Damplamper

Hvis du mangler eller søger damplamper, er du kommet til det helt rette sted. Hos ELVVS har vi nemlig et stort udvalg af forskellige damplamper, heriblandt kviksølvlamper, højtryksnatriumlamper og metalhalogenlamper.

Uanset hvilken type damplampe, du er på jagt efter, kan du altså finde den hos os. Damplamper er kendt for at give et rigtigt højt lysudbytte, samtidig med at de har en overraskende lang levetid. Dog giver de ikke en særlig god farvegengivelse. Derfor er de bedst til steder, hvor der skal bruges meget lys, men hvor farvegengivelsen ikke er så vigtig. Derfor bliver damplamper blandt andet brug på parkeringsanlæg, stadions og produktionshaller med højt til loftet. Uanset hvilken type damplampe du skal bruge, kan du finde den her hos os til en meget fair pris.

Vi tilbyder desuden prismatch, så hvis du finder en specifik damplampe til en billigere pris andetsteds, giver vi dig som minimum en lige så god pris. Så er du fri for at føle, du har betalt for meget for dine damplamper. Desuden tilbyder vi en god kundeservice, hvilket betyder, at vi gerne deler ud af vores ekspertise på området, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål med hensyn til en eller flere damplamper.

Du kan ringe os op på telefon 70 200 049 eller skrive på mail info@elvvs.dk.  

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?