Kabelbakker - Vi kan tilbyde alt i galvaniseret kabelbakker.

Cablofil Scandinavia tilbyder kabelbakker i 2 forskellige udførelser.

En let kabelbakke type 734 samt en kraftig kabelbakke type 737.

Den lette kabelbakke har en unik samlemetode d.v.s, at kabelbakkerne samles helt uden brug af lasker. Bakken er fremstillet af 1.25 mm galvaniseret stålplade, lagerføres i 50 – 500 mm bredde, 50 mm kanthøjde samt 3 meters længde.

Den kraftige kabelbakke har stor mekanisk styrke.  Bakkerne samles ved hjælp af lasker, fremstilles af 2 mm stålplade, lagerføres i 50 – 500 mm bredde, 20 / 50 mm kanthøjde samt i 2 meters længde.

Har du spørgsmål til kabelbakker eller føringsveje, eller brug for et godt råd ? -  
Kontakt kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Kabelbakker har mange anvendelses muligheder, men anvendes oftes som navnet angiver til fremføring af kabler og ledninger i industri, landbrug, værksteder og mange andre steder.

Kabelbakken er også super til fremføring af luftslanger og anvendes også tit i kontor milijøer, hvor de dog oftes ligger skjult over nedsænkede lofter eller i teknik rum og gange.

Med en kabelbakke har man hurtigt og nemt mulighed for at udvidde/tilpasse sin installation uden at skulle bruge uoverskuelig meget tid på at få oplagt nye kabler og ledninger eller i kontorlandskaber måske bare omrokeringer uden det kræver alt for meget støjende arbejde med oplægning til gene for andre.