Hvad siger kunderne?

El gulvvarme og frostsikring fra Devi

I et køligt land som Danmark er din vigtigste opgave som boligejer at sørge for, at din bolig kan holde kulden på afstand året rundt, så du og familien kan opholde sig behageligt inden dør, selvom snestorm og frost raser udenfor, og selvom vestenvinden banker mod din bolig natten igennem.

Derfor er valg af opvarmningsform en af de vigtigste beslutninger, du skal tage, når du skal bygge nyt, eller når du vil renovere din gamle bolig. Men hvad skal du vælge? Her står valget mellem de traditionelle radiatorer og den mere moderne gulvvarme.

Moderne gulvvarme giver dig dog en lang række fordele sammenlignet med traditionelle radiatorer, og du bør overveje at kigge nærmere på dine muligheder for at lægge el gulvvarme, når du skal renovere eller bygge nyt.

El gulvvarme kan som udgangspunkt installeres i alle boliger, og der er derfor ingen grund til at holde dig til de traditionelle radiatorer, hvis du altid har drømt om at få gulvvarme i din bolig. 

Her på Elvvs.dk har vi samlet vores udvalg af el gulvvarme-løsninger og tilbehør til el gulvvarme samt frostsikring, så du kan finde alt det, du skal bruge for at installere varme under dine gulve og holde frosten fra døren på udsatte steder. Hos Elvvs.dk kan du bl.a. vælge Devi El Gulvvarme, som er et stort program inden for el gulvvarme, der indeholder altid det, du skal bruge.

Hvad er el gulvvarme?

Du kender sikkert gulvvarme fra besøg i andre hjem og andre steder, hvor den varme fornemmelse straks suser op gennem dine føder, når du tager skoene af.

El gulvvarme fungerer således ved, at et antal elektriske varmemåtter eller varmerør lægges ud under et gulv, så du kan nyde godt af varmen direkte fra gulvet, når vejret er koldt.

El gulvvarme er dog ikke bare behageligt for dine fødder, da det kan fungere som reel opvarmningsform på højde med de traditionelle radiatorer, der hænger på væggen.

El gulvvarme adskiller sig fra vandbaseret gulvvarme, der fungerer ved, at varmt vand sendes gennem rør i dine gulve.

Hvad er fordelene ved at vælge el gulvvarme?

Der kommer mange fordele med at vælge bl.a. Devi el gulvvarme fremfor traditionelle radiatorer. Du skal dog være opmærksom på, at det et stort indgreb i din bolig at få lagt el gulvvarme, da hele gulvet skal rives op, før gulvvarmen kan installeres.

Derfor er el gulvvarme et rigtig godt valg, når du skal bygge nyt, eller når du skal totalrenovere din bolig. Her har el gulvvarme bl.a. den fordel, at det fordeler varmen bedre i dine rum, så du får en bedre fornemmelse af varmen.

Spar på varmeregningen med el gulvvarme

Med en traditionel radiator vil dine gulve være kolde, mens temperaturen i eksempelvis din stue langsomt vil stige på vej op mod loftet. Det betyder, at du med en radiator i stuen ofte vil komme til at fryse om fødderne, hvilket generelt vil få hele din krop til at fryse.

Det problem kan du dog komme til livs med el gulvvarme. Her vil temperaturen være højest helt nede ved gulvet, mens temperaturen langsomt vil blive koldere højere op mod loftet. Derfor vil du aldrig komme til at fryse om fødderne med gulvvarme, og du kan således skrue lidt ned for varmen og derved spare penge på varmeregningen sammenlignet med, hvis du opvarmer din bolig med radiatorer.

Det er nemlig et faktum, at hvis dine fødder er omkring 18 grader varme, så vil resten af din krop også føle sig varm, og det er grunden til, at du kan holde huset cirka 3-5 grader koldere med el gulvvarme sammenlignet med radiatorer – og stadig opleve den samme komfort i hjemmet.

