Vælg type
Sokkel
Watt
Farvekode
RA værdi
Erstat glødepære
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Topforspejlet glødelamper

Produkter
stk.
stk.
50w lumen 650 e27 827 5w 6 topforspejlet sølv led osram
Spar 3% v/10 STK.
STK.
stk.
stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Få en moderne indretning med topforspejlet glødelamper

En elpære kan af og til blive for lys, eller den kan blive for mørk. Men du skifter selvfølgelig ikke din pære, hver gang den ikke lever op til den ønskede belysning i dit hjem. Hos ELVVS synes vi ikke, at du skal have en eneste dag, hvor lyset bare ikke spiller. Vi vil derfor gerne tilbyde dig pærer, som er dæmpbare. På denne måde kan du selv bestemme, hvor meget lys du vil have i dit hjem, og du skal samtidig ikke gå på kompromis med din indretning.

Dekorative topforspejlet glødelamper

Hvis du går meget op i indretningen af dit hjem, bør du ikke skulle gå på kompromis, når det kommer til at finde en lampe til dit hjem. En lampe kan være meget iøjnefaldende, men den kan også være en del af en større helhed, som binder hele dit hjem sammen. Det kan være, at du lige står og mangler den sidste brik i puslespillet, før at dit hjem bliver helt, som du vil have det. Denne brik kan være nogle enkle og stilrene topforspejlet glødelamper, som grundet topforspejlingen har et lidt specielt og unikt udseende.

Lamperne tilbydes i følgende farver:

  • Sølv
  • Guld
  • Mat sølv

Flere af vores topforspejlet glødelamper er designet til ikke bare at være en pære men, som navnet indikerer, at være en lampe. Disse pærer skal derfor kunne hænge selvstændigt og dermed uden en lampeskærm. Lamperne er meget moderne, men dette er i højere grad også fordi, at de har en snært af retroværdi over sig. De passer derfor også til enhver indretning, fordi de er så simple. Disse lamper kan være et godt bud på at være den sidste puslespilsbrik, som du leder efter.

Fra glødepærer til LED

Mange af vores topforspejlede glødepærer er i nyere tid blevet erstattet af LED pærer. Det er dog kun det indvendige af designet af de oprindelige pærer, som er blevet ændret. Udadtil ser pærerne nemlig ud præcis som de originale. Den store forskel skal derfor findes i, at de nye pærer indeholder langt mindre Watt end de gamle, men de lyser stadig lige så kraftigt, som de altid har gjort. Så hvis du gerne vil have en moderne og tidløs lampe, som du selv kan styre lyset på, så vil vi mene, at dette er en lampe for dig. Du kan nemlig i højere grad selv få lov til at kontrollere belysningen i dit hjem med denne slags lamper samtidig med, at din lampe vil være energivenlig, da den kører på LED.

Miljøvenlig lampe med høj energieffektivitet

Hvis du går op i at beskytte miljøet, så er en LED lampe lige sagen for dig. Det kan være dyrt at skulle beskytte miljøet, hvilket du formentlig allerede har opdaget. Men dette betyder ikke, at vi ikke stadig skal passe på vores jord. Det er nemlig også vigtigt at tænke over, hvad det egentlig er du betaler for. LED pærer kan for eksempel godt befinde sig i en højere prisklasse end andre pærer, men til gengæld har LED pærer en høj energieffektivitet, som derfor sparer på strømmen i dit hjem. Med en LED pære kan du på denne måde være med til at skåne miljøet, samtidig med at du kan formindske din strømregning.

Et øjeblik...