Hvad siger kunderne?

Hos Elvvs.dk har vi et stort udvalg af kabelbakker. Du finder hos også både lette og tunge kabelbakker, samt varmgalvaniserede kabelbakker og kabelbakker i rustfrit stål.

Få styr på dine kabler og ledninger med kabelbakker

Med kabelbakker har du mulighed for at udvide og tilpasse din el-installationer uden at skulle bruge en masse tid på at lægge de nye kabler og ledninger op. Kabelbakken giver, alt efter sin størrelse, plads til alle de ledninger og kabler, du har brug for. Det er en fleksibel løsning, der gør det muligt at omrokere ledningsnettet i for eksempel kontorlandskaber, uden at det kræver alt for meget støjende arbejde til gene for andre. Kabelbakken er også super til fremføring af luftslanger og anvendes også tit i kontormilijøer og virksomheder, hvor de dog oftest ligger skjult over nedsænkede lofter eller i teknikrum og gange.

Lette kabelbakker og tunge kabelbakker

Fra producenten Cablofil Scandinavia tilbyder vi kabelbakker i to forskellige udførelser: En let kabelbakke type 734 samt en kraftig kabelbakke type 737. Den lette kabelbakke har en unik samlemetode d.v.s, at kabelbakkerne samles helt uden brug af lasker. Bakken er fremstillet af 1.25 mm galvaniseret stålplade, lagerføres i 50 – 500 mm bredde, 50 mm kanthøjde samt 3 meters længde. Den kraftige kabelbakke har stor mekanisk styrke.  Bakkerne samles ved hjælp af lasker, fremstilles af 2 mm stålplade, lagerføres i 50 – 500 mm bredde, 20 / 50 mm kanthøjde samt i 2 meters længde.

Varmgalvaniserede kabelbakker og kabelbakker i rustfrit stål

De varmgalvaniserede kabelbakker fra producentren Legrand er ekstra hårdføre over for vind og vejr samt vedligeholdelsesfri. Disse har vi på lager i en bredde på 60 mm og i længderne 100, 150, 200 og 300 mm. Legrand står også bag en serie af rustfri kabelbakker med en bredde på 60 mm og forskellige længder på op til 600 mm. Vi har lagerfører også tilhørende hjørner, skruesæt, låg og clips til at montere låget med.

Se hele vores udvalg af kabelkanaler og gitterbakker, herunder fodpaneler, klisterkanaler og gulvkanaler til brug i private hjem samt virksomheder og kontormiljøer. 

Har du spørgsmål til kabelbakker eller føringsveje, eller brug for et godt råd? Kontakt kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvad bruger man kabelbakker til

Kabelbakker er en føringsvej, som gør det nemt at holde styr på ledninger og kabler. Hvis du har et virvar af ledninger, så kan du fastgøre dem i en kabelbakke, som samler og holder dem af vejen. Samtidig bliverer ledningerne beskyttet fra små pilfingre, støvsugere, kontorstole med mere.

Hvilke slags kabelbakker findes der?

Der findes mange forskellige typer kabelkanaler og kabelbakker. I værksteder, lagerhaller og i landbruget skal man for eksempel anvende galvaniserede kabelbakker, der kan holde til vind og vejr. Mens man i private hjem fint kan nøjes med en kabelkanal i plast.

Hvordan samler man galvaniserede kabelbakker?

De lette kabelbakker fra Cablofil kan samles helt uden brug af lasker, mens de stærke og tunge kabelbakker samles ved hjælp af lasker.

 

Et øjeblik...