Bedre mulighed for indretning på dine præmisser

En anden fordel at vælge el gulvvarme er, at du slipper for at se på store og klodsede radiatorer i dit hjem. Radiatorer fylder som regel en del i indretningen, og hvis de ikke lige passer ind der, hvor du har plads, kan det skabe problemer, når du skal have møbler og andre ting på plads i din bolig.

Det problem undgår du dog også ved at vælge el gulvvarme fremfor radiatorer fx på dit badeværelse. Her vil hele varmesystemet blive gemt i gulvet, så du aldrig behøver at indrette dig udenom en radiator, der sidder et dumt sted.

Med el gulvvarme undgår du desuden, at store dele af varmen bliver koncentreret på ét sted. Med en radiator vil det være meget varmt lige ved siden af radiatoren, hvilket kan være ubehageligt for den person, som sidder lige ved radiatoren.

Med el gulvvarme får du til gengæld en jævnt fordelt varme, som alle kan nyde godt af uden at få det for varmt.

Ingen rengøring eller vedligehold med el gulvvarme

Når du vælger el gulvvarme fremfor radiatorer til din bolig, kan du slippe for den rengøring og det vedligehold, som er forbundet med at have radiatorer i boligen. På en radiator vil støv samle sig, mens støvet vil blive hvirvlet rundt i eksempelvis din stue, når radiatoren bliver varm.

Derfor er el gulvvarme også en fordel for allergikere, da du vil opleve færre gener fra omfarende støv i din bolig, hvis du fravælger en radiator.

Med el gulvvarme er der som nævnt ingen synlige dele over jorden, og det betyder, at du helt kan slippe for rengøring af din el gulvvarme, mens du også slipper for at male dine radiatorer, når de efter en årrække bliver gamle og trist at se på.

Frostsikring

Det er ikke kun i gulve, det er relevant at installere varmeplader. I et koldt land som Danmark er din bolig nemlig altid udsat for frost, og selvom frost ikke er til fare for selve boligen, så kan frost og kolde temperaturer skabe store problemer for visse installationer i din bolig.

Det kan eksempelvis være VVS & vandinstallationer, som ikke er beskyttet mod frost i din bolig. Her kan det skabe store udfordringer, hvis eksempelvis dine vandrør fryser til, da de risikerer at springe. Her vil en reparation være rigtig dyr, og det kan derfor betale sig at installere frostsikring omkring udsatte vandinstallationer i din bolig, så du er sikker på, at du ikke får problemer, når vintervejret sætter ind.

Hos Elvvs.dk finder du et stort udvalg af forskellige former for frostsikring, som kan bruges til at sikre vandinstallationer som eksempelvis tagrender eller vandrør, mens vores frostsikring også kan bruges til udsatte bygninger som eksempelvis et udhus, du gerne vil holde frostfrit året rundt.

Devi el gulvvarme og frostsikring

Hos Elvvs.dk forhandler vi Devi el gulvvarme og Devi frostsikring. Med Devi el gulvvarme og frostsikring får du det helt store program, som kommer til gode priser.

Devi er din garanti for el gulvvarme og froststikring i høj kvalitet, og det er således noget af det bedste, som markedet har at tilbyde.

Gode priser på el gulvvarme og god service hos Elvvs.dk

Hos Elvvs.dk er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af el gulvvarme og frostsikring fra Devi. Med el gulvvarme får du en sikker og stabil opvarmningsform i din bolig, som kan sende dine gamle radiatorer på pension.

Der kommer således rigtig mange fordele med at vælge el gulvvarme, og hvis du er ved at bygge nyt eller totalrenovere, er el gulvvarme en ting, du bør overveje.

Hos Elvvs.dk giver vi dig gode priser på el gulvvarme, da du altid får prismatch hos os. Det betyder, at vi matcher markedets laveste priser, så du kan være sikker på, at du aldrig kommer til at betale overpris, når du køber el gulvvarme hos os. Vi giver dig også hurtig levering, så du kan få din nye el gulvvarme installeret så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at ringe til vores kundesupport, som sidder klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, som måtte opstå i forbindelse med køb af el gulvvarme.  

Et øjeblik...