Billig IHC & IHC Wireless

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Hvad er IHC?

IHC er en forkortelse for Intelligent House Control, og er en opfindelse fra det danske firma LK, der tidligere var kendt som Lauritz Knudsen. LK producerer elartikler til det danske marked og ELVVS er naturligvis forhandler af LK produkter. 

Således selvfølgelig også IHC materiel, og når du køber det hos os, er det til billige priser + du er sikret via vores Prismatch, så du får IHC produkterne super billigt.

Med IHC skaber du det intelligente hjem

IHC er fællesbetegnelsen for forskellige systemer, som sammen skaber det intelligente og moderne hjem. Her samles tyverialarm, brandalarm, varme og lys i IHC Control systemet og musik, tv, telefon og netværk samles i IHC Net systemet.

Bruger du IHC Wireless og IHC Control, kan du lave dit hjem intelligent, da IHC hjælper dit materiel til at tale sammen og dele data. 

Slut med forskellige udtag

På denne måde kan du eksempelvis få bevægelsessensorerne i din tyverialarm til at tænde lyset i hjemmet.

Forestil dig derudover også at du har samme stik til tv, pc, telefon osv. Det bliver din virkelighed, når du benytter IHC Net eller IHC Net Basic. Dine stik bliver universelle udtag og ekstremt nemt tilpasse til dine behov.

Billig IHC finder du hos ELVVS, og med vores hurtige levering er du snart i gang med at gøre dit hus intelligent.

Læs mere om IHC

Et øjeblik...