Hvad siger kunderne?

Lys den danske sommer op med kutterpærer

Du er måske en af de mange danskere, som hvert år beslutter sig for at tage på ferie i den danske natur. Sommeren er den årstid, hvor det danske land befinder sig på sit grønneste. Lugten af nyslået græs er således også indbegrebet af sommer. Det sker dog til tider, at den danske sommer kan være uforudsigelig. Grå skyer er ikke noget nyt, men det skal ikke forhindre dig i at nyde din sommer i fulde drag. Med kutterpærer kan du nemlig få en god belysning i din campingvogn eller på din båd, når regnen melder sin ankomst.

Kutterpærer redder hyggen på din ferie

Solen står ikke altid lige højt på himlen, og når dagen er ved at gå på hæld, er det på tide at rykke hyggen indenfor. Selvom mørket trækker på, er det nemlig ikke ensbetydende med, at du ikke kan få en masse sjov ud af at være samlet i en campingvogn eller på en båd med dine venner og familie. Kutterpærer er udviklet til, at de er særdeles gode at bruge i campingvogne og på skibe, deraf navnet. Hos ELVVS vil vi gerne hjælpe dig til at få en god sommer, uanset om vejret eller mørket har andre planer. Du finder derfor tre forskellige elpærer i vores sortiment, så du kan vælge den pære, der passer bedst til din campingvogn eller båd.

Vores sortiment består således af:

  • KUTTERLAMPE 40W 28V B15D
  • KUTTERLAMPE 15W 12V E14
  • KUTTERLAMPE 40W 28V E 14

Alle pærerne egner sig til camping- og skibsbrug men har forskellige Watt, hvilket betyder, at de ikke lyser lige kraftigt. Hvis det indvendige af din båd for eksempel er meget mørkt, kan du med fordel vælge en pære med 40 Watt i stedet for 15 Watt, så din båd bliver mere lyst op indvendigt.

Derfor skal du ikke benytte en almindelig pære i din campingvogn

Når du kører rundt på de danske landeveje med din campingvogn, kan du komme ud for, at vejene er meget ujævne og bulede. Dette kan ryste lidt rundt på inventaret i din campingvogn. Heldigvis er campingudstyr ofte meget robust, så det ikke går i stykker, men dette gør sig dog ikke altid gældende for pærer. Du kan derfor risikere, at pæren i din lampe rystes fri og smadres på gulvet, hvis campingvognen hopper for meget. Dette kan du dog med fordel forsøge at undgå ved at benytte kutterpærer i din campingvogn. Disse pærer er nemlig meget robuste, fordi de skal kunne klare alle de udfordringer, som du kan komme til at møde.

Praktisk pære med lang levetid

Udover at være en meget robust pære har kutterpærer med 28V også en lang levetid. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at lyset i din campingvogn lige pludselig slukker. Hos ELVVS vil vi gerne forsyne dig med de bedste pærer til din campingvogn, så du også kan spare penge på ikke at skulle købe en ny pære hver eneste sommer. Vi vil nemlig gerne tilbyde dig kvalitetspærer, som hverken går i stykker under den ujævne køretur, eller som slukker ud af det blå, når du mindst venter det.

Et øjeblik...