Type
Watt
Sokkel
Klar/Mat
Pris
DKK
DKK

Kertepærer

Hvad siger kunderne?

Kertepærer hos ELVVS

Mangler du billige kertepærer af høj kvalitet? Så er du bestemt kommet til det rette sted. Her hos ELVVS tilbyder vi et alsidigt udvalg af denne type af pærer. Kertepærer er en af de klassiske glødelamper med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Denne type af pære kan eksempelvis benyttes til lampetter, lysekroner og lignende, hvor der skal skabes en lys, hyggelig og behagelig stemning.

Vi leverer pærer til privat såvel som til erhverv, så uanset om du vil give hjemmet en ekstra dimension i indretningen eller gerne vil skabe en behagelig stemning på dit hotel, så er du kommet til det rette sted. Du kan købe pærerne til gode priser hos os – uanset om det er til privat eller erhverv.

Vi har kertepærer med forskellige specifikationer

Vores pærer adskiller sig fra hinanden på specifikationer, og det er også det mest hovedsagelige, I bør have øje for. Det er specifikationer i forhold til sokkel, størrelse, antal watt, spænding og lignende, som er formalia, der er vigtigt at have styr på for at pæren passer til den givne lampe.

Udover det er der også specifikationer såsom:

  • Farvegenkendelse
  • Brændeposition
  • Farvetemperatur
  • Mat eller klar overflade

Det er alt sammen noget, der har indflydelse på det lys, du kan se fra pæren. Hvis pæren er mat, vil den give diffus og mat belysning, som skaber en ganske hyggelig og behagelig stemning og kan bedre benyttes i direkte lys. Er lampen derimod klar, bliver skyggerne mere tydelige og lyset lidt mere gennem trædende, hvor den hyggelige og behagelige stemning dog stadig bibeholdes.

Hvilken farve skal dine kertepærer være?

Andet vigtigt er farvegenkendelsen. Det er et mål for, hvor god pæren er til at kreere et lys, der minder om almindeligt dagslys. Denne værdi angives i Ra, og er der en Ra-værdi på 100, er det svarende til, at pærens lys ligner dagslys til perfektion.

Vi har både pærer med perfekt farvegenkendelse, mens vi har pærer med mindre Ra-værdier. Du kan derfor vælge netop det, du end måtte ønske. Vi anbefaler, at valget af dette stemmer overens med den stemning, du ønsker skabt i det givne rum.

God levetid

Vi leverer produkter med en god levetid, så du så sjældent som muligt skal udskifte pæren. Vi har eksempelvis en pære med en levetid på cirka 1.000 aktive timer, hvilket er særdeles lang tid. I forlængelse heraf skal det også nævnes, at denne type af pærer i vores sortiment er særdeles let og enkelt at udskifte. Så hvis du har et lille lager liggende, kan du hurtigt få nyt lys til rådighed.

Kvalitetssikrede produkter

Vi sørger derudover for, at produkterne, du kan købe hos os, er af bedst mulig kvalitet. Vi er forhandler af de mest erfarne og bedste fabrikanter såsom Philips. På den måde sikres det, at du får produkter af god kvalitet og med god holdbarhed. Du får tilmed et produkt, der er robust og kan netop det, det skal – nemlig at skabe et behageligt og hyggeligt lys.

Et øjeblik...