Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Sox Lavtryks natriumlamper

Lavtryks natriumlamper benyttes oftest i mobiludstyr belysning, hvilket er gældende for eksempelvis husholdningsapparater, industri og lignende. Det er gældende, da det er en sikker form for opbygning af lampe, mens de er særdeles energibesparende at benytte. Hos ELVVS er vi stolte forhandlere af flere forskellige typer af lavtryks natriumlamper, du kan benytte til alskens forskellige formål. Vores udvalg er bredt og alsidigt, hvilket betyder, at produkterne adskiller sig fra hinanden på forskellige parametre.

Forskellige modeller afgiver forskellige typer af lys

Det kan eksempelvis være i forhold til, hvilken type af lyse de forskellige modeller afgiver. De fleste af modellerne kaster et lys med en gul nuance, hvor typen af lys er monokromatisklys. Det betyder, at det er lys, der udsendes med en enkelt farve og dermed en type af lampe, der er god til at skabe fokus med den gule nuance.

De fleste lamper er også uden farvegenkendelse, hvilket vil sige, at det i lav grad minder om almindeligt dagslys. Det er heller ikke et problem, da denne type af lampe som oftest skal benyttes til belysning apparater. Her kan der eksempelvis være tale om situationer, hvor dagslyset ikke er nok. Dermed er der tale om en god og effektiv type af lampe med forskellige anvendelsesmål.

Lang holdbarhedstid på lavtryks natriumlampe

Vores lavtryks natriumlamper har en særdeles lang holdbarhed. De fleste af lamperne har en holdbarheds tid på 18.000 timer. Det vil sige, at de kan lyse i omtrent 18.000 timer, inden der behov for en udskiftning. Det er svarende til en periode på cirka et halvandet års tid. Det er en solid levetid, og det medfører, at du meget sjældent skal bekymre dig om at udskifte lampen.

Effekten varierer fra model til model

Det er også muligt at få modeller, der leverer med forskellig effekt. Nogle af modellerne leverer 20 W, mens andre er oppe omkring 200 W. Mængden af watt har blandt andet noget at gøre med lampens lysstyrke. Jo flere watt den kan levere, jo højere strømstyrke vil der være. Da de forskellige modeller leverer forskellige effekter, er det derfor vigtigt, at du finder frem til en variant passende til dine behov. Det bør også handle om, hvad den skal bruges til.

Økonomisk drift på de gode produkter

Vores produkter er kvalitetssikret, hvilket vil sige, at vi har udvalgt de bedste produkter til vores sortiment. Du sikrer dig dermed, at du får de bedste produkter ved at handle hos os. Vi har også sørget for, at produkterne er økonomiske og er energivenlige.

Det har vi blandt andet gjort ved at udvælge lamper i de bedste energiklasser. Jo højere energiklasse lampen er i, jo mere effektiv vil den være. Det vil sige, at en lampe i en høj energiklasse er billigere og bedre for miljøet sammenlignet med en tilsvarende lampe i en lav energiklasse. Ved at handle lamper hos os er du altså sikker på, at du får et energivenligt produkt, der er billigt i drift. Det er en win-win situation for dig.

Et øjeblik...