Hvad siger kunderne?

Er du også træt af løse ledninger og kabler, der roder på gulvet eller hænger løst ned fra TV’et eller computerbordet? Så er det her, du skal finde hjælp. Elvvs kan levere alt i kabelkanaler, kabelskjulere, føringsveje, gitterbakker, klisterkanaler og meget mere, som du kan bruge til at få samling på dine ledninger hjemme eller på kontoret. Hos Elvvs har vi kabelbakker fra blandt andre Rehau, Hager/Tehalit og Obo, som vi forhandler til faste lave priser. 

Sikker og moderne løsning til dine kabler og ledninger

Med kabelkanaler kan du trække el- og datakabler rundt i huset - og slippe for rod og ledningsspaghetti. Kabelkanaler er både smarte og praktiske – og skåner dine ledninger for hverdagens slid og støv. Det er en god ide at overveje valget af føringsveje og kabelkanaler, da de formentlig skal blive siddende i mange år frem. Men vi ved også godt, at det kan være lidt af en jungle at vælge imellem de mange forskellige løsninger. Vi vil derfor give dig et overblik over nogle af de løsninger, der findes, før du går i gang med at montere nye føringsveje i din bolig.

Nem montering af ledningsskjulere

Hos Elvvs fører vi et udvalg af kanaler og fodpaneler fra anerkendte producenter, som er lette at integrere i den moderne bolig. Herunder præsenteres et udvalg af de mest købte produktgrupper:

Fodpaneler

Fodpaneler skjuler kabler langs gulvet og kan nemt monteres som erstatning for dine gulvlister. Det er en både flot, praktisk og ikke mindst sikker løsning til at skjule dine kabler. Fodpaneler leveres i længder på 2 meter. Du bestiller blot det antal meter, du ønsker og i den ønskede farve. Perlehvid = RAL 9010 eller perlegrå = RAL 7035. 

Kabelkanaler

Kabelkanaler er til installation af bl.a. tele-, svag- og stærkstrømkabler, og kan fås i flere størrelser, tykkelser og farver. De er især gode bag tv-bænken, hvor du gerne vil skjule flere typer kabler i en samlet løsning. Kanalen sikrer et praktisk og pænt resultat. 

Gitterbakker og kabelbakker

Gitterbakker og kabelbakker er til fremføring af kabler og ledninger, som du skal kunne komme til i hverdagen. Derfor vil ledningerne også stadig være synlige og nemme at få fat i. De er især velegnet til IT-løsninger og kontorer, hvor man kan sikre frie gangarealer ved at hænge kablerne op under skrivebordet eller på væggen. 

Klisterkanaler eller minikanaler 

Klisterkanaler eller minikanaler leveres med tape på bagsiden og bruges til at fiksere en eller to ledninger ved at trykke dem ind i listen. Fås i to tykkelser og med eller uden låg.  


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en kabelkanal?

En kabelkanal eller en kabelbakke hjælper dig med at holde styr på dine ledninger og kabler. Hvis du oplever, at dine el- og datakabler fra fx TV, antenneboks, musikafspiller og computer ligger og roder på gulvet, så kan en kabelkanal hjælpe dig med at få samling på dem.

 

Hvilke typer ledningsskjulere findes der?

Du kan finde flere forskellige typer af kabelkanaler, gitterbakker og klisterkanaler, der hver især kan opfylde dit behov. Kabelkanaler er især gode bag tv-bænken, hvor du kan skjule flere typer kabler i en samlet løsning. Gitterbakker og kabelbakker er anvendelige til at samle kabler og ledninger, som du skal kunne komme til i hverdagen. Det er især velegnet på kontorer, hvor man har brug for at få styr på ledningerne under skrivebordet. Klisterkanaler eller minikanaler har tape på bagsiden og bruges til at fiksere en eller to ledninger ved at trykke dem ind i listen.

 

Kan man føre kabler langs væggen på en smart måde?

Ja, der findes særlige fodpaneler, som du kan føre kabler i langs gulvet. Fodpanelerne kan monteres som erstatning for dine eksisterende fodpaneler eller gulvlister. Med et fodpanel som skjuler kablerne slår du to fluer med ét smæk: Du får sikker opbevaring af dine ledninger samt et flot resultat, hvor ledningerne er skjult. Du kan også købe hjørnekanaler, som kan føre kanaler op ad væggen i et hjørne i stuen eller kontoret.

 

Et øjeblik...