Frostsikring

Hos Elvvs.dk finder du mange forskellige løsninger på frostsikring af udsatte vandinstallationer og bebyggelser. Vi har frostsikring til tagrender, skotrender, vandrør, udhuse og meget mere.

Er skaden allerede sket og rørene er frosne, så kan du også finde varmluftpistoler til at varme rørene op igen.

Har du spørgsmål til frostsikringsløsningerne eller har brug for et godt råd så kontakt endelig vores kundeservice? Du finder telefonnummeret lige her ved siden af.

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Frostsikring
Hvad siger kunderne?

Frostsikring – Undgå sprængte vandrør

Har du vandinstallationer eller bor du et sted, som er særligt udsat ved frost, så kan du foretage frostsikring i kampen mod at undgå frostskader. Et sprængt vandrør kommer altid ubelejligt og giver ofte en masse bøvl, som du helst vil være foruden. Derfor er sikring mod frostskader et godt modtræk.

Det kan også være godt at frostsikre ting som tagrender, beholdere og afløb. Så har du i hvert fald gjort, hvad du kunne for at undgå tilfrysning. Skulle det så ske alligevel eller er du lidt sent ude med sikringen, så der er sket en tilfrysning, så har ELVVS naturligvis også varmluftpistoler, så du kan give rørene førstehjælpsbehandling og tø dem op igen.

Skal du bruge et godt råd vedrørende frostsikring, så kontakt ELVVS kundeservice på info@elvvs.dk eller 70 200 049.