Vis kun
Watt
Sokkel
Vælg Farve
Pris
DKK
DKK

Reflektorpærer

Hvad siger kunderne?

Udsmyk dit hjem med farverige reflektorpærer

Hverdagen kan godt blive lidt grå og kedelig, hvilket kan afspejle sig i dit hjem. Indretningen kan hurtigt bare blive sort og hvid, da dette ofte er den nemmeste løsning, hvis man ikke er helt sikker på, hvilke farver der passer sammen, eller hvis man for eksempel er et par, som ikke kan blive enige om farvesætningen i hjemmet. Dette vil vi gerne gøre noget ved hos ELVVS, for det behøver nemlig ikke at være kedeligt med en sort og hvid indretning, så længe du bare har den rette belysning til at løfte din indretning til en højere enhed.

Sådan får du farve ind i dit hjem med reflektorpærer

En reflektorpære har et lidt særpræget udseende i forhold til mange andre elpærer, da pæren er forholdsvis flad på spidsen, hvor andre pærer er runde. Den flade spids kan dog være med til at skabe en kreativ dynamik i hjemmet og kan på denne måde også være med til at løsne lidt op for en måske til tider kedelig indretning.

Men det der gør disse pærer unikke er faktisk ikke formen men farven. Pærerne kan nemlig fås i mange forskellige farver, som kan lyse ethvert hjem op og tilføre det farve, som kan bryde med de mørke og kedelige nuancer i hjemmet. Hvis du synes, at dit hjem mangler farver, så kan du med fordel tage et kig i vores store udvalg af reflektorpærer og se, om du kan finde en mere utraditionel pære i en sprudlende farve.

I vores sortiment kan du blandt andet finde reflektorpærer i farverne:

  • Blå
  • Grøn
  • Gul
  • Rød

Alle disse farver fås desuden i flere forskellige nuancer, så du for eksempel har mulighed for at finde lige netop den grønne farve, som du synes passer bedst ind i dit hjem.

Fra kedelige til kreative reflektorpærer

Det kan være, at du har nogle dele af dit hjem, som du ikke rigtig synes passer til resten. I tidernes morgen vidste du måske ikke, hvordan du skulle indrette disse dele af dit hjem, og de blev derfor aldrig helt færdige eller bare meget tomme. Dette vil vi hos ELVVS gerne hjælpe dig med at rette op på ved hjælp af reflektorpærer.

Disse pærer har nemlig en spejlbelægning, som sender mere lys i bestemte retninger og begrænser lyset i andre retninger. Med disse pærer kan du derfor pifte de dele af dit hjem op, som du er mindre glad for ved at have en lidt anderledes form for belysning. Men denne belysning kan også være med til at lyse dele af dit hjem op, som du er mere glad for end andre. Ved hjælp af pærerne kan du derfor selv være med til at bestemme hvilke dele af dit hjem, der skal være i fokus.

Køb en reflektorpære i farve

Ønsker du at give dit hjem et kreativt pust og tilføre farve til din indretning? Vores udvalg af reflektorpærer er den ideelle løsning. Disse pærer adskiller sig med deres flade spids, der kan skabe en spændende dynamik i ethvert rum. Men det, der virkelig gør dem unikke, er farvevariationen. Reflektorpærerne fås i et bredt spektrum af farver, herunder blå, grøn, gul og rød, i forskellige nuancer. Du kan vælge den perfekte farve, der passer til netop din indretning.

Kan man få for mange farver i sit hjem?

Til dette spørgsmål vil vi gerne have lov at svare nej. Det er nemlig helt op til dig, hvor mange forskellige farver du gerne vil have i dit hjem. Det er for eksempel ikke unormalt, at mange børnefamilier har flere farver i hjemmet, da dette kan virke stimulerende og sjovt for børnene. Anderledes er det måske for par, som gerne vil have en rød tråd i deres indretning og derfor kun benytter sig af få farver, men som alle er gennemtrængende.

 

Et øjeblik...