Vis kun
Antal moduler
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Gruppetavler Udendørs

Produkter
ST.
ST.
stk.
ST.
stk.
stk.
stk.
ST.
ST.
stk.
stk.
stk.
STK.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Eltavle/skabe til udendørs brug

Søger du en eller flere udendørs eltavler, så er du havnet det rette sted. Hos Elvvs.dk har vi håndplukket og udvalgt en række forskellige tavler, der er beregnet til at kunne installeres ude. Tag gerne et kig her på siden og se, om ikke du kan finde den variant, du er på jagt efter.

Find et bredt udvalg af udendørs eltavler hos Elvvs.dk.

Hos Elvvs.dk har vi en mission om at køb af udendørs eltavler skal være så nemt som muligt. Af den grund har vi også samlet et bredt udvalg af forskellige tavler. Det kan forhåbentlig gøre det nemmere for dig at finde det, du søger. Det skal naturligvis fremhæves, at det kun er autoriserede elinstallatører, som skal kaste sig over arbejdet med elskabe. Men det betyder naturligvis ikke, at du ikke selv kan købe nogle af komponenterne ind til tavlen.

Vi forhandler eltavler i forskellige mål

Lige når det kommer til eltavler/gruppetavler, så kan der være forskel på de behov der er til tavlens størrelse - og ikke mindst opbygningen af den. Derfor kan du også finde varianter i forskellige mål her på siden. Det gælder desuden også de enkelte moduler, tavlen skal opbygges med.

Du kan nemt og hurtigt finde frem til disse oplysninger, hvis du klikker ind på de forskellige produkter. Her vil der nemlig være specifikationer - blandt andet omkring mål.

Find varianter fra forskellige producenter

Her på siden kan du se frem til at handle tavler fra forskellige producenter. Du finder blandt andet SOLAR PLUS, ABB, Hager og mange flere Det betyder også, at du kan se frem til, at materialerne er af ekstra høj kvalitet. Og det har bestemt noget at sige, når tavlerne skal monteres. For der vil være ekstra krav til materialet, isolering m.m., når tavlen skal holde til forskellige vind- og vejrforhold. Gå derfor heller ikke på kompromis med dit endelig køb.

Vandtætte og dobbeltisolerede tavler og skabe

En ting som naturligvis er et must, når det kommer til udendørs tavler er, at de både er vandtætte - og ikke mindst dobbelt isolerede. For det er med til at sikre de forskellige installationer, der skal løbe fra eltavlen og ud. Dette er også beskrevet, når du klikker dig ind for at læse mere om de forskellige varianter, vi har i vores sortiment.

Søger du en model, vi ikke har i vores sortiment?

Skulle du være på udkig efter en model, vi ikke har i vores sortiment, så tag gerne fat i os. Så kan vi undersøge muligheden for enten at bestille den hjem, og alternativt kan vi rådgive dig omkring tavler på vores side, som har samme egenskaber. For vi er naturligvis interesserede i, at du altid kan finde det, du søger, når du klikker dig ind på vores side.

Køb udendørs eltavler til de bedste priser hos Elvvs.dk

Er du også interesseret i at gøre dig en god handel, når det kommer til udendørs eltavler og udendørs elskabe? Så er der god grund til, at du handler hos Elvvs.dk. Vi tilbyder vores kunder prismatch på udvalgte produkter. Du kan derfor også være sikker på, at du får den bedst mulige pris, når du handler her på siden. Vi går nemlig ind og matcher konkurrenternes priser, hvis du finder et lignende produkt hos dem - men til en billigere pris.

Som en yderligere bonus lyder vores prismatch desuden på +5%. Det vil sige, at du får en yderligere rabat, når du beslutter dig for at blive vores kunde. Du vil desuden også opleve, at du kan finde tavler i flere forskellige prisklasser her på siden. Chancerne er derfor ekstra store for, at du kan finde en, der passer ind i dit budget.

Hav din bestilling fremme på kort tid

Står du også skal bruge en udendørs eltavle eller et udendørs elskab i den nærmeste fremtid? Så er der god grund til at bestille det her på siden. Vi kan nemlig tilbyde en kort leveringstid, og I løbet af 1-3 hverdage kan du have din bestilling fremme. Det betyder også, at du selv med kort varsel kan have en tavle i hånden, der er klar til brug til en given opgave.

Med en leveringstid som denne bliver det forhåbentlig også mere attraktivt at vælge os som din leverandør af diverse el-artikler og tilbehør. Som en bonus kan du også se frem til en billig fragtpris. For det er bestemt også værd at have med i tankerne, hvad end du handler elartikler ind ofte eller ej.

Få hjælp og vejledning til at vælge en udendørs eltavle

Kunne du bruge hjælp til at vælge og finde den rette udendørs eltavle eller udendørs elskabe? Så er du landet det helt rette sted. Med vores erfaring i branchen er vi ekstra godt rustet til at vejlede og rådgive dig, hvis du ønsker det. Du skal derfor heller ikke tøve med at tage fat i os, hvis du har spørgsmål. Det kan være alt fra, hvilken variant der er den rette at gå med, hvor eltavlen er ideel at montere henne og til, hvornår den gamle bør udskiftes eller noget helt fjerde.

Du skal være mere end velkommen til at benytte dig af vores chat-funktion, sende en mail til info@elvvs.dk eller ved at ringe til vores serviceminded personale på 70 200 049. Her vil vores serviceminded personale tage god imod dig, uanset hvad du måtte ønske hjælp eller rådgivning omkring.

Vil du vide mere om de enkelte produkter her på siden? Så kan det også anbefales, at du læser de forskellige produktspecifikationer. Her kan du finde information om alt fra mål, effekttab, hvor mange moduler der følger med, hvor mange enheder du minimum skal købe, prisen m.m. Det øger chancerne for, at du også ender med at bestille det helt rette produkt - ellers er det værd at påpege, at vi også har sørget for en nem returnering. Det er igen også et tiltag, der kan gøre det nemt at være kunde hos os.

Et øjeblik...