Diameter
Klar/Mat
Watt
Pris
DKK
DKK

Globepærer

Hvad siger kunderne?

Indret dit hjem nyt og moderne med globepærer

Globepærer har gennem de seneste år vundet danskernes hjerter. Det er nemlig ikke længere nødvendigt at have en stor og til tider klodset lampeskærm stående, hvis du gerne vil have en mere enkel indretning af dit hjem. Disse pærer fungerer som dekorationspærer der, udover at bringe lys ind i hjemmet, også giver det en lampe med et stilfuldt design. Der er derfor ikke bare tale om en pære men i højere grad en lampe grundet pærens lysfunktioner.

Globepærer i flere designs

I og med at globepærer er blevet så moderne, som de er, så er udbuddet af pærer i vores sortiment også blevet stort. Hos ELVVS mener vi nemlig, at disse pærer er kommet for at blive, da udseendet af pærerne er tidløst. Du synes måske, at de alle mere eller mindre ligner hinanden, men stort set alle lamperne indeholder faktisk en eller flere detaljer, som adskiller dem fra hinanden. Dette betyder også, at du skal beslutte dig for, hvilke kvaliteter du søger i denne slags pærer.

Når du skal vælge en pære, kan du med fordel overveje:

  • Mat eller klar
  • Størrelsen
  • Watt
  • Farven på soklen

Hvilken slags ledning den skal hænge i

Når du køber disse pærer, skal du ofte også ud og investere i en ledning, som de kan hænge i. Måske har du endda købt ledningen først. I dette tilfælde er det specielt vigtigt, at du vælger en pære, hvor soklen passer til ledningen. Det er derfor også vigtigt, at du vælger en pære i den rigtige størrelse. Som du kan høre, er der mange ting, der skal spille sammen, når det kommer til denne slags pærer. Dette skyldes, at alle pærens egenskaber skal tilføre værdi til dit hjem, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken udseende eller lys.

Skal globepæren være stor eller lille?

Når du kigger rundt i dit hjem, bør du overveje, om du synes at det føles tomt, eller om du bare synes, at det mangler lidt ekstra. Svaret af dette kan nemlig påvirke, om du for eksempel skal købe én stor pære, eller om det vil være bedre med flere små pærer. Hos ELVVS vil vi gerne hjælpe dig med at vælge de rigtige pærer til din bolig. Vi har derfor nogle gode råd til, hvis du har svært ved at bestemme dig for, hvor mange og hvor store pærer du skal købe.

Hvis du synes, at dit hjem føles tomt, kan det være, at du skal købe flere store pærer, så de fylder mere i det rum, som du vælger at placere dem i. Hvis du derimod synes, at dit hjem bare mangler den sidste prik over i’et, kan du for eksempel vælge at gå med flere små pærer, som du kan hænge i forskellige højder.

Har du ikke forstand på pærer?

Bare rolig for det har vi. Hos ELVVS står vi altid klar til at guide dig til at finde den rigtige pære. Du skal bare kontakte os, hvis du for eksempel har brug for hjælp til at finde den rigtige sokkel til din ledning, eller hvis du ikke er helt sikker på, hvor stor din pære skal være samt hvor mange Watt den skal have. Tag det bare roligt, sammen skal vi nok finde en pære til dig.

Et øjeblik...