkter af høj kvalitet

Vi sørger altid for, at produkterne er af høj kvalitet, inden vi lader dem komme ind i vores sortiment. Når du handler hos os, er du sikker på, at du får de bedste produkter. Derudover sikrer vi også, at vi har et så bredt udvalg, at du hos os vil kunne få opfyldt alle de krav og behov, du end måtte have til valg af pærer. Som nævnt er mange af vores glødepærer med sokkel E27, hvilket er en standard glødepære. Det betyder, at vi formentlig også har en glødepære, der passer til dine behov.

Pærer til industri? Det kan vi også levere

Udover pærer til almindelige lamper i hjemmet tilbyder vi også pærer, som kan benyttes i industrien. Vi har nemlig varianter, der har en stærkere glødetråd. Denne vil kunne klare mekaniske vibrationer og stød. I dette tilfælde er der tale om en mere solid variant til produktionen, værkstedet eller lignende. Gå endelig på jagt i vores sortiment af glødepærer, hvis du er på udkig efter en glødepære til industrielt brug. Har du spørgsmål angående dette, må du naturligvis gerne kontakte os hos ELVVS, så hjælper vi dig på rette vej.

Pærer, der er anvendelige ved udendørs brug

Det kan være rigtig hyggeligt og stemningsfuldt at have lys ude på altanen eller terrassen. Men når der er tale om glødepærer, er det vigtigt at holde sig for øje, at det ikke er anbefalet at bruge alle typer af pærer udendørs. Skal du bruge en glødepære til udendørs lampe, anbefaler vi, at du benytter en pære med 15 W. De er nemlig lufttomme og kan tåle vand. Pærer med en effekt større end 15 W indeholder gas, og de vil med stor sandsynlighed springe, når de bliver udsat for vand. Vi har naturligvis både pærer til udendørs og indendørs brug. Og hvis du bliver i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Alternativer til en glødepære

En glødepære er en gammeldags pære, men de sælges stadig i et lille omfang. Alternativt kan du købe en LED pære, som også giver en god belysning. Dog er LED pæren mere miljøvenlig, fordi den er energisparende. Du vil også opleve, at LED pæren ikke skal udskiftes så ofte som en glødepære. Er du mest til glødepærer, kan du altså sagtens få dem her hos ELVVS.

Prismatch på din glødepære

Prisen på en glødepære her hos ELVVS varierer meget, alt efter hvilken model du skal have. Vi har desuden mange forskellige mærker, du kan vælge imellem, så hvis der er en model, du foretrækker, så kan du helt sikkert finde den her hos os. Finder du den perfekte glødepære til billigere penge et andet sted, så udligner vi selvfølgelig differencen og tilbyder endda lidt yderligere rabat. Læs mere under Prismatch og få den bedste pris!

Køb dine glødepærer her hos ELVVS

Vi hos ELVVS har er stort udvalg af glødepærer som en del af vores sortiment af lyskilder, så du kan helt sikkert finde en i vores sortiment, der passer til dine behov. Tjek din lampe i dit hjem, og find ud af hvilken slags glødepære, du har behov for. Hvis du køber din glødepære hos os, sørger vi naturligvis for, at den bliver sendt hjem til dig. Har du spørgsmål før eller efter dit køb, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, så er vi klar med råd og vejledning, så du er sikker på at få den rigtige glødepære.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en glødepære?

En glødepære er den gammeldags type af elpærer. Den blev opfundet i den sidste halvdel af 1800-tallet af Thomas Edison. Pæren er nu ved at blive udfaset som lyskilde grundet den korte levetid og ringe udnyttelse af elektricitet til fremstilling af lys.

Hvad er en standard glædepære?

Ordet standard bruges ofte om en pære med sokkel E27. E27 er den fatningsstørrelse, der sidder i de fleste lamper, herunder især loftlamper, pendler og standerlamper. Tjek dog altid din lampe, inden du køber pære til.

Hvordan virker en glødepære?

En glødepære virker ved, at glødetråden, som er en elektrisk modstand, bliver meget varm. Kun ca. 3 % af varmestrålingen bliver til synligt lys, mens resten er infrarød stråling og varmeafgivelse. Den lave udnyttelse af energien til lys er årsagen til, at glødelampen erstattes af først sparepærer og nu LED-pærer.

Kan man stadig købe gammeldags glødepærer?

Ja, det kan man. Hos Elvvs har vi stadig et lille lager af glødepærer, men når disse er solgt, er det slut. LED pærer er det miljørigtige og energibesparende valg, og du kan få lige så flot belysning med de moderne LED-pærer som med glødepærer. Skifter man glødepærerne ud med LED, kan man reducere sit energiforbrug på lys med hele 80 procent, og samtidig går der 10 gange så lang tid mellem, man skal skifte pæren.

Et øjeblik...