Vælg type
Størrelse i m2
Længde
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Devi - Varmemåtter

Produkter
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
m 5x12 0 230v - w 600 dtir-100 devimat
DEVIMAT DTIR-100 600 W - 230V 0,5X12 M Varenr.: 7235869815 2.545,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Sørg for ikke at fryse

Hvad er det første, du fryser, når du er ude i sneen? Fødderne. Hvis dine tæer er kolde, vil resten af kroppen også fryse. Det kan du nu undgå med Devi-varmemåtter. Varmemåtterne er designet sådan, at temperaturen er højest ved gulvet og så gradvist bliver koldere og koldere, jo tættere du kommer på loftet. På den måde sikres det, at dine fødder ikke fryser, og at det er udgangspunktet for at varme resten af kroppen op. Derfor skal du heller ikke være bange for at, din krop pludseligt har det for varmt.

Kan opvarme ethvert underlag

Om du har fliser, klinker, laminat- eller trægulv er lige meget. Devi-varmemåtter kan lægges under alle underlag med stor succes. Derfor kan måtterne også bruges både uden- og indendørs og til alle typer af rum - lige fra køkkenet til børneværelset. Det skal ikke være gulvvarmen, der har indflydelse på, hvilken type gulv du skal have i dit hjem, hvis du er midt i et nybyggeri.

Den perfekte løsning til en renovering

Devi-varmemåtterne har den fordel, at de let kan installeres på det allerede eksisterende gulv. Det gør dem oplagt til brug, når der er tale om en renovering, hvor der ønskes gulvvarme. Måtterne er lette, runde og har en god robusthed. Det betyder, at de er nemme at installere på allerede eksisterende gulve af alle typer. Dertil er der en lang garanti på varmemåtterne, så du kan være velvidende, at du har god gulvvarme i en årrække, uden at du skal betale noget yderligere.

 

Hos ELVVS.dk har vi et stort og bredt udvalg af Devi-varmemåtter i mange forskellige størrelser til en fordelagtig pris. Derfor henvender vi os bredt til både private og virksomhedsejere. Med Devi-varmemåtter er du med til at sikre et bedre indeklima for dig selv og resten af dit personale eller husstand. Hvis du skulle have brug for rådgivning, står vi altid klar til at hjælpe. Vi kan kontaktes på mail, telefon eller via vores online kundeservice.

Relevant link: Devi gulvvarme

Et øjeblik...