El gulvvarme og frostsikring fra Devi

Elvvs.dk kan du finde alt hvad du skal bruge til El gulvvarme og frostsikring fra Devi - Husk vi også har prismatch på alle vores produkter.

Mest Solgte i Gulvvarme - Frostsikring
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

El Gulvvarme & Frostsikring

Her finder du alt indenfor Devi gulvvarme og frostsikring. Har du spørgsmål til Devi gulvvarme eller frostsikring - eller har brug for et godt råd ?

Gulvvarme bliver i stadig højere grad valgt i forbindelse med renovering og lægning af nye gulve, hvilket der er flere gode grunde til. Når man har det varmt om fødderne, vil hele kroppen have det varmere. Derfor vil du have behov for mindre varme, når du har varme i gulvet.

Desuden fordeler gulvvarmen varmen bedre end traditionelle radiatorer, og der er også færre gener for allergikere i form af støv og lignende. Du kan hos os finde et stort udvalg inden for Devi gulvvarme og frostsikring. Frostsikring er genialt for dig, der har udsatte vandinstallationer og bebyggelser, som du ønsker at beskytte mod frost. Vi har frostsikring til tagrender, skotrender, vandrør, udhuse og meget andet, så vi kan matche netop dit behov.

Så har du brug for frostsikring eller har du overvejet at vælge Devi gulvvarme i forbindelse med nye gulve eller renovering af de gamle, er du kommet til det helt rette sted. Hos os er du altid sikker på god kundeservice og varer i høj kvalitet til meget fair priser. Er du i tvivl om, hvilke af Devi’s produkter, der vil give dig det bedste slutresultat, deler vi gerne ud af vores ekspertise enten på telefon 70 200 049 eller mail info@elvvs.dk

DEVI Gulvvarme & frostsikring

Vi har det store program indenfor DEVI Gulvvarme og DEVI Frostsikring og kan udover de gode priser også tilbyde professionel rådgivning.

Står du og skal til at bygge nyt eller renovere et gulv, så kig vores store og bredde Gulvvarme program igennem.

Hvad kan du forvente ved køb af gulvvarme hos Netsalg?

  • God service
  • Support over telefonen
  • Billige priser
  • Altid kvalitetsprodukter

Har du spørgsmål til DEVI Gulvvarme, eller brug for et godt råd ?
-  
Kontakt kunderservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk

Generelt om el gulvvarme

Fordele ved el gulvarme kontra alm. radiatorvarme: Det er sådan, at man ved opvarming af sine rum med alm. radiatorer har en lav temperatur omkring gulvet og vil gradvis stige i temperatur op mod loftet.

Med gulvvarme forholder det sig sådan at temperaturen er højest ved gulvet og gravis vil falde mod loftet, Fryser vi om tærene oplever vi omgiverlserne som kolde og man fryser man generalt, det er netop en af de helt store fordele ved gulvarme,

Det er fakta at har man ca. 18 grader ved fødderne, føles det varmere i resten af kroppen, dette kan direkte afspejles varmeregningen, da man typisk vil have 3 - 5 gr mindre varme behov med gulvarme, end med traditionel radiator varme.

Endnu en fordel er at man ikke har de helt samme støvgener ved gulvarme som når en alm. radiator får varmen til at cirkulere mod loftet og dermed er gulvvarme også mere astma og allagi venligt end traditionel radiator opvarmning.

Du kan læse meget mere om gulvvarme lige her.

 

Et øjeblik...