Watt
Sokkel
Producent
Pris
DKK
DKK

Kviksølvlamper

Hvad siger kunderne?

Kviksølvlamper

Kviksølvlamper har flere forskellige anvendelsesområder, hvilket blandt andet er gældende for udendørs belysning. Denne type af lampe er ofte benyttet i gadelamper. Det er derfor en type af lampe, der kan være ekstra anvendelig til gårdlamper, dørlamper eller lignende. Det er også muligt at bruge typen af lampe indendørs, hvilket eksempelvis kunne være på et værksted, en stald eller en carport.

Også i kategorien, kviksølvlamper, leverer vi hos ELVVS de bedste produkter i den bedst mulige kvalitet. Det kan vi sige, da produkterne er kvalitetstestet, inden de bliver tilføjet til vores sortiment. Dette er den ekstra sikkerhed, du får ved at handle hos os.

Alsidigt udvalg af forskellige kviksølvlamper

Derudover tilbyder vi et bredt og alsidigt udvalg af lamper i denne kategori. Uanset hvilken lampe af de forskellige i udvalget, du end måtte vælge, er det vigtigt at finde en lampe med passende specifikationer. Vi tilbyder nemlig forskellige lamper passende til forskellige sokler, hvor de fleste er E40 eller E27. Derudover kan de forskellige lamper yde forskelligt, og dette opgives i watt.

I vores brede udvalg er der lamper, der yder:

  • 50 W
  • 80 W
  • 125 W
  • 400 W

Dernæst adskiller de forskellige varianter sig fra hinanden ved at kunne give forskellige lysstyrker. Dette måles i lumen, og jo højere antal lumen – jo højere er lysstyrken pr. tid. Denne værdi kan du også se efter i vores udvalg.

LED lamper som alternativ

I vores udvalg har vi også LED-lamper, som du kan bruge som erstatning for lamper med kviksølv. Denne type af lampe viser sig at være en smule mere miljøvenlig ved at have et lavere energiforbrug. De bruger nemlig ikke så meget strøm som en lampe med kviksølv.

Nogle af vores LED lamper kan sågar lyse med en endnu højere intensitet og dermed give mere lys, selvom der ikke nødvendigvis bruges mere strøm. Derfor kan LED lamper være et godt alternativ til almindelige lamper med kviksølv.

Lamper i prisklasser hvor alle kan være med

Vores lamper tilbyder vi i forskellige prisklasser, og vi har holdt prisen så lav som muligt, så du kan få netop det produkt, du ønsker – uden at skulle betale overpris. Hos os får du gode og kvalitetssikrede produkter til små priser. Det betyder blandt andet, at holdbarheden er i top på vores produkter. Eksempelvis har en af vores LED lamper en levetid på hele 32.000 timer. Det vil sige, at den kan lyse i en tid svarende til mere end 1000 dage.

Forhandlere af lamper fra forskellige producenter

Vi tilbyder tilmed forskellige produkter fra forskellige udbydere. Blandt andet Osram og Philips, der er to af de førende producenter indenfor dette felt. Disse producenter har stor erfaring inden for udvikling og produktion af denne type af lamper. Det vil ligeledes sige, at du, ved at handle hos os, kan nyde godt af gode produkter af særdeles høj kvalitet.

Et øjeblik...