Hvad siger kunderne?

Tilpasset belysning med lavvolt glødepærer

Lys er meget vigtigt i et hjem især i vintermånederne. Når det begynder at blive mørkt udenfor, bevæger mørket sig også langsomt indenfor og mørklægger derfor dit hjem. Hvis dit hjem er mørkt, kan det være svært at få hverdagen til at fungere. Madlavning bliver kompliceret, rengøring bliver noget nær umuligt, og fjernbetjeningen bliver svær at finde, hvis den først er blevet forlagt. Hvis du gerne vil lyse dit hjem op hele året rundt, så kan det være en lavvolt glødepære, du har brug for.

Lad lavvolt glødepærer oplyse dit hjem

Det er meget forskelligt, hvor meget lys et hjem har brug for. Dette kommer nemlig først og fremmest an på hvor meget naturligt lys, der kommer ind i dit hjem i forvejen. Men det kommer også an på, hvordan du har indrettet dit hjem. Hvis du for eksempel har mange mørke farver i dit hjem og mørke vægge, kan det være, at du mangler mere lys, end hvis du for eksempel har indrettet det med mange lyse farver, der sammen med det naturlige lys automatisk gør dit hjem lysere.

Men selvom din indretning hovedsageligt består af lyse farver, så er det nødvendigt med noget belysning, til når mørket falder på. Til det vil vi hos ELVVS gerne tilbyde dig nogle lavvolts pærer, da vores udvalg af disse er stort, så du kan finde lige netop den pære, som passer til belysningen i dit hjem.

Vores pærer med lavvolt fås med disse Watt:

  • 25 Watt
  • 40 Watt
  • 60 Watt

Hvor mange Watt der er i en pære er afgørende for, hvor meget de lyser. Men ved disse elpærer er det også afgørende, at de alle er matte og derfor ikke lyser igennem på samme måde som klare pærer. Hvis du ønsker en dæmpet belysning i dit hjem, mener vi derfor, at det kan være en pære for dig.

Find den farvenuance som passer til din indretning

Ingen af vores pærer er ens. Der er således forskel på antallet af Watt, Volt, sokkel og farve. Det er derfor vigtigt, at du vælger den pære, der kan give dig den optimale belysning i dit hjem. Men for mange er det også vigtigt, at de investerer i en pære i den rigtige farve, så den lyser med den farvetone, der passer bedst i deres hjem. Nogle pærer er mørkere end andre, og nuancerne på pærerne i vores sortiment bevæger sig på en skala mellem hvid og grå, hvor der er pærer, som befinder sig forskellige steder på skalaen.

Sådan finder du den rigtige lavvolt pære 

Når du skal finde den rigtige pære, er det som sagt vigtigt, at du tænker over, hvilken form for belysning du ønsker at have i dit hjem. Men det er i høj grad også vigtigt, at du tjekker, om soklen passer i den lampe, som pæren skal sidde i. Alle vores sokler er E27, men hvis du er i tvivl, om de passer i din lampe, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og så skal vi nok på bedste vis forsøge at rådgive dig til at finde den helt rigtige pære til dig, som giver den perfekte belysning i dit hjem.

Et øjeblik...