Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Softone glødepærer

Hvis du er ude efter nye softone glødepærer, er du kommet til det helt rette sted. Hos ELVVS tilbyder vi forskellige pærer inden for denne kategori, og du får produkterne til de bedste priser. Derudover sikrer vi også, at du får de bedste produkter, når du handler hos os. Vi har pærer med lang levetid, mange anvendelsesmuligheder og god kvalitet på lyset, uanset hvad du vælger at benytte pæren til.

Mange anvendelsesmuligheder i softone glødepærer

En fordel ved softone glødepærer er, at de har mange anvendelsesmuligheder. Fælles for de fleste er dog, at de giver et behageligt, roligt, hvidt og varmt lys, hvilket også er det, der leder til de mange muligheder for anvendelse. Det kan benyttes til hyggeligt dekorationslys i hjemmet eller til belysning i spisestue, soveværelse mv.

De har også mange anvendelsesmuligheder i et erhvervsmæssigt perspektiv. De ses ofte benyttet i hotel haller, restauranter, konferencelokaler og lignende, hvor der er behov for at skabe en varm, imødekommende og hyggelig stemning. Anvendelsesmulighederne er mange, og hos os har du muligheden for at finde en pære passende netop til dit formål.

Her finder du et alsidigt udvalg

Vi har nemlig et alsidigt udvalg af denne type af pærer. I forhold til specifikationerne på pæren minder det meget om andre glødepærer. De har følgende specifikationer:

  • Watt
  • Sokkel
  • Spænding
  • Lysmængde
  • Belysningsfarve
  • Størrelse

Produkterne i vores sortiment adskiller sig oftest fra hinanden på ovenstående punkter. I vores sortiment bør du derfor være i stand til at kunne finde en variant passende til netop dit formål. Alle parametre er vigtige at have styr på, mens nogle er vigtige for selve funktionen, mens andre er vigtige for det udseendemæssige på lyset. Hvis du finder den rette størrelse og sokkel med det rette antal watt og volt har du selve det funktionelle på plads.

Find den rette belysning med vores softone pærer

Det er også vigtigt at finde den rette lysmængde og belysningsfarve i forhold til det, du skal bruge lampen til. Vi har forskellige lamper med forskellige specifikationer, så du kan finde det, du skal bruge hos os.

Specifikationerne er dog ikke altid lette at kende til, hvis ikke du før har handlet med pærer af denne type, eller hvis du måske gerne vil prøve noget nyt. I så fald er du naturligvis velkommen til at kontakte os for at spørge om hjælp. Vores kyndige medhjælpere står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ny dimension til indretningen

Denne type af pære kan give dig en helt ny dimension til indretningen. Det er nemlig en pære med et lys, der kan fremhæve farverne i hjemmet. Det skaber en afslappet stemning og kan derfor være en ekstra dimension i indretningen. Denne type af lys, pæren her udsender, vil også egne sig godt til brug i lysekroner, lampetter og lignende, som også vil kunne give en ny dimension til indretningen. I vores sortiment finder du netop pærer af denne type, der egner sig ekstra godt til dette på grund af den behagelige farve og passende lysmængde.

Et øjeblik...