Hvad siger kunderne?

Eltavler til indendørs og udendørs brug

Hos Elvvs.dk har vi samlet et bredt udvalg af forskellige eltavler, der passer til indendørs og udendørs opsætning. Eltavler er en essentiel del af alle boliger, derfor skal du også kunne finde din næste variant hos os. Gå endelig på opdagelse her på siden for at se, om ikke du kan finde det, du skal bruge.

Værd at vide om eltavler

Uanset hvilken type bolig, du måtte bo i, så spiller eltavlen en central rolle i hjemmet. Det er nemlig her, strømmen fordeles ud til hele boligen, det er her, du kan afbryde for strømmen, og hvor der kan skiftes sikringer. Der er derfor ingen tvivl om, hvor vigtig den er for fordelingen af strøm fra elnettet.

Det er naturligvis vigtigt at understrege, at det udelukkende er autoriserede elinstallatører, der må arbejde med og håndtere eltavler.

Elvvs.dk forhandler et bredt udvalg af eltavler

Lige når det kommer til eltavler, så kan der være forskel på, hvilken variant du er på jagt efter. Det er nemlig et must, at din kommende tavle passer til præcis de elinstallationer, der måtte være i den bolig, hvor den skal installeres. På den måde bliver der plads til præcis de relæer og sikringer, der skal være. Heldigvis er chancerne ekstra store for, at du finder det du søger hos os.

Disse producenter finder du på vores side

Som kunde hos Elvvs.dk har du mulighed for at købe elskabe og eltavler fra forskellige producenter. Her på siden finder du alt fra LK (Lauritz Knudsen) gruppetavler, færdigbyggede tavler, ABB gruppetavler, Hager gruppetavler, gruppetavler til udendørs brug og byggepladstavler. Desuden har du også mulighed for at få fingrene i diverse metalskabe, målerskabe m.m.

Find nemt frem til populære varianter

Ønsker du at danne dig et overblik over de forskellige varianter, du kan få fingrene i? Så klik gerne lidt rundt på vores side. Under hver kategori har vi fremhævet nogle af de mest populære tavler. Det kan give dig en fornemmelse af, hvad andres valg er faldet på, og hvad der ofte er et godt match.

Uanset hvilken variant du ender med, så har tavlerne en ting tilfælles. Den ting er, at de alle har et fejlstrømsrelæ indbygget. Det vil sige, at strømmen til boligen, eller til bestemte områder afbrydes, hvis skulle opstå en fejl.

Hvornår skal du investere i en ny eltavle?

Er du ikke helt sikker på, hvornår du skal investere i en ny eltavle? Så får du svaret her. Står du til at skulle renovere eller udbygge din bolig, så kan det være nødvendigt med en ny. Det kan det for at skabe plads til, at tavlen kan udvides. I samme omgang kan det også blive aktuelt, at en tavle helt skal flyttes, da der rokeres rundt på rummene i boligen.

Udskiftning af tavlen i en bolig kan også være aktuelt, hvis den eksisterende er en ældre model. Her kan det være nødvendig med en udskiftning så alle delene af elskabet kan virke optimalt - og det samme med boligens elinstallationer.

Skulle du stadig være i tvivl om, hvorvidt tiden er inde til at skifte den tavle, du har hos dig? Så skal du være mere end velkommen til at række ud til os, så vi kan hjælpe dig på rette vej.

Køb din eltavle til en konkurrencedygtig pris

Når du handler hos Elvvs.dk kan du se frem til at handle eltavler og elskabe til konkurrencedygtige priser. På udvalgte produkter har vi valgt at tilbyde prismatch. Det har vi gjort for at sikre, at du kan gøre dig en ekstra god handel.

Skulle det ske, at du finder et af produkterne i vores sortiment til en lavere pris hos en konkurrent - så matcher vi denne pris. Og som et ekstra plus tilbyder vi prismatch +5%. Det gør det forhåbentlig mere attraktivt at være kunde hos os.

Se frem til hurtige leveringstider hos Elvvs.dk

Foretrækker du også at kunne handle online, samtidig med at du kan se frem til en hurtig levering? Så er vi hos Elvvs.dk det helt rette match. Som kunde hos os kan du forvente en leveringstid mellem 1-3 hverdage. Det betyder også, at du kan bestille eltavler med kort varsel og stadig have dem fremme i tide til den opgave, du skal i mål med.

Vi har hos Elvvs.dk et ønske om, at du skal have så god og nem en kundeoplevelse som muligt, når du handler hos os. Og der har leveringstiden naturligvis også en del at sige.

Vi opdaterer løbende vores sortiment

Som kunde hos Elvvs.dk kan du se frem til, at vi løbende opdaterer vores sortiment. Det gælder både ift. de forskellige varianter, der er at finde og ift. forskellige producenter af eltavler. Du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage med at tage et kig på vores udvalg allerede nu, hvis du er klar over, hvilken specifik model, du er på jagt efter.

Ud fra hver enkelt tavle er der produktspecifikationer, som du kan dykke mere ned i, hvis du vil vide mere om den enkelte tavle. Her kan der nemlig være mange oplysninger at finde, som du sikkert er interesseret i at vide, før du placerer en ordre. Det gælder alt fra, hvad der følger med din levering, hvilke mål den har, hvilket tilbehør der medfølger m.m.

Få hjælp til at finde den rette eltavle hos Elvvs.dk

Kunne du bruge assistance, når du skal vælge din næste eltavle? Så vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Du skal være mere end velkommen til at benytte dig af chat-funktionen på vores side, skrive en mail til info@Elvvs.dk eller ringe til 70 200 049. Så vil vores serviceminded personale gøre deres bedste for, at du får den hjælp, du har brug for.

Du skal heller ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du søger en bestemt variant, du ikke kan finde. For vi undersøger hellere end gerne, om vi alligevel kan hjælpe dig - eller om der kunne være alternativer i vores sortiment, som matcher det, du søger.

Et øjeblik...