Hvad siger kunderne?

Den perfekte frostsikring

Vi har også Devi-varmekabler, som kan bruges som frostsikring. En frostsikring kan spare dig for f.eks. et sprunget vandrør, som kan forvolde meget skade og være dyrt at erstatte. Et vandrør vil ofte springe, fordi det er frostvejr, og dermed kan varmekablerne fungere som en frostsikring ved at holde vandrørene på en bestemt temperatur. Den investering er godt givet ud, da et varmekabel har en lang levetid, mens et sprunget vandrør kan være en dyr fornøjelse og en irriterende udgift.

Et bredt udvalg af muligheder

Hos ELVVS.dk har vi Devi-varmekabler, der kan bruges til mange forskellige henseender. Som f.eks. både gulvvarme i et rum til både private og kontorbygninger samt beskyttelse af vandrør. Derfor er det også vigtigt, at du får købt det varmekabel, der passer bedst til den løsning, du søger. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der vil være mest anvendeligt for dig, kan du altid kontakte os enten telefonisk, på mail eller via vores kundeservice-funktion. Det er vigtigt for os, at du kommer hjem med det rigtige produkt.

En god investering

Devi-varmekabler er en investering værd. Den pris, du giver for kablet, kommer mere end rigeligt igen - enten i en skade, der er blevet forhindret, eller i form af et forbedret indeklima, som f.eks. opstår ved gulvvarme. Dertil er gulvvarme med til at forøge livskvaliteten, og uden du ved det, vil du altid føle dig godt tilpas i et rum, hvor der er gulvvarme forårsaget af Devi-varmekabler. Det skyldes, at varmen er fordelt på en måde i rummet, så dine fødder ikke fryser, og det vil automatisk give resten af kroppen bedre velvære.

Et øjeblik...